Ухвала
від 01.05.2024 по справі 513/226/24
САРАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 513/226/24

Провадження № 2/513/417/24

Саратський районний суд Одеської області

У ХВ АЛ А

01 травня 2024 року Саратський районний суду Одеської області у складі головуючої судді Бучацької А.І., за участю секретаря судового засідання Русавської Н.В., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в приміщенні суду в смт.Сарата Одеськоїобласті цивільну справу за позовом ОСОБА_1 в особі представника ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , треті особи: Головне управління Держгеокадастру в Одеській області, Білгород-Дністровська районна державна адміністрація, Сільськогосподарський виробничий кооператив "Родина", про усунення перешкод у користуванні майном,

У С Т А Н О В И В:

у підготовчесудове засідання позивачка ОСОБА_1 та її представник адвокат Резнічук С.В. не з`явились. Від представника позивача надійшла заява про проведення підготовчого засідання за їх відсутності.

Відповідачка ОСОБА_3 , належним чином повідомлена про підготовче засідання до суду не з`явилась, не повідомила про причину неявки, не надала відзиву.

Треті особи: Головне управління Держгеокадастру в Одеській області, Білгород-Дністровська районна державна адміністрація, Сільськогосподарський виробничий кооператив "Родина", належним чином повідомлені про підготовче засідання до суду не з`явились. Від представника ГУ Держгеокадастру в Одеській області надійшли письмові пояснення щодо позову.

У відповідності до ч.1 ст.200 ЦПК України у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Згідно з пунктом 3 частини 2ст.200ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу, зокрема, про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Ураховуючи, що судом буловчинено усі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, таспір між сторонами не врегульовано в порядку, передбаченому ч.ч. 3, 4 ст. 200 ЦПК України, підготовче провадження належить закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 197-200, 258-261 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 в особі представника ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , треті особи: Головне управління Держгеокадастру в Одеській області, Білгород-Дністровська районна державна адміністрація, Сільськогосподарський виробничий кооператив "Родина", про усунення перешкод у користуванні майном до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 12 червня 2024 року о 14:00 годині в приміщенні Саратського районного суду з викликом учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписаннясуддею.

Суддя А. І. Бучацька

Дата ухвалення рішення01.05.2024
Оприлюднено03.05.2024
Номер документу118771743
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —513/226/24

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Саратський районний суд Одеської області

Бучацька А. І.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Саратський районний суд Одеської області

Бучацька А. І.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Саратський районний суд Одеської області

Бучацька А. І.

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Саратський районний суд Одеської області

Бучацька А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні