Ухвала
від 10.04.2024 по справі 212/6826/23
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 212/6826/23

2/212/1112/24

У Х В А Л А

10 квітня 2024 року м. Кривий Ріг

Суддя Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Колочко О.В., розглянувши питання про проведення судового засідання у режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом Приватного акціонерного товариства «ДТЕК Павлоградвугілля» до Державної установи «Український науково-дослідний інститут промислової медицини», треті особи Південно-Східне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці, ОСОБА_1 , про скасування висновку лікарсько-експертної комісії про наявність (відсутність) хронічного професійного захворювання (отруєння),-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області знаходиться вищевказана цивільна справа.

10 квітня 2024 року закрито підготовче провадження у справі, призначено справу до судового розгляду по суті на 13:00 годину 16 травня 2024 року.

В підготовчому засіданні 10 квітня 2024 року представник третьої особи Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Котлярова Тетяна Сергіївна заявила клопотання про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції, з огляду на неможливість безпосередньої присутності представника третьої особи в залі судового засідання в приміщенні Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області через значну віддаленість місцезнаходження представника третьої особи, зазначила, що найближчим судом до якого може прибути представник третьої особи, є Кіровоградський окружний адміністративний суд.

Також, 10 квітня 2024 року в підготовчому засіданні представник третьої особи ОСОБА_1 - адвоката Пономаренко Вікторія Леонідівна заявила клопотання про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції, з огляду на неможливість безпосередньої присутності ОСОБА_1 , та її присутності в залі судового засідання в приміщенні Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області через значну віддаленість місця проживання третьої особи та місцезнаходження представника третьої особи, зазначила, що найближчим судом до якого можуть прибути третя особа та ОСОБА_2 , як представник третьої особи, є Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області.

Згідно положень ч. 6, 9, 10 ст. 212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.Копія ухвалипро участьособи усудовому засіданнів режимівідеоконференції вприміщенні судунегайно надсилаєтьсядо суду,який зобов`язанийорганізувати їївиконання,та особі,яка братимеучасть усудовому засіданнів режимівідеоконференції. Суд, який забезпечує проведення відеоконференції, перевіряє явку і встановлює особи тих, хто з`явився, а також перевіряє повноваження представників.

Враховуючи необхідність забезпечення права на доступ до правосуддя, рівність учасників процесу перед законом і судом, а також те, що місцезнаходженням представника третьої особи ОСОБА_3 є місто Кропивницький Кіровоградської області, місцем проживання третьої особи ОСОБА_1 , та місцезнаходженням представника третьої особи - адвоката Пономаренко В.Л. є місто Павлоград Дніпропетровської області, з метою забезпечення швидкого та ефективного здійснення правосуддя, враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за необхідне забезпечити проведення відеоконференції за участю: представника третьої особи Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці - Котлярової Тетяни Сергіївни у Кіровоградськомуокружному адміністративномусуді, третьоїособи ОСОБА_1 ,представника третьоїособи -адвоката ПономаренкоВікторії Леонідівниу Павлоградському міськрайонному суді Дніпропетровської області.

Керуючисьст. 212 ЦПК України,

П ОС ТА НО ВИ В:

Судове засідання 16 травня 2024 року о 13:00 годині в цивільній справі за позовом Приватного акціонерного товариства «ДТЕК Павлоградвугілля» до Державної установи «Український науково-дослідний інститут промислової медицини», треті особи Південно-Східне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці, ОСОБА_1 , про скасування висновку лікарсько-експертної комісії про наявність (відсутність) хронічного професійного захворювання (отруєння) здійснювати дистанційно, в режимі відеоконференції.

Доручити Кіровоградському окружномуадміністративному суду забезпечити проведення о 13:00годині 16травня 2024року судового засідання в режимі відеоконференції в приміщенні цього суду за участю у ньому представника третьої особи Південно-Східногоміжрегіонального управлінняДержавної службиз питаньпраці -Котлярової ТетяниСергіївни.

Доручити Павлоградському міськрайонномусуду Дніпропетровськоїобласті забезпечити проведення о 13:00годині 16травня 2024року судового засідання в режимі відеоконференції в приміщенні цього суду за участю у ньому третьої особи ОСОБА_1 , та представника третьої особи - адвоката Пономаренко Вікторії Леонідівни.

Відповідно до частини 9 статті 212 ЦПК України копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайно до Кіровоградського окружногоадміністративного суду,Павлоградського міськрайонногосуду Дніпропетровськоїобласті та особам, які братимуть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

З метоюзабезпечення своєчасногопроведення відеоконференції,копію ухвалинадіслати наелектронні адресиКіровоградського окружногоадміністративного суду (inbox@adm.kr.court.gov.ua), Павлоградського міськрайонногосуду Дніпропетровськоїобласті (inbox@pvm.dp.court.gov.ua).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О. В. Колочко

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118253138
СудочинствоЦивільне
Сутьнаявність (відсутність) хронічного професійного захворювання (отруєння

Судовий реєстр по справі —212/6826/23

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Колочко О. В.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Колочко О. В.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Колочко О. В.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Колочко О. В.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Колочко О. В.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Колочко О. В.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Колочко О. В.

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Колочко О. В.

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Колочко О. В.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Колочко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні