Постанова
від 04.11.2010 по справі 1-130-10
ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 1-130/10

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

місто Горохів 04 листопада 2010 року

Горохівський райо нний суд Волинської області під головуванням судді Черн яка В.В., за участю секретаря Д омбровської З.П., прокурора Ле міщака Д.М., розглянувши у від критому судовому засіданні к римінальну справу про обвину вачення ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця ІНФОРМАЦІЯ_2, жителя АДРЕ СА_1, українця, громадянина У країни, з середньою-спеціал ьною освітою, одруженого, е кспедитора «Сто хід Волинь», не судимого,

у вчиненні злочину, п ередбаченого ч. 1 ст. 296 КК Украї ни, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 23 серпня 2009 року близько 00 годин, перебуваючи в селів Печихвости Горохівсь кого району, на вулиці біля мі сцевого будинку культури, з х уліганських спонукань, ігнор уючи встановлені правила пов едінки в суспільстві, грубо п орушуючи громадський порядо к, виражаючи явну неповагу до суспільства, що супроводжув алось особливою зухвалістю б езпричинно наніс тілесні ушк одження ОСОБА_2, 1987 року н ародження, у вигляді синця та множинних саден обличчя, р ани правої руки та рани голов и з ознаками хірургічної обр обки, які згідно акту судово-м едичного обстеження №241 від 26 с ерпня 2010 року відносяться до к атегорії легких тілесних ушк оджень як такі, що потягнули з а собою короткочасний розлад здоров' я чи незначну стійк у втрату працездатності.

Допитаний в судовому засід анні підсудний ОСОБА_1 вин у у вчиненому визнав повніст ю та показав, що за вказаних об ставин місця і часу дійсно вч инив хуліганство. У вчиненом у щиро розкаюється, запевнив , що подібного не вчинятиме в м айбутньому.

Суд, у відповідності до ст. 299 КПК України, вирішив н е досліджувати інші докази п о справі, оскільки фактичні о бставини не оспорюються учас никами судового розгляду, то му приходить до висновку про винуватість ОСОБА_1 у хул іганстві, тобто грубому пору шенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до су спільства, що супроводжувало сь особливою зухвалістю, і кв аліфікує дії підсудного за ч . 1 ст. 296 КК України.

В судовому засіданні ОС ОБА_1 заявив клопотання про звільнення його від криміна льної відповідальності у зв' язку з дійовим каяттям.

ОСОБА_1 вперше вчин ив злочин, який у відповіднос ті до ст. 12 КК України відносит ься до категорії невеликої т яжкості, щиро покаявся, як вба чається з матеріалів справи, активно сприяв розкриттю зл очину, одружений, його дружин а є вагітною. Збитки повністю відшкодовані, на думку суду, ОСОБА_1 усунув заподіяну ш коду, публічно запевнивши, що не вчинятиме подібного в май бутньому.

За таких обставин підсудн ий ОСОБА_1 підлягає звільн енню від кримінальної відпов ідальності у зв' язку з дійо вим каяттям на підставі ст. 45 К К України, а кримінальна спра ва відносно нього закриттю.

На підставі наведеного, кер уючись ст. ст. 7-2, 282 КПК України, с уд, -

ПОСТАНОВИВ:

Звільнити ОСОБА_1 від кримінальної відповідальності за вчиненн я злочину, передбаченого ч. 1 с т. 296 КК України, у зв' язку з ді йовим каяттям.

Провадження у справі закрити.

На постанову може бут и подана апеляція до Апеляці йного суду Волинської област і протягом семи діб з моменту її проголошення через Горох івський районний суд.

Головуючий: /підпис/

Згідно з оригіналом:

Суддя Горохівського район ного суду В.В. Черняк

СудГорохівський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення04.11.2010
Оприлюднено17.11.2010
Номер документу12225616
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —1-130-10

Вирок від 14.06.2010

Кримінальне

Іванківський районний суд Київської області

Гавриленко В. Г.

Вирок від 16.02.2010

Кримінальне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Денисюк В. В.

Вирок від 06.12.2010

Кримінальне

Чернігівський районний суд Запорізької області

Глянь Сергій Іванович

Вирок від 05.11.2010

Кримінальне

Веселівський районний суд Запорізької області

Нагорний Анатолій Олександрович

Постанова від 04.11.2010

Кримінальне

Горохівський районний суд Волинської області

Черняк Владислав Валерійович

Вирок від 06.12.2010

Кримінальне

Чернігівський районний суд Запорізької області

Глянь Сергій Іванович

Вирок від 24.09.2010

Кримінальне

Першотравневий районний суд Донецької області

Бутенко Анатолій Петрович

Постанова від 14.10.2010

Кримінальне

Горохівський районний суд Волинської області

Черняк Владислав Валерійович

Вирок від 21.09.2010

Кримінальне

Любашівський районний суд Одеської області

Гнатюк Валерій Олексійович

Постанова від 04.11.2010

Кримінальне

Горохівський районний суд Волинської області

Черняк Владислав Валерійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні