Ухвала
від 11.04.2024 по справі 676/4101/15-ц
КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 676/4101/15-ц

Номер провадження 2/676/804/24

УХВАЛА

11 квітня 2024 року м. Кам`янець - Подільський

Кам`янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

в складі: головуючого-судді Бондаря О.О.

з участю секретаря судового засідання Ткачук Д.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду справу за позовом Кам`янець-Подільської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради до Кам`янець-Подільської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , треті особи: відділ Держгеокадастру у Кам`янець-Подільському районі Хмельницької області, ПП Фірма «Земля», ТОВ «Кайлас-К» про визнання незаконними та скасування розпоряджень визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку, визнання недійсним договору оренди землі, скасування запису, зобов`язання повернути земельні ділянки, -

в с т а н о в и в:

До Кам`янець-Подільського міськрайонного суду Хмельницької області з Верховного Суду після скасування Рішення Кам`янець-Подільського міськрайонного суду Хмельницької області від 13 квітня 2022 року та Постанови Хмельницького апеляційного суду від 12 січня 2023 року, надійшла цивільна справа за позовом Кам`янець-Подільської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради до Кам`янець-Подільської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , треті особи: відділ Держгеокадастру у Кам`янець-Подільському районі Хмельницької області, ПП Фірма «Земля», ТОВ «Кайлас-К» про визнання незаконними та скасування розпоряджень визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку, визнання недійсним договору оренди землі, скасування запису, зобов`язання повернути земельні ділянки для нового розгляду у суді першої інстанції.

В ході підготовчого провадження прокурор Тустановська Н.В. заявила клопотання про заміну неналежної третьої особи , яка ліквідована - Відділ Держгеокадастру у Кам`янець-Подільському районі Хмельницької області на правонаступника - Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькій області.

Представник Кам`янець-Подільської районної державної адміністрації в судовому засіданні проти задоволення клопотання не заперечує.

Інші учасники судового розгляду в судове засідання не з`явились.

Відповідно до ч. 1 ст.55ЦПКУкраїниу разісмерті фізичноїособи,припинення юридичноїособи,заміни кредиторачи боржникау зобов`язанні,а такожв іншихвипадках заміниособи увідносинах,щодо якихвиник спір,суд залучаєдо участіу справіправонаступника відповідноїсторони аботретьої особина будь-якійстадії судовогопроцесу.

Враховуючи, що Вдділ Держгеокадастру у Кам`янець-Подільському районі Хмельницької області був приєднаний до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, суд вважає за необхідне замінити неналежну третю особу Відділ Держгеокадастру у Кам`янець-Подільському районі Хмельницької області на правонаступника Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькій області.

На підставі викладеного, керуючись ст.. 258 260, 55 ЦПК України , суд, -

Ухвалив:

Замінити неналежну третю особу Вдділ Держгеокадастру у Кам`янець-Подільському районі Хмельницької області на Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькій області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кам`янець-Подільського

міськрайонного суду Бондар О.О.

Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118277828
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконними та скасування розпоряджень визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку, визнання недійсним договору оренди землі, скасування запису, зобов`язання повернути земельні ділянки

Судовий реєстр по справі —676/4101/15-ц

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Бондар О. О.

Ухвала від 12.01.2024

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Бондар О. О.

Постанова від 23.11.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Русинчук Микола Миколайович

Окрема думка від 23.11.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Ухвала від 10.11.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Русинчук Микола Миколайович

Ухвала від 02.03.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Русинчук Микола Миколайович

Постанова від 12.01.2023

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Гринчук Р. С.

Постанова від 12.01.2023

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Гринчук Р. С.

Ухвала від 08.12.2022

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Гринчук Р. С.

Ухвала від 08.12.2022

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Гринчук Р. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні