Ухвала
від 24.12.2010 по справі 32/603
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел. 284-18-98

УХВАЛА

Справа № 32/603

24.12.10

За позовом Закритого а кціонерного товариства "Комб інат "Фанеродеталь"

до Київської регіональної митниці

про стягненн я 2 858 106,14 грн.

Суддя Хрипун О.О.

Представники сторін:

Від позивача Демен тьєв І.Т. - предст.

Від відповідача Туз О .А. - предст.

Обставини справи:

Закрите акціонерне то вариство "Комбінат "Фанероде таль" звернулось до Господар ського суду міста Києва з поз овом до Київської регіональн ої митниці та просить стягну ти з відповідача збитки у сум і 2 858 106,14 грн.

В судовому засіданні 24.12.2010 п редставник відповідача звер нувся до Господарського суду міста Києва з клопотанням пр о залучення Товариства з обм еженою відповідальністю "Ніс тас-Україна" до участі у справ і № 32/603 третьою особою, яка не за являє самостійних вимог на п редмет спору.

Відповідно до статті 27 Госп одарського процесуального к одексу України треті особи, я кі не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можут ь вступити у справу на сторон і позивача або відповідача д о прийняття рішення господар ським судом, якщо рішення з го сподарського спору може впли нути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у спр аві також за клопотанням сто рін, прокурора або ініціатив и господарського суду.

Оскільки рішення у справі може вплинути на права та обо в' язки Товариства з обмежен ою відповідальністю "Ністас- Україна", суд вважає необхідн им задовольнити клопотання т а залучити Товариство з обме женою відповідальністю "Ніст ас-Україна" до участі у справі третьою особою, яка не заявля є самостійних вимог на предм ет спору.

Керуючись ст. 27, 77, 86 Господарс ького процесуального кодекс у України, Господарський суд міста Києва

У Х В А Л И В:

Відкласти судове засі дання на 12.01.2010 о 16:50. Засідання від будеться за адресою: м. Київ, в ул. Б.Хмельницького, 44-Б, зал суд ового засідання № 5.

Залучити до участі у справ і Товариство з обмеженою від повідальністю "Ністас-Україн а" (м. Київ, вул. Кіквідзе, 13) треть ою особою, яка не заявляє само стійних вимог на предмет спо ру.

Зобов`язати позивача надіс лати третій особі, яка не заяв ляє самостійних вимог на пре дмет спору, копію позовної за яви та додані до неї матеріал и, докази надсилання надати в судове засідання.

Зобов' язати третю особу о знайомитись з матеріалами сп рави та надати письмові пояс нення по суті спору.

Витребувати від третьої ос оби:

- договори, що були у кладені з позивачем(оригінал и для огляду, належним чином з асвідчені копії - до матеріал ів справи);

- бухгалтерські (платі жні) документи, що підтверджу ють зарахування на рахунки Т овариства з обмеженою відпов ідальністю "Ністас-Україна" о скаржуваної суми за кожним д оговором (з інформацією щодо валюти оплати) (оригінали для огляду, належним чином засві дчені копії - до матеріалів с прави).

Зобов' язати сторони ви конати вимоги попередніх ухв ал у справі, надати докази на п ідтвердження чи заперечення позовних вимог.

Явку повноважних представ ників сторін в судове засіда ння визнати обов' язковою.

Суддя О.О. Хрипун

Ознайомлення з матеріалам и справи здійснюється щов івторка з 09:30 до 17:30 в кім наті № 48 (корпус В) за наявності завчасно поданого через кан целярію суду клопотання т а узгодженням дати та часу з с екретарем судді, коли пре дставник з' явиться до суду для ознайомлення з матеріала ми справи, при собі мати до кумент, що посвідчує особу , оригінал довіреності т а належним чином засвідчену копію для долучення до м атеріалів справи

Розгляд справи признач ив на 12.01.11 о 16:50. Викликати для уча сті у засіданні представникі в позивача, відповідача.

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення24.12.2010
Оприлюднено29.12.2010
Номер документу13085299
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —32/603

Ухвала від 26.01.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хрипун О.О.

Ухвала від 12.01.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хрипун О.О.

Ухвала від 24.12.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хрипун О.О.

Ухвала від 23.11.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хрипун О.О.

Постанова від 28.02.2008

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Іваненко Я.Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні