Ухвала
від 23.05.2024 по справі 570/785/24
РІВНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 570/785/24

Номер провадження 2-о/570/75/2024

УХВАЛА

23 травня 2024 року м. Рівне

Рівненський районний суд Рівненської області у складі:

судді Гладишевої Х.В.,

присяжних Бізюк Л.С.,

Будька П.П.,

розглянувши клопотання представника заявника про поновлення провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Орган опіки та піклування Олександрійської сільської ради Рівненського району Рівненської області про визнання особи недієздатною, -

в с т а н о в и в :

У провадженні Рівненського районного суду Рівненської області перебуває цивільна справа за заявою представника ОСОБА_1 - адвоката Штогрін В.С., заінтересована особа: Орган опіки та піклування Олександрійської сільської ради Рівненського району Рівненської області про визнання особи недієздатною.

Ухвалою суду від 05 квітня 2024 року за клопотанням представника заявника - адвоката Штогрін В.С. призначено по даній справі судово-психіатричну експертизу відносно ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрованої за адресою: АДРЕСА_1 , проведення якої доручити експертам Рівненської філії судово-психіатричних експертиз ДУ "Інститут психіатрії, судово-психіатричної експертизи та моніторингу наркотиків Міністерства охорони здоров`я України" за адресою: м.Рівне, вул.Дубенська 64; для проведення судово-психіатричної експертизи направлено експертам копію даної ухвали та цивільну справу №570/785/24; провадження по справі зупинено на час проведення судово-психіатричної експертизи.

09 травня 2024 року представник заявника подала через канцелярію суду клопотання про призначення експертизи, в якому повідомила, що з метою пришвидшення розгляду справи необхідно призначити судово-психіатричну експертизу із покладенням обов`язку її оплати на заявника.

20 травня 2024 року представник заявника подала через канцелярію суду клопотання про поновлення провадження у справі з метою розгляду клопотання про призначення судово-психіатричної експертизи в судовому засіданні.

Відповідно до ст.254 ЦПК України, провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу. З дня поновлення провадження у справі перебіг процесуальних строків продовжується. Провадження у справі продовжується зі стадії, на якій його було зупинено.

Оскільки представник заявника просить поновити провадження у даній справі, суд дійшов висновку, що провадження у даній справі підлягає поновленню.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 254, 260, 261 ЦПК України, суд -

п о с т а н о в и в:

Клопотання представника заявника ОСОБА_1 - адвоката Штогрін В.С. про поновлення провадження у справі - задоволити.

Провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Орган опіки та піклування Олександрійської сільської ради Рівненського району Рівненської області про визнання особи недієздатною - поновити.

Призначити судове засідання у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Орган опіки та піклування Олександрійської сільської ради Рівненського району Рівненської області про визнання особи недієздатною в приміщенні Рівненського районного суду Рівненської області (33603, м.Рівне, вул.С.Петлюри, буд.10) на 20 червня 2024 року о 11:00 год.

Зобов`язати Рівненську філію судово-психіатричних експертиз ДУ "Інститут психіатрії, судово-психіатричної експертизи та моніторингу наркотиків Міністерства охорони здоров`я України" (м.Рівне, вул.Дубенська 64) невідкладно надіслати Рівненському районному суду Рівненської області (33603, м.Рівне, вул.С.Петлюри, буд.10) цивільну справу №570/785/24.

У судове засідання викликати сторін у справі, представника з надання безоплатної вторинної правової допомоги ОСОБА_2 .

Копію ухвали надіслати сторонам справи, Західному регіональному центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Рівненській філії судово-психіатричних експертиз ДУ "Інститут психіатрії, судово-психіатричної експертизи та моніторингу наркотиків Міністерства охорони здоров`я України" (м.Рівне, вул.Дубенська 64).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Гладишева Х.В.

Присяжні Бізюк Л.С.,

Будько П.П.

СудРівненський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення23.05.2024
Оприлюднено27.05.2024
Номер документу119231323
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —570/785/24

Ухвала від 12.06.2024

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Гладишева Х.В.

Ухвала від 23.05.2024

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Гладишева Х.В.

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Гладишева Х.В.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Гладишева Х.В.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Гладишева Х.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні