Ухвала
від 26.08.2024 по справі 549/162/24
ЧОРНУХИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №549/162/24

Провадження №2/549/81/24

У Х В А Л А

26 серпня 2024 року Чорнухинський районний суд Полтавської області

головуючого судді- Глущенко Н.М.

з участю: секретаря Зуб Р.В.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в селищі Чорнухи Полтавської області цивільну справу за позовом Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» в особі філії «Гадяцьке лісове господарство» до ОСОБА_1 , Чорнухинської територіальної громади Лубенського району Полтавської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору товариство з обмеженою відповідальністю «Баришівська зернова компанія», Лубенська районна державна адміністрація Полтавської області про визнання недійсним та скасування розпорядження Чорнухинської районної державної адміністрації Полтавської області №24 від 24.01.2006 року, скасування запису про державну реєстрацію права приватної власності та повернення земельної ділянки,

установив:

В провадженні Чорнухинського районного суду Полтавської перебуває цивільна справа за позовом Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» в особі філії «Гадяцьке лісове господарство» до ОСОБА_1 , Чорнухинської територіальної громади Лубенського району Полтавської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору товариство з обмеженою відповідальністю «Баришівська зернова компанія», Лубенська районна державна адміністрація Полтавської області про визнання недійсним та скасування розпорядження Чорнухинської районної державної адміністрації Полтавської області №24 від 24.01.2006 року, скасування запису про державну реєстрацію права приватної власності та повернення земельної ділянки.

Представник позивача Жага Є.Г, в судове засідання не з`явився, надав до суду заяву якій просив розглянути справу без участі позивача та його представника позовні вимоги підтримує в повному обсязі.

Відповідач ОСОБА_1 в судове засідання не з`явилася.

Представник Чорнухинської селищної ради Лубенського району Полтавської області в судове засідання не з`явився.

Представник ТОВ «Баришівська зернова компанія» в судове засідання не з`явився, надав до суду заяву, в якій просив розглянути заяву без його участі.

Представник Лубенської районної державної адміністрації в судове засідання не з`явився.

Враховуючи, що розгляд справи відбувався у відсутність сторін, відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Відповідно до ст.189ЦПКУкраїни завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, уточнення позовних вимог та складу учасників судового процесу, з`ясування заперечень проти позовних вимог, визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів, вирішення відводів, визначення порядку розгляду справи, вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ст.200ЦПКУкраїни у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

За результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В судовому засіданні, у відповідності до ст.189 ЦПК України, проведено підготовче провадження та з`ясовано обставини, передбачені ст.197 ЦПК України, до судового розгляду спір не врегульований.

Враховуючи вищевикладене, суд дійшов висновку, що є всі правові підстави для закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 197 ЦПК України, суд,

ухвалив:

Закінчити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Державного спеціалізованогогосподарського підприємства«Ліси України»в особіфілії «Гадяцькелісове господарство»до ОСОБА_1 ,Чорнухинської територіальноїгромади Лубенськогорайону Полтавськоїобласті,треті особи,які незаявляють самостійнихвимог щодопредмету спору товариствоз обмеженоювідповідальністю «Баришівськазернова компанія»,Лубенська районнадержавна адміністраціяПолтавської областіпро визнаннянедійсним таскасування розпорядженняЧорнухинської районноїдержавної адміністраціїПолтавської області№24від 24.01.2006року,скасування записупро державнуреєстрацію праваприватної власностіта поверненняземельної ділянки до судового розгляду на 09 год 30 хв 24 вересня 2024 року.

Про дату, час та місце судового розгляду справи повідомити учасників справи, шляхом направлення ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Н.М.Глущенко

СудЧорнухинський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення26.08.2024
Оприлюднено29.08.2024
Номер документу121220683
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —549/162/24

Ухвала від 26.08.2024

Цивільне

Чорнухинський районний суд Полтавської області

Глущенко Н. М.

Ухвала від 09.07.2024

Цивільне

Чорнухинський районний суд Полтавської області

Глущенко Н. М.

Ухвала від 09.07.2024

Цивільне

Чорнухинський районний суд Полтавської області

Глущенко Н. М.

Ухвала від 14.05.2024

Цивільне

Чорнухинський районний суд Полтавської області

Глущенко Н. М.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Чорнухинський районний суд Полтавської області

Глущенко Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні