Ухвала
від 04.09.2024 по справі 336/2565/24
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Справа № 336/2565/24

Провадження № 2/336/1750/2024

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

04 вересня 2024 р.

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя у складі:

головуючого судді Дмитрюк О.В.,

за участю секретаря Нєдєльчевої О.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Запоріжжя цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , в інтересах яких діє представник адвокат Шевченко Анастасія Віталіївна, до ОСОБА_3 , треті особи Південно-Українська товарна біржа «Славутич» Південно-східне регіональне управління, П`ята Запорізька державна нотаріальна контора Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), про визнання права власності на будинок та визнання договору купівлі-продажу дійсним,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Шевченківського районного суду м. Запоріжжя знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , в інтересах яких діє представник адвокат Шевченко Анастасія Віталіївна, до ОСОБА_3 , треті особи Південно-Українська товарна біржа «Славутич» Південно-східне регіональне управління, П`ята Запорізька державна нотаріальна контора Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), про визнання права власності на будинок та визнання договору купівлі-продажу дійсним.

Провадження у справі відкрито ухвалою від 12.04.2024 р.

На виконання ухвали суду від 09.07.2024 р. про витребування доказів, 05.08.2024 р. з Запорізького обласного державного нотаріального архіву надійшла копія заповіту, складеного 20.05.1970 р. ОСОБА_4 , посвідченого заступником старшого нотаріуса Першої Запорізької державної нотаріальної контори, зареєстрованого за № 2-3610, яким остання все своє майно заповіла ОСОБА_5 .

У підготовче засідання 04.09.2024 р. позивачі не з`явилися. Представник позивачів подала до суду заяву про проведення підготовчого засідання без її участі та участі позивачів. Просить закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Відповідач у підготовче засідання не з`явилася, причину неявки суду не повідомила.

Представник третьої особи - Південно-Української товарної біржі «Славутич» Південно-східного регіонального управління, у підготовче засідання не з`явився, причину неявки суду не повідомив.

Представник третьої особи П`ятої Запорізької державна нотаріальна контора Південного МУМЮ (м. Одеса) у підготовче засідання не з`явився. До суду подано заяву про розгляд справи без участі представника.

Відзив на позовну заяву не подано.

У відповідності до п. 4 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд вирішує питання про вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, прийняття зустрічного позову, якщо ці питання не були вирішені раніше.

У відповідності до ст. 53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання.

Згідно п. 5 ст. 53 ЦПК України, про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов`язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі.

Вивчивши матеріали цивільної справи, суд вважає за необхідне залучити до участі у справі третю особу ОСОБА_5 , оскільки рішення у справі може вплинути на її інтереси, права і обов`язки.

Керуючись ст. ст. 55, 197, 200 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Залучити до участі у справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , в інтересах яких діє представник адвокат Шевченко Анастасія Віталіївна, до ОСОБА_3 , треті особи Південно-Українська товарна біржа «Славутич» Південно-східне регіональне управління, П`ята Запорізька державна нотаріальна контора Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), про визнання права власності на будинок та визнання договору купівлі-продажу дійсним, третю особу:

- ОСОБА_5 , дата народження не відома, РНОКПП не відомий, місце проживання не відоме.

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , в інтересах яких діє представник адвокат Шевченко Анастасія Віталіївна, до ОСОБА_3 , треті особи Південно-Українська товарна біржа «Славутич» Південно-східне регіональне управління, П`ята Запорізька державна нотаріальна контора Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), ОСОБА_5 , про визнання права власності на будинок та визнання договору купівлі-продажу дійсним, та призначити її до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 08 жовтня 2024 року о 12-30 годині в приміщенні Шевченківського районного суду м. Запоріжжя.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.В. Дмитрюк

СудШевченківський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення04.09.2024
Оприлюднено05.09.2024
Номер документу121375101
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —336/2565/24

Ухвала від 04.09.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Дмитрюк О. В.

Ухвала від 09.07.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Дмитрюк О. В.

Ухвала від 07.06.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Дмитрюк О. В.

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Дмитрюк О. В.

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Дмитрюк О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні