Ухвала
від 10.03.2011 по справі 6-3/11
БІЛЯЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 6-3/11

У Х В А Л А

10.03.2011 Біляївський районний суд

Одеської області

у складі: судді Андреєва Е.О.

при секретарі Довженко І.С.

розглянувши в відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Біляївка подання відділу державної виконавчої служби Біляївського районного управління юстиції про тимчасове обмеження особи (боржника) у праві виїзду за межі України, суд,

В С Т А Н О В И В:

Начальник відділу державної виконавчої служби Біляївського районного управління юстиції звернувся до суду з даним поданням, вказавши, що на виконанні у відділі знаходиться виконавче провадження В16-45/11 про примусове виконання судового наказу №2-н-236/08 від 30.07.2009 року, виданий Біляївським районним судом про стягнення з ОСОБА_1 на користь ПАТ КБ «Приват Банк`заборгованості в сумі 24867,69 грн. На неодноразові виклики до відділу ДВС боржник не з`являється. Вимоги виконавчого документу боржником не виконуються, останній ухиляється від виконання рішення суду.

Посилаючись на викладене, з метою виконання рішення суду, заявник просить суд тимчасово обмежити ОСОБА_1 у праві виїзду за межі України, до виконання ним зобов`язань покладених рішенням суду.

В судовому засіданні представник відділу державної виконавчої служби Біляївського районного управління юстиції Вилегжаніна В.В. на задоволенні подання наполягала.

Вивчивши матеріали справи, вислухавши думку державного виконавця, суд вважає, що подання обґрунтоване та підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ст. 217 ЦПК України суд, який ухвалив рішення, може визначити порядок його виконання, надати відстрочку або розстрочити виконання, вжити заходів для забезпечення його виконання, про що зазначає в рішенні.

Згідно ст. 6 Закону України „Про порядок виїзду з України та в`їзду в Україну громадян України громадянину України, який має паспорт, може бути тимчасово відмовлено у виїзді за кордон у випадках, якщо діють неврегульовані договірні чи інші невиконання зобов`язання до виконання зобов`язань.

Враховуючи, що ОСОБА_1 ухиляється від виконання рішення суду, суд вважає необхідним тимчасово обмежити його виїзд за межі України.

Керуючись ст. 217 ЦПК України, 6 Закону України „Про порядок виїзду з України та в`їзду в Україну громадян України, Указом Президента України «Про додаткові заходи щодо підвищення ефективності виконання рішень судів», суд

У Х В А Л И В:

Подання відділу державної виконавчої служби Біляївського районного управління юстиції про тимчасове обмеження боржника у праві виїзду за межі України задовольнити.

Громадянина України ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який мешкає по АДРЕСА_1 тимчасово обмежити у праві виїзду за межі України, до виконання ним зобов`язань, покладених на нього рішенням суду .

Виконання ухвали покласти на Адміністрацію Державної прикордонної служби України.

На ухвала суду може бути подано апеляційну скаргу до апеляційного суду Одеської області через Біляївський районний суд протягом 5-ти днів з дня проголошення або отримання її копії.

Суддя: Е. О. Андреєв

Дата ухвалення рішення10.03.2011
Оприлюднено30.04.2024
Номер документу118674555
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-3/11

Ухвала від 10.03.2011

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Андреєв Е. О.

Ухвала від 17.02.2011

Цивільне

Кілійський районний суд Одеської області

Балан М. В.

Ухвала від 25.01.2011

Цивільне

Охтирський міськрайонний суд Сумської області

Клімашевська І. В.

Ухвала від 25.01.2011

Цивільне

Тальнівський районний суд Черкаської області

Фролов О. Л.

Ухвала від 22.06.2011

Цивільне

Сокирянський районний суд Чернівецької області

Побережна О. Д.

Ухвала від 25.02.2011

Цивільне

Бучацький районний суд Тернопільської області

Федорончук В. Б.

Ухвала від 07.02.2011

Цивільне

Буринський районний суд Сумської області

Комлєва В. С.

Ухвала від 10.02.2011

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Юрлагіна Т. В.

Ухвала від 07.12.2015

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Бондаренко Г. К.

Ухвала від 07.02.2011

Цивільне

Татарбунарський районний суд Одеської області

Тимошенко С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні