Ухвала
від 10.05.2024 по справі 156/1283/23
ІВАНИЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 156/1283/23

провадження № 2/156/53/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

10 травня 2024 року сел.Іваничі

Іваничівський районний суд Волинської області в складі:

головуючого - судді Бахаєва І. М

за участю секретаря судового засідання Кирилюк Л.М.,

провівши підготовче судове засідання по справі № 156/1283/23 за позовом Волинської обласної прокуратури, яка діє в інтересах Волинської обласної державної (військової) адміністрації до ОСОБА_1 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет споруна стороні позивача:Державне спеціалізованегосподарське підприємство "ЛісиУкраїни", Литовезька сільська рада Володимирського району Волинськоїобласті про розірвання договору довгострокового тимчасового користування лісами, повернення лісової ділянки та стягнення плати за договором, -

в с т а н о в и в :

У провадженні Іваничівського районного суду перебуває справа за позовом Волинської обласної прокуратури, яка діє в інтересах Волинської обласної державної (військової) адміністрації до ОСОБА_1 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет споруна стороні позивача:Державне спеціалізованегосподарське підприємство "ЛісиУкраїни", Литовезька сільська рада Володимирського району Волинськоїобласті про розірвання договору довгострокового тимчасового користування лісами, повернення лісової ділянки та стягнення плати за договором.

Представник позивача та представник Волинської обласноїдержавної (військової)адміністрації у підготовчому судовому засіданні не заперечували про закриття підготовчого судуовго засідання та призначення цивільної справи до судовго розгляду.

Відповідачка у підготовче засідання на неодноразові виклики до суду не з`явилась. В иатеріалах справи є поштові повідомлення, які були повернуті з відмитками "адресат відсутній за місцем реєстрації", також виклик відповідача до суду був здійснений через офіційний сайт "Судоваої влади України".

Від представників третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет споруна стороні позивача: Державне спеціалізованегосподарське підприємство "ЛісиУкраїни", Литовезька сільська рада Володимирського району Волинськоїобласті до суду надійшли заяви про проведення підготовчого судового засідання без її участі, відсутність заперечень щодо призначення справи до розгляду по суті у свідкритому судовому засіданні.

Сторонами по справі були подані необхідні докази, якими вони будуть обґрунтовувати свої доводи чи заперечення щодо невизнаних обставин.

У порядку підготовчого провадження судом були вивчені матеріали справи,з`ясовані всі фактичні обставини справи, які підлягають з`ясуванню під час судового розгляду.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 197, 198, 200 ЦПК України,

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовче провадження у справі за позовом Волинської обласної прокуратури, яка діє в інтересах Волинської обласної державної (військової) адміністрації до ОСОБА_1 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет споруна стороні позивача:Державне спеціалізованегосподарське підприємство "ЛісиУкраїни", Литовезька сільська рада Володимирського району Волинськоїобласті про розірвання договору довгострокового тимчасового користування лісами, повернення лісової ділянки та стягнення плати за договором.

Призначити справу до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 13-00 год. 03.06.23024 року, в приміщенні Іваничівського районного суду Волинської області за адресою: 45300, Волинська область, Володимир-Волинський район, сел.Іваничі, вул. Незалежності, буд. 16, повідомивши про час і місце проведення судового засідання учасників справи.

Ухвала суду набирає законної сили з моментуїї підписання суддею.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає, заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя І.М. Бахаєв

СудІваничівський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення10.05.2024
Оприлюднено13.05.2024
Номер документу118940023
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо припинення права користування земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —156/1283/23

Ухвала від 10.05.2024

Цивільне

Іваничівський районний суд Волинської області

Бахаєв І. М.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Іваничівський районний суд Волинської області

Бахаєв І. М.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Іваничівський районний суд Волинської області

Бахаєв І. М.

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Іваничівський районний суд Волинської області

Бахаєв І. М.

Ухвала від 14.12.2023

Цивільне

Іваничівський районний суд Волинської області

Бахаєв І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні