Ухвала
від 10.04.2024 по справі 335/31/24
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

1 УХВАЛА ІМЕНЕМ УКРАЇНИСправа № 335/31/24 2/335/921/2024

10 квітня 2024 року м. Запоріжжя

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя у складі

головуючого - судді Мінаєва М.М.,

при секретарі - Печерей О.С.,

за участю

представника позивача - адвоката Голіщева В.Ю.,

представника відповідача - адвоката Лєскіна М.С.,

розглянувши в підготовчому судовому засіданні матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Готель «УКРАЇНА» Запорізької обласної ради та Комунального підприємства «УНІВЕРС» Запорізької обласної ради, про стягнення в солідарному порядку заборгованості із заробітної плати, компенсації втрати частини грошових доходів у зв`язку з порушенням термінів їх виплат, середнього заробітку за час затримки розрахунку, компенсації за невикористані дні щорічної відпустки, вихідної допомоги, суми індексації заробітної плати, та про відшкодування моральної шкоди,

В С Т А Н О В И В:

У грудні 2023 року ОСОБА_1 звернувся до Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя із вказаним позовом.

Зокрема, позовні вимоги обґрунтовані посиланням на те, що згідно з пунктом 8 рішення Запорізької обласної ради восьмого скликання від 15.02.2022 №10 «Про припинення комунального підприємства «Готель «Україна» Запорізької обласної ради шляхом приєднання до комунального підприємства «Універс» Запорізької обласної ради», позивача звільнено із займаної посади директора КП «Готель Україна» за пунктом 1 статті 40 КЗпП України 27.05.2022. При цьому були порушені права позивача на виплату заробітної плати та інших виплат, що мають бути здійснені при розрахунку при звільненні, тому позивач звернувся до суду з вимогою про стягнення таких виплат.

Провадження у справі було відкрите 05.01.2024, а її розгляд був визначений у порядку загального позовного провадження.

В ході підготовчого провадження відповідач КП «УНІВЕРС» ЗОР надав письмовий відзив на позов із запереченнями проти задоволення певної частини позовних вимог.

Представник позивача надав письмову відповідь на позов, а також залучив письмові доказів, що не були подані одночасно з позовною заявою.

В підготовчому судовому засіданні представник позивача позовні вимоги підтримав повністю.

Представник відповідача КП «УНІВЕРС» ЗОР проти задоволення позову частково заперечив, посилаючись на доводи, викладені у відзиві.

Відповідач КП «Готель «Україна» ЗОР явку представника в підготовче судове засідання не забезпечив без повідомлення причин, відзиву на позов та (або) заяв з процесуальних питань не подав.

Інших письмових заяв по суті спору чи щодо вирішення питань, зазначених у ч. 2 ст. 197 ЦПК України, від учасників справи також не надійшло.

Підстав для прийняття в підготовчому судовому засіданні судових рішень, зазначених у п. п. 1, 2 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, станом на час його проведення не встановлено.

Враховуючи вищенаведене, керуючись ст. 251, 259-261 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Готель «УКРАЇНА» Запорізької обласної ради та Комунального підприємства «УНІВЕРС» Запорізької обласної ради, про стягнення в солідарному порядку заборгованості із заробітної плати, компенсації втрати частини грошових доходів у зв`язку з порушенням термінів їх виплат, середнього заробітку за час затримки розрахунку, компенсації за невикористані дні щорічної відпустки, вихідної допомоги, суми індексації заробітної плати, та про відшкодування моральної шкоди, - закрити.

Призначити справу до судового розгляду на 10 год. 00 хв. 24.05.2024.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М.М. Мінаєв

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118256276
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —335/31/24

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Мінаєв М. М.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Мінаєв М. М.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Мінаєв М. М.

Ухвала від 05.01.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Мінаєв М. М.

Ухвала від 03.01.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Мінаєв М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні