Ухвала
від 10.04.2024 по справі 526/4501/23
ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 526/4501/23 Номер провадження 22-ц/814/1485/24Головуючий у 1-й інстанції Максименко Л. В. Доповідач ап. інст. Пікуль В. П.

У Х В А Л А

10 квітня 2024 року м. Полтава

Полтавський апеляційний суд в особі судді-доповідача судової палати з розгляду цивільних справ Пікуля В.П., вирішуючи питання про відкриття апеляційного провадження за апеляційноюскаргою приватного підприємства «Агроекологія», в інтересах якого діє представник адвокат Мельников Денис Олександрович, на додатковерішення Гадяцького районного суду Полтавської області від 20 лютого 2024 року (повний текст судового рішення складено 04 березня 2024 року) у справіза скаргою приватного підприємства «Агроекологія» на дії державного виконавця Зіньківського відділу державної виконавчої служби у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (код ЄДРПОУ 34463427),

ВСТАНОВИВ:

08 березня 2024 року до Полтавського апеляційного суду через підсистему «Електронний суд» (документ сформований в системі 07 березня 2024 року) надійшла апеляційна скарга від ПП «Агроекологія», в інтересах якого діє представник адвокат Мельников Д.О., на додаткове рішення Гадяцького районного суду Полтавської області від 20 лютого 2024 року у вказаній справі.

Апеляційна скарга не може бути прийнята до розгляду судом апеляційної інстанції з огляду на таке.

Згідно з пунктом 2 частини четвертої статті 356 ЦПК України до апеляційної скарги додаються копії скарги та доданих письмових матеріалів відповідно до кількості учасників справи, крім випадків, якщо така скарга та додані матеріали подаються до суду в електронній формі через електронний кабінет. У разі подання скарги та доданих матеріалів в електронній формі через електронний кабінет до неї додаються докази надсилання її копії та копій доданих матеріалів іншим учасникам справи з урахуванням положень статті 43цього Кодексу.

Відповідно до частини сьомої статті 43ЦПК України у разі подання до суду в електронній формі заяви по суті справи, зустрічного позову, заяви про збільшення або зменшення позовних вимог, заяви про зміну предмета або підстав позову, заяви про залучення третьої особи, апеляційної скарги, касаційної скарги та документів, що до них додаються, учасник справи зобов`язаний надати доказ надсилання таких матеріалів іншим учасникам справи.

Такі документи в електронній формі направляються з використанням Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи або її окремої підсистеми (модуля), що забезпечує обмін документами, шляхом надсилання до електронного кабінету іншого учасника справи, а у разі відсутності в іншого учасника справи електронного кабінету чи відсутності відомостей про наявність в іншого учасника справи електронного кабінету - у паперовій формі листом з описом вкладення.

Апеляційна скарга надіслана представником заявника в електронній формі через підсистему «Електронний суд».

До апеляційної скарги долучено докази надсилання її копій з копіями доданих матеріалів лише до зареєстрованих Електронних кабінетів ПП «Агроекологія» та Зіньківського відділу державної виконавчої служби у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Проте доказів надсилання копії апеляційної скарги та копій доданих до неї матеріалів ОСОБА_1 (стягувачу) надано не було.

З огляду на викладене, необхідно надати суду апеляційної інстанції докази надсилання копії апеляційної скарги та копій доданих до неї матеріалів ОСОБА_1 (стягувачу) з урахуванням положень статті 43ЦПК України (шляхом надсилання до електронного кабінету, а у разі відсутності у стягувача електронного кабінету чи відсутності відомостей про наявність у стягувача електронного кабінету - у паперовій формі листом з описом вкладення).

Ураховуючи наведене, апеляційна скарга підлягає залишенню без руху з наданням заявнику строку для усунення недоліків.

Керуючись статтями 43, 185, 354, 356, 357, 381 ЦПК України,

у х в а л и в :

Апеляційну скаргу приватного підприємства «Агроекологія», в інтересах якого діє представник адвокат Мельников Денис Олександрович, на додаткове рішення Гадяцького районного суду Полтавської області від 20 лютого 2024 року залишити без руху та надати строк для усунення наведених недоліків - десять днів з дня отримання копії ухвали.

Роз`яснити особі, яка подала апеляційну скаргу, що у разі невиконання у встановлений строк вимог цієї ухвали апеляційна скарга вважатиметься неподаною та буде повернута заявнику.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В. П. Пікуль

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118264727
СудочинствоЦивільне
Сутьвідкриття апеляційного провадження за апеляційноюскаргою приватного підприємства «Агроекологія», в інтересах якого діє представник адвокат Мельников Денис Олександрович, на додатковерішення Гадяцького районного суду Полтавської області від 20 лютого 2024 року (повний текст судового рішення складено 04 березня 2024 року) у справіза скаргою приватного підприємства «Агроекологія» на дії державного виконавця Зіньківського відділу державної виконавчої служби у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (код ЄДРПОУ 34463427

Судовий реєстр по справі —526/4501/23

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пікуль В. П.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пікуль В. П.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пікуль В. П.

Рішення від 20.02.2024

Цивільне

Гадяцький районний суд Полтавської області

Максименко Л. В.

Рішення від 20.02.2024

Цивільне

Гадяцький районний суд Полтавської області

Максименко Л. В.

Ухвала від 16.02.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пікуль В. П.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Гадяцький районний суд Полтавської області

Максименко Л. В.

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пікуль В. П.

Ухвала від 13.12.2023

Цивільне

Гадяцький районний суд Полтавської області

Максименко Л. В.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Гадяцький районний суд Полтавської області

Максименко Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні