Ухвала
від 02.05.2024 по справі 477/825/23
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД

Миколаївської області

Справа №477/825/23

Провадження №1-кс/477/398/24

УХВАЛА

про арешт майна

02 травня 2024 року місто Миколаїв

Слідчий суддя Жовтневого районного суду Миколаївської області ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Миколаєві клопотання прокурора відділу Миколаївської обласної прокуратури ОСОБА_3 в кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР за №42023150000000013 від 15 березня 2023 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною четвертою статті 191 КК України про арешт майна

ВСТАНОВИВ:

11 квітня 2024 року прокурор відділу Миколаївської обласної прокуратури ОСОБА_3 , звернувся до слідчого судді в межах кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за №42023150000000013 від 15 березня 2023 року із клопотанням про накладення арешту на тимчасово вилучене майно, що було вилучено 10 квітня 2024 року під час проведення санкціонованого обшуку приміщення комунального підприємства «Березань» Березанської селищної ради Миколаївської області яке розташоване за адресою: АДРЕСА_1 .

В обґрунтування поданого клопотання вказує, що СУ ГУНП в Миколаївській області за фактом заволодіння бюджетними коштами шляхом залучення до виконання будівельних робіт підконтрольних підприємств що призвело до виконання робіт не в повному обсязі за завищеними цінами 15 березня 2023 року внесено відомості до ЄРДР за №42023150000000013 та розпочато досудове розслідування за частиною четвертою статті 191 КК України.

Оскільки органомдосудового розслідуваннябуло зібранодостатньо доказів,що вказувалина ймовірневчинення вказаногозлочину посадовимиособами БерезанськоїОТГ таслужбовими особамисуб`єктів господарювання,10квітня 20204року вмежах вказаногокримінального провадження,на підставіухвали слідчогосудді Жовтневогорайонного судуМиколаївської областіпроведено обшукприміщення комунального підприємства «Березань» Березанської селищної ради Миколаївської області.

Під час проведення обшуку, органом досудового розслідування виявлено та вилучено речі та документи згідно переліку.

Оскільки майно, вилучене в ході проведення обшуку, що здійснено на підставі ухвали слідчого судді, може бути використане як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, а отже відповідає критеріям речових доказів, визначених частиною першою статті 98 КПК України, тому з метою забезпечення збереження речових доказів прокурор ОСОБА_3 звернувся з даним клопотанням.

У судове засідання прокурор ОСОБА_3 не з`явився, подавши заяву про розгляд клопотання про арешт майна без його участі. Просив клопотання задовольнити з підстав вказаних у ньому.

Представник комунального підприємства «Березань», в судове засідання не з`явився, про причини неявки не повідомив; заяв та клопотань по суті справи не подав.

Згідно з положенням частини четвертої статті 107 КПК України, у разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу судове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

Перевіривши надані матеріали клопотання та дослідивши докази по даних матеріалах, приходжу до висновку, що клопотання підлягає задоволенню, з огляду на наступне.

Встановлено, що в провадженні СУ ГУНП в Миколаївській області перебуває кримінальне провадження №42023150000000013 від 15 березня 2023 року за правовою кваліфікацією, передбаченою частиною четвертою статті 191 КК України за фактом заволодіння бюджетними коштами шляхом залучення до виконання будівельних робіт підконтрольних їм підприємств та виконання робіт не в повному обсязі за завищеними цінами.

Досудовим розслідуванням у цьому кримінальному провадженні встановлено, що службовими особами Березанської селищної ради та службовими особами юридичних осіб публічного та приватного права, зловживаючи службовим становищем, в період воєнного стану, протягом 2023 року, вчинено дії, направлені на заволодіння бюджетними коштами, шляхом залучення до виконання будівельних робіт підконтрольних підприємств, що призвело до виконання робіт не в повному обсязі за завищеними цінами.

За встановлених досудовим розслідуванням обставин вбачається, що 23 листопада 2023 року, між Березанською селищною радою, яка розташована за адресою: АДРЕСА_2 та ФОП « ОСОБА_4 » укладено договір № 46-пр на суму 825445,18 грн., предметом якого є влаштування проти осколочного укриття по типу HESCO на підстанції в смт. Березанка Миколаївського району Миколаївської області, а 24 листопада 2023 року між вказаними суб`єктами господарювання укладено аналогічний договір №47-пр, щодо виконання робіт по влаштування проти осколочного укриття по типу HESCO на підстанції в с. Прогресівка Миколаївського району Миколаївської області, на суму 1099220,61 грн.

В ході досудового розслідування встановлено, що голова Березанської селищної ради Миколаївської області ОСОБА_5 , діючи за попередньою змовою з директором КП «Березань», ОСОБА_6 , вчинили протиправні дії, направлені на заволодіння бюджетними коштами в ході виконання будівельних робіт, які є предметами обумовлених вище договорів, а саме виконання робіт в значно менших об`ємах та завищення вартості та матеріалів фактично виконаних робіт.

Також органом досудового розслідування встановлено, що фактично роботи по вказаними договорами проводились в вересні-жовтні 2023 року підконтрольними ОСОБА_6 особами.

Розуміючи протиправний характер своїх дій, ОСОБА_5 та ОСОБА_6 залучили до протиправної діяльності дружину останнього ОСОБА_4 (ФОП « ОСОБА_4 ), яка відповідно до наявної в органу досудового розслідування інформації не здійснює господарської діяльності, а являється виключно афілійованим ОСОБА_6 підрядником, який залучається виключно з метою вчинення протиправних дій направлених на заволодіння бюджетними коштами, фактично всіма роботами які виконує/виконувало ФОП « ОСОБА_4 » керує ОСОБА_6 , а вся документації щодо господарської діяльності ФОП « ОСОБА_4 », в тому числі по обумовленим вище договорам, перебуває за місцем розташування КП «Березань».

Крім того, зазначені вище особи залучили до протиправної діяльності головного бухгалтера КП «Березань» та ФОП « ОСОБА_4 » - ОСОБА_7 , яка будучи довіреною особою ОСОБА_6 , та достовірно обізнаною в тому що роботи виконані не в повному обсязі та до заключення обумовлених договорів, вчиняла протиправні дії направлені на укладання та виконання обумовлених договорів.

10 квітня 2024 року, у межах вказаного кримінального провадження, на підставі ухвали слідчого судді Жовтневого районного суду Миколаївської області від 15 березня 2024 року, проведено обшук приміщення комунального підприємства «Березань», яке розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , під час якого, було виявлено та вилучено речі та документи, згідно переліку.

Згідно постанови про визнання речовими доказами від 10 квітня 2024 року, вилучене цього ж дня в ході проведення обшуку комунального підприємства «Березань» майно, визнано в якості речових доказів у кримінальному провадженні №42023150000000013 від 15 березня 2023 року.

З метою збереження речових доказів, прокурор ОСОБА_3 11 квітня 2024 року звернувся до слідчого судді із клопотанням про накладення арешту на тимчасово вилучене в ході обшуку майно.

Вирішуючи клопотання в межах заявлених вимог та відповідно до наданих стороною обвинувачення доказів, слідчий суддя виходить з такого.

Главою 3 Кримінального процесуального кодексу України унормовано визначення та порядок набуття процесуального статусу сторонами та іншими учасниками кримінального провадження, а також обсяг їх прав та обов`язків.

Зокрема §5 Глави 3 КПК України визначаються особливості процесуального статусу інших учасників кримінального провадження, до яких законодавцем віднесено і третю особу, щодо майна якої вирішується питання про арешт.

Так, нормами статті 64-2 КПК України визначено, що третьою особою, щодо майна якої вирішується питання про арешт, може бути будь-яка фізична або юридична особа, наведений перелік прав та обов`язків такої особи, а також визначені обставини, що обумовлюють набуття особою відповідного процесуального статусу.

В свою чергу, порядок застосування заходів забезпечення кримінального провадження і зокрема арешту майна визначений положеннями Глав 10 та 17 КПК України.

Згідно частини першої статті 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Частиною другою статті 170 КПК України передбачено, що арешт майна допускається з метою збереження речових доказів; спеціальної конфіскації; конфіскації майна, як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Згідно частини третьої статті 170 КПК України, у випадку передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, тобто з метою збереження речових доказів, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Відповідно до статті 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

За системним положенням статті 64-2 КПК України, частини третьої статті 170 КПК України, та статті 98 КПК України, на майно, що було вилучено у ході обшуку приміщення комунального підприємства «Березань» може бути накладено арешт незалежно від того, кому належить вилучене майно, за умови наявності у вилученого майна, ознак, передбачених статтею 98 КПК України.

При вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) достатність доказів, що вказують на вчинення особою кримінального правопорушення; 3) розмір можливої конфіскації майна, можливий розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, та цивільного позову; 4) наслідки арешту майна для інших осіб; 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження.

Так, долученими до клопотання матеріалами підтверджується наявність обґрунтованої підозри, щодо вчинення кримінального правопорушення, що може бути підставою для застосування заходу забезпечення кримінального провадження у виді арешту майна.

Описані у клопотанні обставини вчинення кримінального правопорушення у сукупності з наданими прокурором матеріалами кримінального провадження свідчить про наявність достатніх підстав вважати, що було вчинене кримінальне правопорушення, пов`язане з привласненням та розтратою бюджетних коштів, що вчинене, за попередньою змовою групою осіб.

Долученими до клопотання матеріалами підтверджується наявність обґрунтованої підозри, щодо вчинення кримінального правопорушення, пов`язаного із намаганням службових осіб територіальної громади, за попередньою змовою зі службовими особами суб`єкта господарювання, заволодіти бюджетними коштами під час укладення договорів на виконання будівельних робіт, що може бути підставою для застосування заходу забезпечення кримінального провадження у виді арешту майна.

При цьому, слідчий суддя звертає увагу, що умова накладення арешту з метою забезпечення збереження речових доказів за положеннями частини третьої статті 170 КПК не містить таку вимогу її застосування як оголошення підозри у кримінальному провадженні певній особі, не пов`язує особу підозрюваного з можливістю арешту такого майна або вчиненням кримінального правопорушення будь-якого ступеня тяжкості. Про доведеність існування обґрунтованої підозри щодо вчинення кримінального правопорушення може свідчити сам факт здійснення за певними фактичними обставинами досудового розслідування у кримінальному провадженні, відомості про яке внесені до ЄРДР, та відповідні матеріали цього провадження, у зв`язку з чим слідчий суддя на підставі описаних у клопотанні обставин кримінального правопорушення у сукупності з наданими прокурором матеріалами кримінального провадження та за своїм внутрішнім переконанням дійшов висновку, що за описаних фактичних обставин могло бути вчинено кримінальне правопорушення, передбачене відповідною нормою особливої частини Кримінального Кодексу.

Матеріали досудового розслідування містять достатні відомості вважати, що до вчинення кримінального правопорушення пов`язаного з можливим привласненням грошових коштів державного бюджету можуть бути причетними посадові особи Березанської селищної ради Миколаївської області та пов`язані з нею суб`єкти господарювання.

На даному етапі досудового розслідування триває ряд слідчих дій, встановлюється коло осіб причетних до вчинення кримінального правопорушення, їх роль у його вчиненні, обставини його вчинення, тощо.

Описані у клопотанні обставини кримінального правопорушення з наданими слідчим матеріалами кримінального провадження свідчить про наявність ознак кримінального правопорушення, передбаченого частиною четвертою статті 191 КК України. Вищевказані протиправні дії до яких можуть бути причетні службові та/або посадові особи органу місцевого самоврядування та пов`язаних з ним суб`єктів господарювання на даному етапі досудового розслідування підтверджується серед іншого і вилученими під час обшуку документами, які у сукупності містять відомості, що можуть бути використанні при проведенні досудового розслідування та відповідають критерію речового доказу, визначеному у статті 98 КПК України.

Вирішуючи питання з приводу арешту майна у цьому кримінальному провадженні, слідчий суддя також враховує і те, що ухвалою слідчого судді від 15 березня 2024 року слідчим СУ ГУНП в Миколаївській області надано дозвіл на проведення обшуку саме з метою відшукання і вилучення речей та документів, що мають доказове значення у кримінальному провадженні.

Наявність підстав для вилучення документів, зазначених в ухвалі слідчого судді про надання дозволу на проведення обшуку, вбачається із відомостей, що містяться безпосередньо в протоколі обшуку від 10 квітня 2024 року, за яким в ході проведення обшуку виявлено документи на відшукання яких надано дозвіл ухвалою слідчого судді та які постановою слідчого від 10 квітня 2024 року, визнано речовими доказами у кримінальному провадженні як такі, що мають ознаки речового доказу у даному кримінальному провадженні, оскільки фактично зберігають відомості про обставини вчинення кримінального правопорушення, що згідно з частиною першою статті 98 КПК можуть бути використані як доказ обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

З огляду на те, що інформація яка міститься у вказаних документах, може бути використана як докази під час судового розгляду для встановлення обставин у кримінальному провадженні, зокрема обставин виконання об`єктивної сторони кримінального правопорушення; кола осіб, які можуть бути причетні до вчинення кримінального правопорушення та зв`язків між такими особами, тощо, що забезпечить виконання завдань кримінального провадження, визначених статтею 2 КПК, слідчий суддя дійшов висновку про відповідність вказаного майна критеріям, зазначеним у статті 98 КПК та доцільність накладення на нього арешту.

При цьому, задовольняючи клопотання про арешт вилучених під час обшуків слідчим документів, слідчий суддя враховує те, що завдяки проведенню обшуку слідчим вдалось зафіксувати дані з вилучених документів, однак необхідним є збереження первинних параметрів таких документів, в тому числі й з метою можливого проведення експертиз.

Як встановлено слідчим суддею, вилучені речі та документи не мають жодної істотної цінності, корисних властивостей, їх вилученням не завдається майнової шкоди володільцям, такі дії не містять ознак втручання у володіння особою майном.

Для подальшого утримання органом досудового розслідування вилученого під час обшуку майна обов`язковим є його безпосереднє або опосередковане відношення до вчиненого кримінального правопорушення. Йдеться, в першу чергу про те, що наявна у вилучених речах інформація може становити відомості, як мають значення для кримінального провадження.

За приписами частини другої статті 100 КПК України - речові докази, які отримані або вилучені слідчим, прокурором, оглядаються, фотографуються та докладно описуються в протоколі огляду, а частина перша статті 237 КПК України встановлює, що з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення слідчий, прокурор проводять огляд … речей та документів.

Стаття 84 КПК України серед процесуальних джерел доказів виділяє поряд з речовими доказами також і документи.

Наявність судового контролю при отриманні дозволу на відшукання речей і документів, що мають значення для кримінального провадження, в сукупності з дотриманням встановлених законом правил отримання і фіксування доказової інформації із вилучених під час обшуку речей і документів, обумовлює правомірність утримання їх органом досудового розслідування.

Як вбачається зі змісту клопотання прокурора, вилучені під час обшуку 10 квітня 2024 року документи оглянуті слідчим, та ідентифіковано органом досудового розслідування, як такі що мають значення для кримінального провадження.

Отже, у вказаних речах органом досудового розслідування встановлено, що вони містять відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час досудового розслідування у кримінальному провадженні.

Опис і аналіз переліку цих документів дає підстави дійти висновку, що вони містять відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час досудового розслідування у цьому кримінальному провадженні та їх ознаки узгоджуються із вказаним в ухвалі про обшук відомостями, на відшукання яких був наданий такий дозвіл.

За таких умов вилучені під час обшуку документи, які є предметом клопотання про арешт вилученого майна входять до переліку, щодо якого наданий дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку.

З оглядуна те,що слідчимсуддею встановлено,що вилученіу ходіпроведення обшукуприміщення комунального підприємства «Березань» документи можуть містить відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, та відповідають критерію, зазначеному у статті 98 КПК України, клопотання прокурора у підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись статтями 167, 170-173, 175, 372 КПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на майно, вилучене 10 квітня 2024 року під час проведення обшуку приміщення комунального підприємства «Березань», яке розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , а саме на:

1.Ноутбук ОСОБА_7 моделі «Acer NO:N19C5» s/n: НОМЕР_1 з зарядним пристроєм s/n: НОМЕР_2 , на якому наявні бухгалтерські документи;

2.Флеш карту зелено-блакитного кольору «Toshiba 16GB 1634169А084XARH31S U202» з бухгалтерськими документами;

3.Флеш карту чорного кольору «Apacer USB 3.1» з бухгалтерськими документами;

4.Блокнот в клітинку з зображенням дівчини та написом «Pray for Ukraine» з чорновими записами ОСОБА_7 .

5.Блокнот з написом «Softpro: містобудівний кадастр» з чорновими записами ОСОБА_7 .

6.Блокнот в клітинку з написом «Business book» з чорновими записами ОСОБА_7 .? Блокнот всього на 96 арк.

7.Тендерна документація відкритих торгів відділу освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради на закупівлю: поточний ремонт підвального приміщення Калинівського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Казка» Березанської селищної ради, АДРЕСА_3 , для використання під найпростіше укриття споруди цивільного захисту всього на 118 арк.

8.Тендерна документація відкритих торгів (з особливостям) відділу освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради на закупівлю: капітальний ремонт приміщень ПРУ №52333 Березанського ліцею Березанської селищної ради Миколаївської області за адресою: вул. Центральна, 50, смт. Березанка, Миколаївський район Миколаївська область всього на 200 арк.

9.Копія статуту КП «Березань» Березанської селищної ради затверджений 17.11.22021 на 13 арк.

10.Звіт про роботу КП «Березань» Березанської селищної ради за 2023 рік на 3 арк.

11.Надходження та використання коштів по КП «Березань» за 2023 рік на 2 арк.

12.Тендерна пропозиція ТОВ «Капітель-С» від 18.10.2023 №134 на 2 арк

13.Додаток №1 до Запиту цінових пропозицій №0254 ТОВ «Капітель-С» на 1 арк.

14.Додаток №2 до Запиту цінових пропозицій №0254 ТОВ «Капітель-С» від 18.10.2023 №132 на 1 арк.

15.Додаток №3 до Запиту цінових пропозицій №0254 ТОВ «Капітель-С» від 18.10.2023 №133 на 1 арк.

16.Гарантійний лист ТОВ «Капітель-С» від 18.10.2023 №131 на 1 арк.

17.Акт №103 від 19.10.2023 між ФОП ОСОБА_8 та ФОП ОСОБА_4 , на 1 арк.

18.Договір №7 від 07.10.2023 укладений між ФОП ОСОБА_8 та ФОП ОСОБА_4 на 1 арк.

19.Гарантійний лист ТОВ «Капітель-С» від 18.10.2023 №131 на 1 арк.

20.Додаток №2 до Запиту цінових пропозицій №0254 ТОВ «Капітель-С» від 18.10.2023 №132 на 1 арк.

21.Довідка про вартість виконаних послуг за листопад 2023 року між ТОВ «Капітель-С» та відділом освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради по договору №194 від 28.07.2023 на 1 арк.

22.Рахунок №46 від 09.11.2023 ТОВ «Капітель-С» на 1 арк.

23.Довідка про вартість виконаних послуг за листопад 2023 року між ТОВ «Капітель-С» та відділом освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради по договору №194 від 28.07.2023 без дати на 1 арк.

24.Акт №2 приймання виконаних послуг за листопад 2023 року між ТОВ «Капітель-С» та відділом освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради по договору №194 від 28.07.2023 без дати на 7 арк.

25.Акт №2 приймання виконаних послуг за листопад 2023 року між ТОВ «Капітель-С» та відділом освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради по договору №194 від 28.07.2023 датований 09.11.2023 на 7 арк.

26.Підсумкова відомість ресурсів по об`єкту: поточний ремонт підвального приміщення Комісарівського ліцею Березанської селищної ради Миколаївської області по вул. Слави, 64 на 8 арк.

27.Довідка про вартість виконаних послуг (скоригований) за листопад 2023 року (підписаний 05.04.2024) між ТОВ «Капітель-С» та відділом освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради по договору №382 від 27.11.2023 на 1 арк.

28.Акт приймання виконаних послуг (скоригований) за листопад 2023 року між ТОВ «Капітель-С» та відділом освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради по договору №382 від 27.11.2023 датований 05.04.2024 на 12 арк.

29.Підсумкова відомість ресурсів (витрати за прийнятими нормами) по об`єкту:додаткові роботи по поточному ремонту підвального приміщення Комісарівського ліцею Березанської селищної ради на 8 арк.

30.Довідка про вартість виконаних послуг (скоригований) за листопад 2023 року (підписаний 05.04.2024) між ТОВ «Капітель-С» та відділом освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради по договору №382 від 27.11.2023 на 1 арк.

31.Акт приймання виконаних послуг (скоригований) за листопад 2023 року між ТОВ «Капітель-С» та відділом освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради по договору №382 від 27.11.2023 датований 05.04.2024 на 12 арк.

32.Підсумкова відомість ресурсів (витрати за прийнятими нормами) по об`єкту: додаткові роботи по поточному ремонту підвального приміщення Комісарівського ліцею Березанської селищної ради на 8 арк.

33.Договір оренди №2 нежитлового приміщення від 02.01.2023 укладений між КП «Березань» та ТОВ «Капітель-С на 6 арк.

34.Додаток №1 до договору оренди №2 від 02.01.2023 - акт приймання-передачі об`єкта оренди на 1 арк.

35.Додаток №2 до договору оренди №2 від 02.01.2023 розрахунок орендної плати на 1 арк.

36.Договір №5 без дати, укладений між ФОП ОСОБА_4 та КП «Березань» на 2 арк.

37.Акт приймання-передачі наданих послуг №1 без дати на 1 арк.

38.Додаток №1 до договору без дати - калькуляція на послуги трактора ЮМЗ-6 екскаватора за листопад-грудень 2023 року в с. Прогресівка на 1 арк.

39.Додаток №2 до договору без дати калькуляція витрат роботи автомобіля ГАЗ-33 за листопад грудень 2023 року с. Прогресівка на 1 арк.

40.Звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель від 07.06.2023 з ТОВ «Львівдорбуд» на 3 арк.

41.Протокольне рішення (протокол) уповноваженої особи від 07.06.2023 №5 на 2 арк.

42.Акт обстеження очисних споруд у смт. Березанка від 06.06.2023 на 1 арк.

43.Договір купівлі-продажу транспортного засобу №07/06-2023 від 07.06.2023 укладений між ТОВ «Львівдобробут» та КП «Березань» на 2 арк.

44.Додаток №1 до договору №07/06.2023 від 07.06.2023 акт прийому-передачі на 1 арк.

45.Видаткова накладна №2 від 07.06.2023 по договору №07/06.2023 на 1 арк.

46.Копія свідоцтва про реєстрацію великовантажного транспортного засобу НОМЕР_3 на 1 арк.

47.Акт оцінки транспортного засобу моделі Т-130 від 01.06.2023 експерта ОСОБА_9 на 1 арк.

48.Копія сертифікату №513/2022 експерта ОСОБА_9 на 1 арк.

49.Копія витягу з ЄДРБ, ФОП та громадських формувань щодо ТОВ «Львівдобробут» на 7 арк.

50.Копія витягу №1913504500070 з реєстру платника податку на додану вартість на 1 арк.

51.Копія виписки з ЄДРЮ, ФОП та громадських формувань ТОВ «Львівдобробут» на 1 арк.

52.Копія статуту ТОВ «Львівдобробут» на 8 арк.

53.Копія заключної виписки за період з 18.03.2023 по 18.03.2023 на 1 арк.

54.Договір без номеру та дати укладений між ФОП ОСОБА_4 та КП «Березань» на 2 арк.

55.Рахунок КП «Березань» без дати на суму 12 460,86 грн. на 1 арк.

56.Акт приймання-передачі наданих послуг без номера та дати на 1 арк.

57.Додаток 1 до договору без номера та дати - калькуляція трактора ЮМЗ-6 екскаватор на 1 арк.

58.Додаток 2 до договору без номера та дати - калькуляція на послуги трактора ЮМЗ-6 екскаватор на 1 арк.

59.Додаток 3 до договору без номера та дати - калькуляція витрат роботи автомобіля ГАЗ-33 з ПММ на 1 арк.

60.Додаток 4 до договору без номера та дати - калькуляція витрат роботи автомобіля УАЗ на 1 арк.

61.Додаток 5 до договору без номера та дати - калькуляція витрат роботи автомобіля ГАЗ 2752-404 на 1 арк.

62.Копія заключної виписки за період з 04.03.2023 по 04.03.2023 на 1 арк.

63.Договір №96 від 07.08.2023 укладений між ТОВ «Капітель-С» та КП «Березань» на 2 арк.

64.Акт приймання-передачі наданих послуг №96 від 15.11.2023 на 1 арк.

65.Додаток 1 до договору №96 від 07.08.2023 калькуляція витрат на роботи автомобіля ГАЗ-33 на 1 арк.

66.Додаток 2 до договору №96 від 07.08.2023 калькуляція на послуги трактора ЮМЗ-6 екскаватора на 1 арк.

67.Копія виписки з ЄДРЮО, ФОП та громадських формувань щодо ТОВ «Капітель» на 2 арк.

68.Копія витягу №2314124500006 з реєстру платників ПДВ на 1 арк.

69.Копія заключної виписки за період з 23.01.2024 по 23.01.2024 на 1 арк.

70.Договір №58 від 20.10.2023 укладений між ФОП ОСОБА_4 та КП «Березань» на 2 арк.

71.Акт приймання-передачі наданих послуг №1 від 13.11.2023 на 1 арк.

72.Додаток 2 до договору №58 від 20.10.2023 калькуляція витрат автомобіля ГАЗ-33 на 1 арк.

73.Додаток 1 до договору №58 від 20.10.2023 калькуляція на послуги трактора ЮМЗ-6 екскаватора на 1 арк.

74.Копія заключної виписки за період з 11.12.2023 по 11.12.2023 на 1 арк.

75.Договір №50 від 26.09.2023 укладений між ФОП ОСОБА_4 та КП «Березань» на 2 арк.

76.Акт приймання-передачі наданих послуг №458 від 31.10.2023 на 1 арк.

77.Додаток 2 до договору №50 від 26.09.2023 калькуляція витрат роботи трактора ЮМЗ-6 екскаватора на 1 арк.

78.Додаток 1 до договору №50 від 26.09.2023 калькуляція витрат роботи автомобіля ГАЗ-33 на 1 арк.

79.Копія заключної виписки за період з 27.12.2023 по 27.12.2023 на 1 арк.

80.Договір №56 від 01.10.2023 укладений між ФОП ОСОБА_4 та КП «Березань» на 2 арк.

81.Додаток 2 до договору №56 від 01.10.2023 калькуляція на послуги трактора - 6 екскаватора на 1 арк.

82.Додаток 3 до договору без номера та дати калькуляція витрат роботи автомобіля ГАЗ-33 з ПММ на 1 арк.

83.Договір №55 від 01.10.2023 укладений між ФОП ОСОБА_4 та КП «Березань» на 2 арк.

84.Додаток 1 до договору №55 від 01.10.2023 калькуляція витрат роботи автомобіля ГАЗ-33 з ПММ на 1 арк.

85.Додаток 2 до договору №55 від 01.10.2023 калькуляція витрат роботи трактора ЮМЗ-6 екскаватор на 1 арк.

86.Копія контракту з керівником КП «Березань» від 19.11.2021 на 8 арк.

87.Копія наказу КП «Березань» №68-ОС від 22.11.2021 на 1 арк.

88.Копія рішення Березанської селищної ради №26 від 17.11.2021 на 1 арк.

89.Копія наказу КП «Березань» №69-ОС від 22.11.2021 на 1 арк.

90.Копія посадової інструкції головного бухгалтера КП «Березань» від 23.06.2021 на 4 арк.

91.Договір № 96 від 07.08.2023 між директором КП «Березань» Курічук А,В, та ТОВ «Капіталь С» ОСОБА_4 на 2 арк.;

92.Акт приймання передачі наданих послуг № 96 від 15.11.2023 на 1 арк.;

93.Калькуляція витрат роботи автомобіля ГАЗ 33 до договору № 96 від 07.08.2023 на 1 арк.;

94.Калькуляція на послуги трактора ЮМЗ 6 екскаватор до договору №96 ВІД 07.08.2023 на 1 арк.;

95.Договір оренди № 2 від 02.01.2023 між директором КП «Березань» Курічук А,В, та ТОВ «Капіталь С» ОСОБА_4 на 6 арк.;

96.Акт приймання передачі об`єкта оренди, додаток до договору оренди № 2 від 02.01.2023 між між директором КП «Березань» Курічук А,В, та ТОВ «Капіталь С» ОСОБА_4 на 1 арк.;

97.Розрахунок орендної плати за оренду нерухомого майна, додаток до договору оренди №2 від 02.01.2023 на 1 арк.;

98.Довідка про вартість виконаних послуг за листопад 2023 року від 05.04.2024 (форма № кб-3) на 1 арк.;

99.Акт №1 приймання виконаних робіт за листопад 2023 року (форма кб-2в) від 05.04.2024 на 12 арк.;

100.Підсумкова відомість ресурсів (витрати за прийнятими нормами), звітний період (листопад 2023) на 8 арк.;

101.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування каркасу із металевих профілів) від 03.09.2023 на 1 арк.;

102.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування підшивки поверхонь гіпсокортоних робіт) від 03.09.2023 на 1 арк.;

103.Акт на закриття прихованих робіт (шпаклювання шпаклівкою коробів) від 09.09.2023 на 1 арк.;

104.Акт на закриття прихованих робіт (посилення фундаментів монолітними залізобетонними обоймами готування важкого бетону та щебня) від 18.09.2023 на 1 арк.;

105.Акт на закриття прихованих робіт (очищення приміщень від сміття) від 12.09.2023 на 1 арк.;

106.Акт на закриття прихованих робіт (навантаження сміття вручну) від 15.08.2023 на 1 арк.;

107.Акт на закриття прихованих робіт (перевезення сміття до 26 км) від 20.08.2023 на 1 арк.;

108.Акт на закриття прихованих робіт (зміна рівня підлоги у будівлі, виймання гранту з розробленням та навантаженням) від 12.08.2023 на 1 арк.;

109.Акт на закриття прихованих робіт (перевезення ґрунту до 26 км від 20.08.2023 на 1 арк.;

110.Акт на закриття прихованих робіт (навантаження гранту вручну на автомобілі самоскиди) від 20.08.2023 на 1 арк.;

111.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування підстильного шару піщаного ) від 30.09.2023 на 1 арк.;

112.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування підстильного шару щебеневого) від 30.09.2023 на 1 арк.;

113.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування цементної стяжки товщиною 20 мм по бетонній основі площею 20 м2) від 30.09.2023 на 1 арк.;

114.Акт на закриття прихованих робіт (готування важкого бетону на щебневі) від 30.09.2023 на 1 арк.;

115.Акт на закриття прихованих робіт (готування важкого бетону на щебневі) від 30.09.2023 на 1 арк.;

116.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування цементної стяжки товщиною 20 мм по бетонній основі площею 20 м2) від 30.09.2023 на 1 арк.;

117.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування підстильного шару піщаного ) від 30.09.2023 на 1 арк.;

118.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування підстильного шару щебеневого) від 30.09.2023 на 1 арк.;

119.Супровідний лист від 03.04.2024 № 232/01-17/24 на 1 арк.;

120.Висновок експерта № 125-0117 на 90 арк.;

121.Договір №194 від 28.07.2023 на 7 арк.;

122.Договірна ціна на будівництво поточний ремонт підвального приміщення Комісарівського ліцею станом на 02.07.2023 на а арк..;

123.Дефектний акт від 27.07.2023 на 3 арк.;

124.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва від 28.07.2023 на 2 арк.;

125.Пояснювальна записка поточний ремонт приміщення Комісарівського ліцею на 1 арк.;

126.Локальний кошторис на будівельні роботи №02-01-01 на 8 арк.;

127.Підсумкова відомість ресурсів на 13 арк.;

128.Загальновиробничі витрати до об`єкту 02-01 на 1арк.;

129.Довідка про вартість виконаних робіт за вересень 2023 р. від 26.09.2023 на 1 арк.;

130.Акт № приймання виконаних послуг за вересень 2023 року від 26.09.2023 на 4 арк.;

131.Підсумкова відомість ресурсів поточний ремонт підвального приміщення Комісарівського ліцею на 5 арк.;

132.Акт на закриття прихованих робіт (готування важких опоряджувальних цементних розчинів від 16.08.2023 на 1 арк.;

133.Акт на закриття прихованих робіт (шпаклювання стель мінерального шпаклівкою) від 19.08.2023 на 1 арк.;

134.Акт на закриття прихованих робіт (шпаклювання поверхонь шпаклівкою) від 19.08.2023 на 1 арк.;

135.Акт на закриття прихованих робіт (відбирання штукатурки по цеглі та бетону зі стін та стель, площа відбивання) від 11.08.2023 на 1 арк.;

136.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування підстильного шару піщаного) від 13.08.2023 на 1 арк.;

137.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування підстильного щ=шару піщаного) від 15.08.2023 на 1 арк.;

138.Акт на закриття прихованих робіт (пробивання прорізів у бетонних стінах та перегородках) від 02.08.2023 на 1 арк.;

139.Акт на закриття прихованих робіт (штукатурення поверхонь стін всередині будівлі цементно вапняним розчином по каменю та бетону) від 16.08.2023 на 1 арк.;

140.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування цементної стяжки товщиною 20 мм по бетонній основі площею понад 20 м2) від 16.08.2023 на 1 арк.;

141.Акт на закриття прихованих робіт (готування важких цементних розчинів) від 16.08.2023 на 1 арк.;

142.Супровідний лист від 26.09.2023 № 118 на 1 арк.;

143.Додаткова угода № 1 до договору № 194 від 27.09.2023 на 1 арк.;

144.Додаткова угода № 2 до договору № 194 від 09.11.2023 на 1 арк.;

145.Довідка про вартість виконаних робіт за листопад 2023 від 14.11.2023 на 1 арк.;

146.Акт № приймання виконаних робіт за листопад 2023 від 14.11.2023 на 8 арк;

147.Підсумкова відомість ресурсів на 10 арк.;

148.Акт на закриття прихованих робіт (мурування перегородок неармованих з цегли ) від 26.08.2023 на 1 арк;

149.Акт на закриття прихованих робіт (готування важких опоряджувальних цементних розчинів) від 20.09.2023 на 1 арк.;

150.Акт на закриття прихованих робіт (штукатурення поверхонь стін всередині будівлі цементно вапняним або цементним розчином по каменю та бетону) від 20.09.2023 на 1 арк.;

151.Акт на закриття прихованих робіт (мурування окремих ділянок зовнішніх стін середньої складності із цегли) від 31.08.2023 на 1 арк.;

152.Акт на закриття прихованих робіт (розробка ґрунту екскаватором з доробкою вручну, група ґрунту 2 ) від 02.08.2023 на 1 арк.;

153.Акт на закриття прихованих робіт (пробивання борозн в бетонних стінах та підлогах) від 13.09.2023 на 1 арк.;

154.Акт на закриття прихованих робіт (пробивання в цегла стінах гнізд) від 03.09.2023 на 1 арк.;

155.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування колодязів круглих водопровідних із збірного залізобетону в сухих ґрунтах) від 20.09.2023 на 1 арк.;

156.Акт на закриття прихованих робіт (розробка ґрунту в траншеях та котлованах екскаваторами ) від 02.09.2023 на 1 арк.;

157.Акт на закриття прихованих робіт (ставлення болтів будівельних з гайками й шайбами) від 03.08.2023 на 1 арк.;

158.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування перемичок із металевого швелера) від 03.08.2023 на 1 арк.;

159.Акт на закриття прихованих робіт (готування важких цементних розчинів) від 16.08.2023 на 1 арк.;

160.Акт на закриття прихованих робіт (шпаклювання стель мінеральною шпаклівкою ) від 18.08.2023 на 1 арк.;

161.Акт на закриття прихованих робіт (готування важких опоряджувальних цементних розчинів ) від 12.08.2023 на 1 арк.;

162.Акт на закриття прихованих робіт (оштукатурювання сумішшю, середньою товщиною ) від 12.08.2023 на 1 арк.;

163.Акт на закриття прихованих робіт (готування важких опоряджувальних цементних розчинів ) від 26.08.2023 на 1 арк.;

164.Акт на закриття прихованих робіт (шпаклювання поверхонь шпаклівкою ) від 19.08.2023 на 1 арк.;

165.Акт на закриття прихованих робіт (штукатурення поверхонь стін всередині будівлі ) від 16.08.2023 на 1 арк.;

166.Акт на закриття прихованих робіт (ґрунтування стін ґрунтовкою) від 29.08.2023 на 1 арк.;

167.Додаткова угода № 33 до договору № 194 від 01.12.2023 на 1 арк.;

168.Договірна ціна станом на 02ю07.2023 на 2 арк.;

169.Дефектний акт від 01.12.2023 на 3 арк.;

170.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва № 1 від 01.12.2023 на 2 арк.;

171.Локаційний кошторис на будівельні роботи № 02-01-01 від 02.07.2023 на 6 арк.;

172.Підсумкова відомість ресурсів до об`єктного кошторису №02-01 на 10 арк.;

173.Загальновиробничі витрати до об`єкту № 02-01 на 1 арк.;

174.Договір № 382 від 27.11.2023 на 6 арк.;

175.Договірна ціна станом на 21.11.2023 на 2 арк.;

176.Дефектний акт від 21.11.2023 на 3 арк;

177.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва № 1 станом на 21.11.2023 на 2 арк.;

178.Локальний кошторис на будівельні роботи № 02-01-01 на 13 арк.;

179.Підсумкова відомість ресурсів на 9 арк.;

180.Загальновиробничі витрати на будову на 1 арк.;

181.Довідка про вартість виконаних послуг за листопад 2023 від 29.11.2023 на 1 арк.;

182.Акт № 1 приймання виконаних робіт за листопад 2023 від 29.11.2023 на 12 арк.;

183.Підсумкова відомість ресурсів за період 1.11.2023 на 9 арк.;

184.Акт на закриття прихованих робіт (готування важкого бетону на щебні ) від 20.11.2023 на 1 арк.;

185.Акт на закриття прихованих робіт (готування опоряджувальних цементних розчинів) від 20.11.2023 на 1 арк.;

186.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування бетонної стяжки) від 15.11.2023 на 1 арк.;

187.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування підстильного шару щебеневого) від 15.11.2023 на 1 арк.;

188.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування бетонних східців) від 16.10.2023 на 1 арк.;

189.Акт на закриття прихованих робіт (суцільна шпаклівка раніше поштукатурених поверхонь фасадів шпаклівкою з драбин) від 29.10.2023 на 1 арк.;

190.Акт на закриття прихованих робіт (поліпшення штукатурення цементним розчином по каменю стін фасадів) від 20.10.2023 на 1 арк.;

191.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування поясів в опалубці) від 03.10.2023 на 1 арк.;

192.Акт на закриття прихованих робіт (мурування окремих ділянок простих зовнішніх стін із цегли) від 30.09.2023 на 1 арк.;

193.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування бетонних східців) від 16.10.2023 на 1 арк.;

194.Акт на закриття прихованих робіт (суцільна шпаклівка раніше поштукатурених поверхонь фасадів шпаклівкою з драбин) від 29.10.2023 на 1 арк.;

195.Акт на закриття прихованих робіт (поліпшене штукатурення цементним розчином по каменю світ фасадів) від 20.10.2023 на 1 арк.;

196.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування поясів в опалубці ) від 20.10.2023 на 1 арк.;

197.Акт на закриття прихованих робіт (мурування окремих ділянок простих зовнішніх стін із цегли) від 30.09.2023 на 1 арк.;

198.Акт на закриття прихованих робіт (гідравлічне випробування трубопроводів системи водопроводу, гарячого водопостачання та опалення) від 16.08.2023 на 1 арк.;

199.Акт на закриття прихованих робіт (заміна згонів на трубопроводах ) від 16.08.2023 на 1 арк.;

200.Акт на закриття прихованих робіт (демонтаж прокладання трубопроводів опалення із сталевих водогазопровідних не оцинкованих труб) від 16.08.2023 на 1 арк.;

201.Акт на закриття прихованих робіт (кабель або провід живлення, що ) від 20.11.2023 на 1 арк.;

202.Акт на закриття прихованих робіт (кабель або провід живлення) від 18.08.2023 на 1 арк.;

203.Акт на закриття прихованих робіт (навантаження сміття вручну) від 15.08.2023 на 1 арк.;

204.Акт на закриття прихованих робіт (очищення приміщення від сміття) від 12.08.2023 на 1 арк.;

205.Акт на закриття прихованих робіт (посилення фундаментів монолітними залізобетонними обоймами) від 18.08.2023 на 1 арк.;

206.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування підстильного шару щебеневого) від 15.08.2023 на 1 арк.;

207.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування підстильного шару піщаного) від 13.08.2023 на 1 арк.;

208.Акт на закриття прихованих робіт (шпаклювання шпаклівкою коробів) від 09.08.2023 на 1 арк.;

209.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування підшивки поверхонь гіпсокартонними листами ) від 03.09.2023 на 1 арк.;

210.Акт на закриття прихованих робіт (улаштування каркасу із металевих профілів) від 03.09.2023 на 1 арк.;

211.Договір № 412 від 12.12.2023 на 3 арк.;

212.Договірна ціна станом на 21.11.2023 на 2 арк.;

213.Дефектний акт від 12.12.2023 на арк.;

214.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва від 12.12.2023 на 2 арк.;

215.Локальний кошторис на будівельні роботи № 02-01-01 станом на 21.11.2023 на 6 арк.;

216.Підсумкова відомість ресурсів на 9 арк.;

217.Загальновиробничі витрати на будову на 2 арк.;

218.Довідка про вартість виконаних послуг за грудень 2023 1 арк.;

219.Акт № 1 приймання виконаних послуг за грудень 2023 від 14.12.2023 на 8 арк. ;

220.Підсумкова відомість ресурсів за звітний період 1.12.2023 на 9 арк.;

221.Акт на закриття прихованих робіт (прокладання кабелю) від 18.11.2023 на 1 арк.;

222.Акт на закриття прихованих робіт (заземлювач вертикальний з кутової сталі) від 18.11.2023 на 1 арк.;

223.Акт на закриття прихованих робіт (заземлювач горизонтальний у траншеї зі сталі штабової) від 18.08.2023 на 1 арк.;

224.Акт на закриття прихованих робіт (провідник заземлюючий відкрито по будівельних основах з кутової сталі ) від 18.08.2023 на 1 арк.;

225.Акт на закриття прихованих робіт (труба вініл пластова по стінах і колонах ) від 18.08.2023 на 1 арк.;

226.Акт на закриття прихованих робіт (прокладання дротів при схованій проводці не обштукатуреній поверхні) від 18.08.2023 на 1 арк.;

227.Схема вентиляції в ПРУ Камісарівського ліцею.

із встановленням заборони будь-яким особам користуватися та розпоряджатися цим майном.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена до Миколаївського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення.

СЛІДЧИЙ СУДДЯ ОСОБА_10

СудЖовтневий районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення02.05.2024
Оприлюднено06.05.2024
Номер документу118815870
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —477/825/23

Ухвала від 27.08.2024

Кримінальне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Глубоченко С. М.

Ухвала від 27.08.2024

Кримінальне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Глубоченко С. М.

Ухвала від 17.05.2024

Кримінальне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Глубоченко С. М.

Ухвала від 15.05.2024

Кримінальне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Глубоченко С. М.

Ухвала від 02.05.2024

Кримінальне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Глубоченко С. М.

Ухвала від 02.05.2024

Кримінальне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Глубоченко С. М.

Ухвала від 30.04.2024

Кримінальне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Полішко В. В.

Ухвала від 26.04.2024

Кримінальне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Полішко В. В.

Ухвала від 26.04.2024

Кримінальне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Полішко В. В.

Ухвала від 23.04.2024

Кримінальне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Полішко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні