Ухвала
від 24.04.2024 по справі 693/477/20
ЖАШКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа 693/477/20

2/693/94/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

24.04.2024 року м. Жашків

Жашківський районний суд Черкаської області в складі:

головуючого судді Шимчика Р. В.,

за участю секретаря судового засідання Коломієць С.В.,

представника позивача адвоката Бєляєва О.А.,

розглянувши увідкритому підготовчомузасіданні взалі судув м.Жашків впорядку загальногопозовного провадженняцивільну справуза позовом ОСОБА_1 доіноземного підприємства«Агро-ВільдУкраїна» про визнаннядоговору встановлення емфітевзисуземельної ділянки від26жовтня 2018року недійсним, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору приватний нотаріус Уманського районного нотаріального округу Черкаської області Шелудько В.П.,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою іноземного підприємства «Агро-Вільд Україна» про визнання договору встановлення емфітевзису земельної ділянки від 26 жовтня 2018 року недійсним, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору приватний нотаріус Уманського районного нотаріального округу Черкаської області Шелудько В.П..

У підготовче засідання позивач ОСОБА_1 не з`явився.

У підготовчому засіданні представник позивача адвокат Бєляєв О.А. просив закрити підготовче засідання та призначити справу до судового розгляду.

У підготовче засідання представник відповідача ІП «Агро-Вільд Україна» не з`явився по невідомих суду причинах, про час і місце розгляду справи повідомлений належним чином.

У підготовче засідання третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - приватний нотаріус Уманського районного нотаріального округу Черкаської області Шелудько В.П. не з`явилася по невідомих суду причинах, про час і місце розгляду справи повідомлений належним чином.

У відповідності до ч.2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного.

Відповідно до ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд, зокрема, з`ясовує, чи бажають сторони укласти мирову угоду, передати справу на розгляд третейського суду або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді; вирішує питання про вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, прийняття зустрічного позову, якщо ці питання не були вирішені раніше; роз`яснює учасникам справи, які обставини входять до предмета доказування, які докази мають бути подані тим чи іншим учасником справи; з`ясовує, чи надали сторони докази, на які вони посилаються у позові і відзиві, а також докази, витребувані судом, чи причини їх неподання; пропонує учасникам справи надати суду додаткові докази або пояснення; встановлює порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються, під час розгляду справи по суті; призначає справу до розгляду по суті, визначає дату і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті; з`ясовує розмір заявлених сторонами судових витрат здійснює інші дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Під час підготовчого судового засідання у даній справі судом вчинені всі передбачені ст. 197 ЦПК України дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого провадження суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями, 91, 197, 200, 223 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до іноземного підприємства «Агро-Вільд Україна» про визнання договору встановлення емфітевзису земельної ділянки від 26 жовтня 2018 року недійсним, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору приватний нотаріус Уманського районного нотаріального округу Черкаської області Шелудько В.П.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 14 травня 2024 року о 12 годині 00 хвилин, яке відбудеться у приміщенні Жашківського районного суду Черкаської області за адресою: вул. Благовісна, 8 м. Жашків Черкаська область.

Викликати сторони у судове засідання.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий: Роман Васильович Шимчик

Дата ухвалення рішення24.04.2024
Оприлюднено06.05.2024
Номер документу118810975
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори щодо права користування чужою земельною ділянкою для сільськогосподарських потреб (емфітевзис)

Судовий реєстр по справі —693/477/20

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 12.01.2024

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 01.06.2023

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 03.05.2023

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 22.09.2022

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 21.08.2022

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 01.06.2022

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 18.05.2022

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 12.01.2022

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні