Ухвала
від 30.04.2024 по справі 2-н-4229/08
ЦЕНТРАЛЬНО-МІСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 2-н-4229/08

Провадження 6/216/130/24

УХВАЛА

про витребування доказів

30 квітня 2024 року м. Кривий Ріг

Суддя Центрально-Міського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Бутенко М. В., розглянувши матеріали заяви КПТМ «Криворіжтепломережа» про заміну сторони виконавчого провадження, -

В С Т А Н О В И В :

Представник заявника КПТМ «Криворіжтепломережа» звернувся до суду із заявою про заміну сторони виконавчого провадження, в рамках якого просять суд витребувати у приватного нотаріуса Криворізького районного нотаріального округу Дніпропетровської області Пахомової Наталії Іванівни (50000, м. Кривий Ріг, вул. Олександра Поля, буд.14 прим. 10) належним чином завірену копію спадкової справи, після померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_1 для встановлення осіб спадкоємців.

Згідно до положень ч. 1, 3ст. 13 ЦПК Українисуд розглядає справи не інакше як за зверненням особи, поданим відповідно до цьогоКодексу, в межах заявлених нею вимог і на підставі доказів, поданих учасниками справи або витребуваних судом у передбачених цим Кодексом випадках. Учасник справи розпоряджається своїми правами щодо предмета спору на власний розсуд.

Відповідно до ч.1ст.81 ЦПК Україникожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

Відповідно до ч.1ст.84 ЦПК Україниучасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Суд ознайомившись з клопотанням заявника, приходить до висновку про задоволення клопотання, з огляду на наступне.

Відповідно достатті 76 ЦПК України, доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. Відповідно достатті 77 ЦПК Україниналежними є докази, що містять інформацію щодо предмета доказування. Предметом доказування є обставини, що підтверджують заявлені вимоги чи заперечення або мають ніше значення для розгляду справи і підлягають встановленню при ухваленні судового рішення.

Враховуючи те, що заявник самостійно позбавлений можливості надати інформацію на підтвердження своїх вимог, клопотання заявника є обґрунтованим та підлягає до задоволення.

Керуючись ст.ст.76,77,81,84 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В :

Клопотання представника заявника КПТМ «Криворіжтепломережа» про витребування доказів задовольнити.

Забезпечити докази по справі у спосіб витребування від приватного нотаріуса Криворізького міського нотаріального округу Дніпропетровської області Пахомової Н.І (адреса: 50000. Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Олександра Поля ,буд. 14. пр.10), належним чином завірену копію усіх матеріалів спадкової справи після смерті ОСОБА_1 ІНФОРМАЦІЯ_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Роз`яснити, що відповідно дост.84 ЦПК Українибудь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М.В. БУТЕНКО

СудЦентрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення30.04.2024
Оприлюднено02.05.2024
Номер документу118742216
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —2-н-4229/08

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

БУТЕНКО М. В.

Ухвала від 23.07.2020

Цивільне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Бутенко М. В.

Ухвала від 20.01.2015

Цивільне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Філатов К. Б.

Судовий наказ від 09.12.2008

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Буран Олексій Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні