Ухвала
від 08.04.2024 по справі 674/55/19
ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 674/55/19

Провадження № 4-с/674/3/24

УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

08 квітня 2024 року м.Дунаївці

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

в складі: судді Посунько Г.А.

секретаря Шельгоріної С.І.

з участю стягувача (заявника) ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м.Дунаївці Кам`янець-Подільського району Хмельницької області цивільну справу за скаргою ОСОБА_1 на постанову Ярмолинецького відділу державної виконавчої служби у Хмельницькому районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) про закінчення виконавчого провадження,

в с т а н о в и в :

В провадженні суду знаходиться цивільна справа за скаргою ОСОБА_1 на постанову Ярмолинецького ВДВС у Хмельницькому районі Хмельницької області ЦМУ МЮ (м.Київ) про закінчення виконавчого провадження.

В судове засідання з`явилась стягувач (заявник) ОСОБА_1 .

В судове засідання представник суб`єкта оскарження Ярмолинецького ВДВС у Хмельницькому районі Хмельницької області ЦМУ МЮ (м.Київ) не з`явився, про дату, час та місце розгляду скарги повідомлявся належним чином - просить суд відкласти розгляд скарги у зв`язку з перебуванням заступника начальника відділу Ярмолинецького ВДВС у Хмельницькому районі Хмельницької області ЦМУ МЮ (м.Київ) Загури О.М. у відпустці.

В судове засідання боржник ОСОБА_2 не з`явився, про дату, час та місце розгляду скарги повідомлявся належним чином - причин своєї неявки суду не повідомив, заяви про розгляд скарги за його відсутності не подавав.

В судовому засіданні задоволено клопотання стягувача (заявника) ОСОБА_1 про витребування доказів та зобов`язано військову частину НОМЕР_1 надати суду в строк до 16 травня 2024 року наступні докази: 1) відомості про заробіток (в тому числі: грошове забезпечення, премії, надбавки, додаткові винагороди), нарахований ОСОБА_2 за період з 01 червня 2022 року по 05 січня 2024 року; 2) відомості про розмір грошових коштів, які були утримані із заробітку боржника ОСОБА_2 , та перераховані на користь органів державної виконавчої служби та стягувача ОСОБА_1 за період з 01 червня 2022 року по 29 лютого 2024 року; 3) копії вимог та розрахунків, які надходили на адресу військової частини від Ярмолинецького ВДВС у Хмельницькому районі Хмельницької області ЦМУ МЮ (м.Київ) відносно боржника ОСОБА_2 протягом січня - лютого 2023 року.

В судовому засіданні задоволено клопотання стягувача (заявника) ОСОБА_1 про витребування доказів та зобов`язано Ярмолинецький ВДВС у Хмельницькому районі Хмельницької області ЦМУ МЮ (м.Київ) надати суду в строк до 16 травня 2024 року копію виконавчого провадження № 58933962, відкритого на підставі виконавчого листа № 674/55/19 від 09 квітня 2019 року, виданого Дунаєвецьким районним судом Хмельницької області.

Згідно ч.1 ст.240 ЦПК України суд відкладає розгляд справи у випадках, встановлених частиною другою статті 223 цього Кодексу.

Згідно ч.2 ст.223 ЦПК України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку з таких підстав: 1) неявка в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання; 2) перша неявка в судове засідання учасника справи, якого повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо він повідомив про причини неявки, які судом визнано поважними; 3) виникнення технічних проблем, що унеможливлюють участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції, крім випадків, коли відповідно до цього Кодексу судове засідання може відбутися без участі такої особи; 4) необхідність витребування нових доказів, у випадку коли учасник справи обґрунтував неможливість заявлення відповідного клопотання в межах підготовчого провадження; 5) якщо суд визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення. Викликати позивача або відповідача для особистих пояснень можна і тоді, коли в справі беруть участь їх представники.

На підставі викладеного суд вважає можливим відкласти розгляд справи та призначити дату нового судового засідання.

Керуючись ст.ст.223, 240 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в :

Відкласти розгляд цивільної справи за скаргою ОСОБА_1 на постанову Ярмолинецького відділу державної виконавчої служби у Хмельницькому районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) про закінчення виконавчого провадження.

Призначити нове судове засідання на 16 травня 2024 року о 15.00 годин в приміщенні Дунаєвецького районного суду Хмельницької області (вул.Красінських,11 м.Дунаївці Кам`янець-Подільського району Хмельницької області).

В судове засідання викликати:

-стягувача (заявника) ОСОБА_1 - АДРЕСА_1 (e-mail: ІНФОРМАЦІЯ_1 ),

-представника суб`єкта оскарження Ярмолинецького відділу державної виконавчої служби у Хмельницькому районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) - площа 600-річчя Ярмолинцям,1 смт.Ярмолинці Хмельницького району Хмельницької області (e-mail: info@yar.km.dvs.gov.ua),

-боржника ОСОБА_2 - НОМЕР_2 .

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду. Для цього учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: https://dv.km.court.gov.ua.

Копію ухвали суду направити учасникам справи.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя Посунько Г.А.

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118198211
СудочинствоЦивільне
Сутьзакінчення виконавчого провадження

Судовий реєстр по справі —674/55/19

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Посунько Г. А.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Посунько Г. А.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Посунько Г. А.

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Посунько Г. А.

Рішення від 04.03.2019

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Ухвала від 06.02.2019

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні