Ухвала
від 05.04.2024 по справі 307/2545/23
ТЯЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 307/2545/23

Провадження № 2-р/307/1/24

УХВАЛА

05 квітня 2024 року м. Тячів

Суддя Тячівського районного суду Закарпатської області Стецюк М.Д. розглянувши матеріализаяви Бедевлянського ліцею Бедевлянської сільської ради Тячівського району Закарпатської області про роз`яснення судового рішення по справі за позовом ОСОБА_1 до Бедевлянської сільської ради Тячівського району Закарпатської області в особі комісії з припинення шляхом приєднання Біловарського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Бедевлянської сільської ради Тячівського району Закарпатської області до Бедевлянського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бедевлянської сільської ради Тячівського району Закарпатської області, Бедевлянського ліцею Бедевлянської сільської ради Тячівського району Закарпатської області про скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди,

ВСТАНОВИВ :

Рішенням Тячівського районного суду Закарпатської області від 21 лютого 2024 року позов ОСОБА_1 доБедевлянської сільськоїради Тячівськогорайону Закарпатськоїобласті вособі комісіїз припиненняшляхом приєднанняБіловарського закладузагальної середньоїосвіти І-ІІступенів Бедевлянськоїсільської радиТячівського районуЗакарпатської областідо Бедевлянськогоопорного закладузагальної середньоїосвіти І-ІІІступенів Бедевлянськоїсільської радиТячівського районуЗакарпатської області,Бедевлянського ліцеюБедевлянської сільськоїради Тячівськогорайону Закарпатськоїобласті проскасування наказупро звільнення,поновлення нароботі,стягнення середньогозаробітку зачас вимушеногопрогулу таморальної шкоди задоволеночастково. Визнано протиправнимта скасованонаказ комісіїз припиненняшляхом приєднанняБіловарського закладузагальної середньоїосвіти І-ІІступенів Бедевлянськоїсільської радиТячівського районуЗакарпатської областідо Бедевлянськогоопорного закладузагальної середньоїосвіти І-ІІІступенів Бедевлянськоїсільської радиТячівського районуЗакарпатської областівід 22травня 2023року №27«Про звільнення ОСОБА_1 ». Поновлено ОСОБА_1 на посадівчителя фізикита інформатикиБедевлянського ліцеюБедевлянської сільськоїради Тячівськогорайону Закарпатськоїобласті днем22травня 2023року. Стягнуто зБедевлянського ліцеюБедевлянської сільськоїради Тячівськогорайону Закарпатськоїобласті накористь держависудовий збіру розмірі2684(двітисячі шістсотвісімдесят чотири)грн.00коп. Рішення суду про поновлення ОСОБА_1 на посаді вчителя фізики та інформатики Бедевлянського ліцею Бедевлянської сільської ради Тячівського району Закарпатської області днем 22 травня 2023 року підлягає до негайного виконання. В решті позовних вимог відмовлено.

Представник відповідача Бедевлянського ліцею Бедевлянської сільської ради Тячівського району Закарпатської області Дудла М.І. звернулася до суду із заявою про роз`яснення судового рішення у справі 307/2545/23.

Ухвалою Тячівського районного суду Закарпатської області від 13 березня 2024 року вказана заява була залишена без руху.

Копію вказаної ухвали надіслано заявнику Бедевлянському ліцеюБедевлянської сільськоїради Тячівськогорайону Закарпатськоїобласті та повідомлено останнього про необхідність виправлення недоліків заяви протягом п`яти днів з дня отримання копії ухвали,та роз`яснено заявнику, що в разі не виконання вимог зазначених в ухвалі суду, заява буде вважатися неподаною і повернута йому.

Згідно рекомендованого повідомлення про вручення поштового відправлення, виплату поштового переказу ухвалу суду заявник отримав - 20 березня 2024 року.

До встановленого судом строку недоліки позовної заяви не усунуті.

Згідно з ч. 3ст. 185 ЦПК України, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачу.

Відтак, суд приходить до висновку, що заяву про роз`яснення судового рішення, слід вважати неподаною та повернути заявнику.

Керуючись ч. 3ст. 185 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Заяву Бедевлянського ліцею Бедевлянської сільської ради Тячівського району Закарпатської області про роз`яснення судового рішення по справі за позовом ОСОБА_1 до Бедевлянської сільської ради Тячівського району Закарпатської області в особі комісії з припинення шляхом приєднання Біловарського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Бедевлянської сільської ради Тячівського району Закарпатської області до Бедевлянського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бедевлянської сільської ради Тячівського району Закарпатської області, Бедевлянського ліцею Бедевлянської сільської ради Тячівського району Закарпатської області про скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди - вважати неподаною та повернути заявнику.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги на ухвалу, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Закарпатського апеляційного суду в 15-денний строк з дня її складання.

Суддя М.Д.Стецюк

Дата ухвалення рішення05.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118149840
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —307/2545/23

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Стецюк М. Д.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Стецюк М. Д.

Рішення від 21.02.2024

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Стецюк М. Д.

Рішення від 21.02.2024

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Стецюк М. Д.

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Стецюк М. Д.

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Стецюк М. Д.

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Стецюк М. Д.

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Стецюк М. Д.

Ухвала від 06.12.2023

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Стецюк М. Д.

Ухвала від 06.12.2023

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Стецюк М. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні