Ухвала
від 23.04.2024 по справі 465/1482/23
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 465/1482/23 Головуючий у 1 інстанції: Мартьянова С.М.

Провадження № 22-ц/811/1217/24 Доповідач в 2-й інстанції: Левик Я. А.

У Х В А Л А

про залишення апеляційної скарги без руху

23 квітня 2024 року м. Львів

Львівський апеляційнийсуд вскладі суддіЛевика Я.А.,перевіривши матеріалиапеляційної скарги Товариства з обмеженою відповідальністю «Костанза»</a> на рішення Франківського районного суду м. Львова від 19 березня 2024 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Костанза»</a>, за участю третіх осіб: Фонду державного майна України, регіонального відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях про стягнення середнього заробітку за час затримки виконання рішення суду про поновлення на роботі, -

в с т а н о в и в :

рішенням Франківського районного суду м. Львова від 19 березня 2024 року позов задоволено.

Вказане рішення оскаржило ТзОВ «Костанза».

Однак, як вбачається із скарги та доданих до неї документів така подана всупереч вимогам ст. 357 ЦПК України.

Згідно з частиною шостою статті 43 ЦПК України процесуальні документи в електронній формі мають подаватися учасниками справи до суду з використанням Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи в порядку, визначеному Положенням про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та/або положеннями, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Пунктом 29 Положення про порядок функціонування окремих підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, затвердженого Рішенням Вищої ради правосуддя від 17 серпня 2021 року № 1845/0/15-21 передбачено, що у разі подання до суду документів в електронній формі учасник зобов`язаний у випадках, визначених процесуальним законодавством, надати доказ надсилання іншим учасникам справи копій поданих до суду документів.

Відповідно до частини сьомої статті 43 ЦПК України у разі подання до суду документів в електронній формі учасник справи зобов`язаний надати доказ надсилання листом з описом вкладення іншим учасникам справи копій поданих до суду документів.

Такі документи в електронній формі направляються з використанням Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи або її окремої підсистеми (модуля), що забезпечує обмін документами, шляхом надсилання до електронного кабінету іншого учасника справи, а у разі відсутності в іншого учасника справи електронного кабінету чи відсутності відомостей про наявність в іншого учасника справи електронного кабінету - у паперовій формі листом з описом вкладення.

Апеляційна скарга була сформована в системі «Електронний суд», однак доказів надсилання апеляційної скарги до електронного кабінету третіх осіб: Фонду державного майна України, регіонального відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях,а уразі відсутностіу нихелектронного кабінетучи відсутностівідомостей пронаявність уних електронногокабінету,доказів надсиланняапеляційної скаргиу паперовійформі листомз описомвкладення, апелянтом не надано.

Враховуючи вказане, апеляційну скаргу слід залишити без руху для усунення вказаного вище недоліку, а саме для надання суду доказів надсилання до електронного кабінету, або листом з описом вкладення копії апеляційної скарги іншим учасникам справи, щодо яких відсутні відомості про їх реєстрацію у системі «Електронний суд».

Особу, що подала скаргу слід попередити про те, що у випадку невиконання вимог цієї ухвали, скарга буде вважатись неподаною та їй повернута.

Документи на виконання вимог ухвали, необхідно у визначений строк подати Львівському апеляційному суду.

Керуючись ст.ст. 185, 357 ЦПК України, -

у х в а л и в :

апеляційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Костанза»</a> на рішення Франківського районного суду м. Львова від 19 березня 2024 року залишити без руху.

Надати особі, що подала скаргу строк для усунення недоліків апеляційної скарги - десять днів з дня отримання копії ухвали.

У випадку невиконання вимог ухвали у встановлений строк, апеляційна скарга буде вважатись неподаною та повернута особі, яка її подала.

Суддя Я.А. Левик

Дата ухвалення рішення23.04.2024
Оприлюднено01.05.2024
Номер документу118705502
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —465/1482/23

Ухвала від 07.05.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Левик Я. А.

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Левик Я. А.

Рішення від 19.03.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Ухвала від 16.11.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Ухвала від 16.11.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Ухвала від 20.03.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні