Ухвала
від 10.04.2024 по справі 464/955/24
ТУРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 464/955/24

2/458/142/2024

УХВАЛА

про здійснення дистанційного судового засідання

10.04.2024 м. Турка

Суддя Турківського районного суду Львівської області Кшик О.І., розглянувши клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Балаєва Фахраддіна Джамаловича, про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції,

встановив:

У провадженні Турківського районного суду Львівської області перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Турківської міської ради Самбірського району Львівської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу Новосад О.П., державний реєстратор Турківської міської ради Самбірського району Львівської області Кубан О.І., про визнання незаконним та скасування рішення державного реєстратора про реєстрацію прав та їх обтяжень, встановлення факту, що має юридичне значення та визнання права власності в порядку спадкування.

09.04.2024 представник позивача адвокат Балаєв Ф.Д. засобами поштового зв`язку подав до суду клопотання про його участь в судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Розгляд клопотання проводиться без повідомлення та виклику учасників справи.

Відповідно до положень ч. 1-3 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Враховуючи те, що представник позивача адвокат Балаєв Ф.Д. скористався наданим йому законом правом брати участь в судових засіданнях в режимі відеоконференції, про що у встановлений законом строк подав відповідне клопотання, тому таке клопотання необхідно задоволити.

Для участі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення відеоконференцзв`язку необхідно використовувати посилання vkz.court.gov.ua

Керуючись ст. 212 ЦПК України,

постановив:

Задоволити клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Балаєва Фахраддіна Джамаловича, про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Підготовче засідання за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Турківської міської ради Самбірського району Львівської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу Новосад Ольга Петрівна, державний реєстратор Турківської міської ради Самбірського району Львівської області Кубан Олександра Іванівна, про визнання незаконним та скасування рішення державного реєстратора про реєстрацію прав та їх обтяжень, встановлення факту, що має юридичне значення та визнання права власності в порядку спадкування, призначене на 16.04.2024 об 10.00 год. та всі подальші судові засідання - здійснювати з представником позивача - адвокатом Балаєвом Фахраддіном Джамаловичем в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програми "Захищений відеоконференцзв`язок з судом" (vkz.court.gov.ua).

Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію ухвали надіслати представнику позивача - адвокату Балаєву Ф.Д. на електронну ІНФОРМАЦІЯ_1

Ухвала набирає чинності з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя О.І. Кшик

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118240254
СудочинствоЦивільне
Сутьучасть в судовому засіданні в режимі відеоконференції

Судовий реєстр по справі —464/955/24

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Турківський районний суд Львівської області

Кшик О. І.

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Турківський районний суд Львівської області

Кшик О. І.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Турківський районний суд Львівської області

Кшик О. І.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Сихівський районний суд м.Львова

Дулебко Н. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні