Ухвала
від 08.05.2024 по справі 484/5240/23
ДОБРОВЕЛИЧКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЄУН 484/5240/23

Номер провадження 2/387/215/24

У Х В А Л А

08 травня 2024 року смт Добровеличківка

Суддя Добровеличківського районного суду Кіровоградської області Майстер І. П.

розглянувши клопотання представника позивача ОСОБА_1 про проведення підготовчого судового засідання в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом виконавчого комітету Первомайської міської ради в особі Органу опіки та піклування виконавчого комітету Первомайської міської ради Миколаївської області до ОСОБА_2 , третя особа Управління "Служби у справах дітей" Первомайської міської ради Миколаївської області про позбавлення батьківських прав,-

В СТ АН ОВ ИВ :

Представник позивача звернувся до суду з позовом до відповідачки про позбавлення батьківських прав.

01.04.2024 до суду від представника позивача ОСОБА_1 надійшло клопотання про її участь в підготовчому на наступних судових засіданнях в режимі відеоконференції із Первомайським міськрайонним судом Миколаївської області, оскільки місце знаходження представника позивача м.Первомайськ Миколаївської області.

Відповідно до вимог статті 212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

З огляду на ті обставини, що представник позивача перебуває в м.Первомайськ, вважаю доцільним прийняти рішення про її участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції. Місцем участі позивача у підготовчому судовому засіданні в режимі відео конференції визначити Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області .

Забезпечення режиму відеоконференції слід доручити працівникам Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області.

З огляду на вказане, керуючись ст.ст. 189, 212, 259-260 ЦПК України,-

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 про її участь в підготовчому судовому засіданні в режимі відеоконференції - задовольнити.

Участь в судовому засіданні позивача здійснити дистанційно в режимі відеоконференції з Первомайським міськрайонним судом Миколаївської області.

Первомайському міськрайонному суду Миколаївської області забезпечити відеоконференцзв`язок із представником позивача ОСОБА_3 .А 06 серпня 2024 року о 13 годині 15 хвилин.

Представникуа позивача ОСОБА_1 з`явитися до Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області ( Миколаївська область м.Первомайськ вул.Івана Виговського,18) для проведення підготовчого судового засідання в режимі відеоконференції на 13 годину 15 хвилин 06 серпня 2024 року.

Виконання ухвали суду в частині забезпечення відеозв`язку з Добровеличківським районним судом Кіровоградської області доручити спеціалістам з інформаційних технологій Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області .

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області доручає відповідній службовій особі Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області перевірити документи, що посвідчують особу представника позивача і перебувати поряд з нею до закінчення судового засідання.

Застосовувані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Учасникам судового засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені ЦПК України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Копію ухвали направити сторонам у справі, до Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Добровеличківського районного суду

Кіровоградської області Майстер І. П.

Дата ухвалення рішення08.05.2024
Оприлюднено13.05.2024
Номер документу118962672
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —484/5240/23

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 14.12.2023

Цивільне

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області

Русіна А. А.

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Паньков Д. А.

Ухвала від 06.10.2023

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Паньков Д. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні