Ухвала
від 09.04.2024 по справі 126/306/24
БЕРШАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа № 126/306/24

Провадження № 2/126/395/2024

"09" квітня 2024 р. м. Бершадь

Бершадський районний суд Вінницької області

в складі головуючого судді Хмель Р. В.

зі секретарем Дончик О.А.

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву представника позивача ОСОБА_1 , адвоката Цимбал Альони Анатоліївни директора ТОВ "Фінпром маркет" про зміну предмета позову у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ТОВ "ФІНПРОМ МАРКЕТ", за участі третіх осіб: державного виконавця Бершадського відділу державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області ЦМУ МЮ (м.Київ) Кончаківського Романа Сергійовича та приватного нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Остапенко Євгена Михайловича про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Бершадського районного суду Вінницької області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ТОВ "ФІНПРОМ МАРКЕТ", за участі третіх осіб: державного виконавця Бершадського відділу державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області ЦМУ МЮ (м.Київ) Кончаківського Романа Сергійовича та приватного нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Остапенко Євгена Михайловича про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Ухвалою суду від 02 лютого 2024 року відкрито спрощене позовне провадження та призначено справу до судового розгляду по суті на 09.04.2024.

24.07.2024 до суду надійшла заява представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Цимбал А.А. про зміну предмета позову, в якій просить, окрім позовних вимог, зазначених вище, стягнути з "Фінпром маркет" на користь ОСОБА_1 грошові кошти в сумі 11 002, 13 грн., стягнуті на виконання виконавчого провадження на підставі вказаного виконавчого напису.

Квитанція про направлення відповідачу та третім особам вказаних документів суду надана.

Відповідно до ч. 1 ст. 4 ЦПК України кожна особа має право в порядку, встановленому цим Кодексом, звернутися до суду за захистом своїх порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи законних інтересів.

Згідно ч.3 ст. 49 ЦПК України, до закінчення підготовчого засідання позивач має право змінити предмет або підстави позову шляхом подання письмової заяви. У справі, що розглядається за правилами спрощеного позовного провадження, зміна предмету або підстав позову допускається не пізніше ніж за 5 днів до початку першого судового засідання у справі.

Позов про стягнення коштів, які примусово стягнуті на підставі виконавчого напису, безпосередньо пов`язаний з первісними вимогами про визнання вказаного виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню. Вказана справа підлягає розгляду в порядку спрощеного провадження.

Враховуючи наведене, слід прийняти заяву про зміну предмету позову, та надати відповідачу строк для подачі відзиву на позов, а позивачу відповіді на відзив.

Керуючись ст.ст. 4, 49 ЦПК України,суд,-

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду в спрощеному позовному провадженні заяву представника позивача ОСОБА_1 , адвоката Цимбал Альони Анатоліївни директора ТОВ "Фінпром маркет" про зміну предмета позову у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ТОВ "ФІНПРОМ МАРКЕТ", за участі третіх осіб: державного виконавця Бершадського відділу державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області ЦМУ МЮ (м.Київ) Кончаківського Романа Сергійовича та приватного нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Остапенко Євгена Михайловича про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Надати відповідачу 15-денний строк з дня отримання копії ухвали для подання відзиву на позов, а позивачу 5 денний строк з дня отримання відзиву на позов для надання відповіді на відзив.

Встановити третім особам п`ятиденний термін з дня отримання позову або відзиву для надання своїх пояснень стосовно них.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Р. В. Хмель

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено15.04.2024
Номер документу118320643
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —126/306/24

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні