Ухвала
від 12.01.2011 по справі 32/603
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел. 284-18-98

УХВАЛА

Справа № 32/603 12.01.11

За позовом Закритого а кціонерного товариства "Комб інат "Фанеродеталь"

до Київської регіональної митниці

третя особа Товариство з обмеженою відповідальніст ю "Ністас-Україна"

про стягненн я 2 858 106,14 грн.

За участю прокуратури міст а Києва

Суддя Хрипун О.О.

Представники сторін:

Від позивача не з' я вилися

Від відповідача Туз О .А. - предст.

Від прокуратури Карпен ко Н.М. - ст..прок.від.

Обставини справи:

Закрите акціонерне то вариство "Комбінат "Фанероде таль" звернулось до Господар ського суду міста Києва з поз овом до Київської регіональн ої митниці та просить стягну ти з відповідача збитки у сум і 2 858 106,14 грн.

В судовому засіданні 12.01.2011 п редставник відповідача звер нувся до Господарського суду міста Києва з клопотанням пр о залучення Головного управл іння Державного казначейств а України до участі у справі № 32/603 відповідачем-2.

Згідно з ч. 1 ст. 24 Господарсь кого процесуального кодексу України господарський суд з а наявністю достатніх підста в має право до прийняття ріше ння залучити за клопотанням сторони або за своєю ініціат ивою до участі у справі іншог о відповідача.

Відповідно до ч. 3 ст. 21 Господ арського процесуального код ексу України відповідачами є підприємства та організації , яким пред' явлено позовну в имогу.

Оскільки позивач просить с тягнути з відповідача збитки , а відповідач є державною уст ановою, то списання коштів з р ахунків, на яких обліковують ся кошти Державного бюджету України здійснюється держав ним казначейством, суд вважа є за доцільне залучити Голов не управління Державного каз начейства України другим від повідачем.

Керуючись ст. 21, 24, 77, 86 Господар ського процесуального кодек су України, Господарський су д міста Києва

У Х В А Л И В:

Відкласти судове засі дання на 26.01.2011 о 10:40. Засідання від будеться за адресою: м. Київ, в ул. Б.Хмельницького, 44-В, зал суд ового засідання № 48.

Залучити до участі у справ і Головне управління Державн ого казначейства України (01004, м . Київ, вул. Терещенківська, 11-а) відповідачем-2.

Зобов`язати позивача надіс лати відповідачу-2 копію позо вної заяви та додані до неї ма теріали, докази надсилання н адати в судове засідання.

Відповідача-2 надати:

- довідку про внесення до Єд иного державного реєстру під приємств, установ та організ ацій України на дату прийнят тя цієї ухвали (оригінали для огляду, належним чином засві дчені копії - до матеріалів справи);

- відомості про найменуванн я і номери рахунків в банківс ьких установах, з яких підляг ають стягненню судові витрат и в разі задоволення позову;

- письмовий відзив на позов із зазначенням доказів, що пі дтверджують викладені у відз иві обставини, та нормативно -правове обґрунтування своїх заперечень;

- забезпечити надіслання По зивачу копії відзиву у поряд ку, передбаченому ст. 59 ГПК Укр аїни;

- документи, що підтверджуют ь заперечення проти позову (о ригінали для огляду, належни м чином засвідчені копії - д о матеріалів справи).

Зобов' язати третю особу о знайомитись з матеріалами сп рави та надати письмові пояс нення по суті спору.

Повторно:

Витребувати від третьої о соби:

- договори, що були укла дені з позивачем(оригінали д ля огляду, належним чином зас відчені копії - до матеріалів справи);

- бухгалтерські (платі жні) документи, що підтверджу ють зарахування на рахунки Т овариства з обмеженою відпов ідальністю "Ністас-Україна" о скаржуваної суми за кожним д оговором (з інформацією щодо валюти оплати) (оригінали для огляду, належним чином засві дчені копії - до матеріалів с прави).

Зобов' язати сторони вико нати вимоги попередніх ухвал у справі, надати докази на під твердження чи заперечення по зовних вимог.

Явку повноважних представ ників сторін в судове засіда ння визнати обов' язковою.

Суддя О.О. Хрипун

Ознайомлення з матеріал ами справи здійснюється щ овівторка з 09:30 до 17:30 за наявності завчасно поданого через канцелярію суду кл опотання та узгодженням дати та часу з секретарем судді (домовлятись з секретарем з а внутр.телеф. - 71-53); коли предста вник з' явиться до суду для о знайомлення з матеріалами сп рави, при собі мати докумен т, що посвідчує особу, ор игінал довіреності та нал ежним чином засвідчену ко пію для долучення до матер іалів справи.

Розгляд справи призна чив на 26.01.11 о 10:40. Викликати для уч асті у засіданні представник ів позивача, відповідача.

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення12.01.2011
Оприлюднено26.01.2011
Номер документу13492049
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —32/603

Ухвала від 26.01.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хрипун О.О.

Ухвала від 12.01.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хрипун О.О.

Ухвала від 24.12.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хрипун О.О.

Ухвала від 23.11.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хрипун О.О.

Постанова від 28.02.2008

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Іваненко Я.Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні