Ухвала
від 09.12.2009 по справі 12/349
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВ НИЙ СУД міста КИЄВА

01025, м. Київ, вул. Десятинна , 4/6, тел. 278-43-43

У Х В А Л А

про залишення позовної за яви без розгляду

09 грудня 2009 року № 12/349

Окружний адміністрати вний суд міста Києва у складі :

головуючого - судді Цвірк уна Ю.І.,

при секретарі Семеновій М.В .,

розглянувши у відкритом у судовому засіданні адмініс тративну справу за позовом В ідкритого акціонерного това риства «БАНК НАРОДНИЙ КА ПІТАЛ»до Відділу державної в иконавчої служби Чемеровець кого районного управління юс тиції в Хмельницькій області про визнання бездіяльності протиправною,

встановив:

Позивач звернувся в Окр ужний адміністративний суд м іста Києва з даним позовом до відповідача про визнання бе здіяльності державного вико навця відділу державної вико навчої служби Чемеровецьког о районного управління юстиц ії в Хмельницькій області пр о визнання бездіяльності про типравною.

У зв' язку із тим, що справ и щодо оскарження рішень, дій або бездіяльності державної виконавчої служби розглядаю ться в порядку ст. 181 КАС Україн и, суд має право застосовуват и положення ст. 38 КАС України.

Судом встановлено, що позив ач в судові засідання 02.12.2009 року та 09.12.2009 року не з' явився, хоча , про час, дату та місце провед ення судових засідань повідо млений належним чином, свого представника до суду не напр авив, причини неявки не спові стив.

В силу п.4 ч.1 ст.155 КАС України с уд своєю ухвалою залишає поз овну заяву без розгляду, якщо позивач повторно не прибув у судове засідання без поважн их причин або без повідомлен ня ним про причини неприбутт я, якщо від нього не надійшло з аяви про розгляд справи за йо го відсутності.

З огляду на ті обставини, що позивач повторно не прибув у судове засідання без поважн их причин, не повідомив про пр ичини неприбуття, а також не н адходило заяв про розгляд сп рави за його відсутності, суд дійшов висновку про залишен ня заяви без розгляду.

На основі встановленого, ке руючись ст.155 Кодексу адмініст ративного судочинства Украї ни, суд

ухвалив:

Позовну заяву Відкритого акціонерного товариства « БАНК НАРОДНИЙ КАПІТАЛ»до В ідділу державної виконавчої служби Чемеровецького район ного управління юстиції в Хм ельницькій області про визна ння бездіяльності протиправ ною - залишити без розгля ду.

Повідомити позивача про п рийняте рішення.

Ухвала про залишення заяви без розгляду може бути оскар жена.

Строк і порядок набрання с удовим рішенням законної сил и встановлені у статті 254 Коде ксу адміністративного судоч инства України, якщо інше не в становлено цим Кодексом.

Заява про апеляційне оскар ження ухвали суду першої інс танції подається протягом п' яти днів з дня проголошення у хвали. Якщо ухвалу було поста новлено без виклику особи, як а її оскаржує, то строк поданн я заяви про апеляційне оскар ження обчислюється з дня отр имання нею копії ухвали. Апел яційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом десяти днів після п одання заяви про апеляційне оскарження. Заява і скарга по даються до адміністративног о суду апеляційної інстанції у порядку, що передбачені ста ттею 186 Кодексу адміністратив ного судочинства України.

Суддя Цвіркун Ю.І

Дата ухвалення рішення09.12.2009
Оприлюднено26.11.2010
Номер документу12429934
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання бездіяльності протиправною

Судовий реєстр по справі —12/349

Ухвала від 27.03.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Прокопенко Л.В.

Ухвала від 02.03.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Прокопенко Л.В.

Ухвала від 17.10.2011

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Поліщук Л.В.

Ухвала від 09.12.2009

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Цвіркун Ю.І

Рішення від 12.05.2009

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Сікорська Н.А.

Ухвала від 27.07.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Прокопенко Л.В.

Ухвала від 30.09.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Прокопенко Л.В.

Ухвала від 21.08.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Прокопенко Л.В.

Ухвала від 05.02.2008

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Кожухар М.С.

Рішення від 16.01.2008

Господарське

Господарський суд Львівської області

Запотічняк О.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні