Ухвала
від 21.05.2024 по справі 2-318/11
ВЕЛИКОБЕРЕЗНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-318/11

Номер провадження 6/298/12/24

УХВАЛА

про прийняття заяви до розгляду

21 травня 2024 року смт. Великий Березний

Суддя Великоберезнянського районного суду Закарпатської області Тарасевича П.П., вивчивши заяву поданою директором Товариства з обмеженою відповідальністю «ЦИКЛ ФІНАНС» Жабченко Тетяною Миколаївною, зацікавленні особи: Акціонерне Товариство «ОКСІ БАНК», Акціонерне Товариство «РАЙФФАЙЗЕН БАНК, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , приватний виконавець Кохан Павло Іванович, про заміну сторони у виконавчому проваджені,

ВСТАНОВИВ:

ТзОВ «Цикл Фінанс» звернулося до суду із вищевказаною заявою.

Заява подана з додержанням вимог ст.ст. 175, 177, 442 ЦПК України.

Відповідно до ч.1 ст.442 ЦПК Українизазначено, що в разі вибуття однієї зі сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою сторони суд замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником. Суд розглядає заяву про заміну сторони її правонаступником у десятиденний строк з дня її надходження до суду у судовому засіданні з повідомленням учасників справи та заінтересованих осіб. Неявка учасників справи та інших осіб не є перешкодою для вирішення питання про заміну сторони виконавчого провадження.

З урахуванням наведеного, заяву ТзОВ «Цикл Фінанс» про заміну стягувача його правонаступником слід прийняти до розгляду та призначити судове засідання.

Крім того, заявник у заяві просить витребувати від Великоберезнянського відділу державної виконавчої служби в Ужгородському району Закарпатської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції інформацію щодо виконавчих проваджень, відкритих на підставі виконавчих листів, виданих на примусове виконання рішення суду № 2-318/11 від 21.12.2011 року.

За змістом ч.ч. 6-8 ст.84ЦПК України будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Так як клопотання про витребування доказів подане у строк, зазначений у ч. 2ст. 83 ЦПК України, містить відомості передбачені ч. 2ст. 84 ЦПК України, суд вважає, що клопотання підлягає до задоволення.

Керуючись ст.ст. 83, 84, 442 ЦПК України, суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти заяву подану директором Товариства з обмеженою відповідальністю «ЦИКЛ ФІНАНС» Жабченко Тетяною Миколаївною, зацікавленні особи: Акціонерне Товариство «ОКСІ БАНК», Акціонерне Товариство «РАЙФФАЙЗЕН БАНК, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , приватний виконавець Кохан Павло Іванович, про заміну сторони у виконавчому проваджені до розгляду.

Призначити розгляд заяви про заміну сторони у виконавчому проваджені на 10 годину 00 хвилин 31 травня 2024 року в залі судових засідань Великоберезнянського районного суду (смт. Великий Березний, вул. Шевченка, 22).

Витребувати з Великоберезнянського відділу державної виконавчої служби в Ужгородському району Закарпатської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (смт. Великий Березний, вул. Шевченка, 28, Закарпатська область, ЄДРПОУ 42007360) інформацію щодо виконавчих проваджень, відкритих на підставі виконавчих листів, виданих на примусове виконання рішення Великоберезнянського районного суду № 2-318/11 від 21 грудня 2011 року.

Зобов`язати Великоберезнянський відділ державної виконавчої служби в Ужгородському району Закарпатської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції надати витребувані судом докази протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя П.П. Тарасевич

СудВеликоберезнянський районний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення21.05.2024
Оприлюднено22.05.2024
Номер документу119148649
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —2-318/11

Ухвала від 21.05.2024

Цивільне

Великоберезнянський районний суд Закарпатської області

Тарасевич П. П.

Ухвала від 02.11.2021

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Кость В. В.

Ухвала від 22.09.2021

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Войницька Т. Є.

Ухвала від 02.08.2021

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Алєксєєнко В. М.

Ухвала від 23.07.2021

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Алєксєєнко В. М.

Ухвала від 12.05.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Яковенко В. С.

Ухвала від 12.05.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Яковенко В. С.

Ухвала від 07.07.2020

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коваленко А. В.

Ухвала від 16.06.2020

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коваленко А. В.

Постанова від 10.02.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Курило Валентина Панасівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні