Ухвала
від 21.12.2010 по справі 6-61/2010
ВЕЛИКОЛЕПЕТИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

С права № 6-61/2010 рок у

У Х В А Л А

21 грудня 2010 року В еликолепетиський районний с уд Херсонської області у скл аді:

головуючого Гапоненко Р .В.

при секретарі Погорілій О.С .

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі су ду смт. Велика Лепетиха заяву ОСОБА_1 , заінте ресована особа відкрите акці онерне товариство «Великоле петиський маслозавод» про ви дачу дубліката виконавчого л иста та поновлення строку пр ед»явлення виконавчого лист а до виконання

В С Т А Н О В И В :

Представник заявника зве рнувся до суду з заявою про ви дачу дубліката виконавчого л иста, мотивуючи свої вимоги т им, що 15.03.2007 року рішенням Великолепетиськог о районного суду Херсонської області за № 2-171/2007 року з ВАТ «Великолепетись кий маслозавод» на ко ристь ОСОБА_1 стягнуто 603 гр н. Рішення набрало зак онної сили. Юридична необізн аність заявника призвела до того, що заявник не подала вик онавчого листа за даним ріше нням до примусового виконанн я, так як вважала, що рішення б уде виконано відповідачем у добровільному порядку, та вт ратила виконавчий лист. Ріше ння не виконане в добровільн ому порядку. Проти ВАТ «Велик олепетиський маслозавод» по рушено страву про банкрутств о ухвалою господарського суд у Херсонської області від 04.03.20 08 року. Вимоги заявника не бул и включені до реєстру вимог к редиторів у справі та відпов ідач не повідомив заявника п ро порушення справи про банк рутство, як це передбачено ч. 5 ст. 52 Закону України «Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом». Відсутність викона вчого листа не дає можливост і заявнику задовольнити вимо ги за рішенням, шляхом переда чі виконавчого документа до виконавчої служби, та включе ння суми боргу до реєстру вим ог кредиторів. Вважає вищеви кладене поважною причиною пр опуску строку для пред»явлен ня виконавчого листа до вико нання. Представник заявника просить суд видати дублікат виконавчого листа по справі № 2-171/2007 року, визн ати поважною причину пропуск у строку для пред»явлення ви конавчого листа до виконання та поновити строк пред»явле ння виконавчого листа до вик онання.

Заявник у судове засідання не з»явилася, про причини нея вки суд не повідомила, хоча на лежним чином була повідомлен а про час та місце розгляду сп рави.

Не з»явився представник за явника ОСОБА_2, про причин и неявки суд не повідомив, хоч а належним чином був повідом лений про час та місце розгля ду справи.

Представник заінтересован ої особи - ВАТ «Великолепет иський маслозавод» у судове засідання не з' явився, про п ричини неявки суд не повідом ив, хоча належним чином був по відомлений про час та місце р озгляду справи.

Вивчивши матеріали справи , суд вважає, що заява підлягає задоволенню.

Відповідно до рішення Вели колепетиського районного су ду Херсонської області від 15.03.2007 року за № 2-171/2007 року з ВАТ «Велик олепетиський маслозавод» на користь ОСОБА_1 стягнуто кошти у су мі - 603 грн .

Відповідно до ч. 1 ст. 370 ЦПК Укр аїни суд, який видав виконавч ий лист, має право за заявою ст ягувача замість втраченого о ригіналу виконавчого листа, видати його дублікат.

Пунктом 1 частини 1 статті 21 З У «Про виконавче провадження » передбачено, що виконавчі л исти та інші судові документ и можуть бути пред»явлені до виконання протягом 3 років, а згідно частини 1 стаття 371 ЦПК У країни стягувачам, які пропу стили строк для пред»явлення виконавчого документа до ви конання з причин, визнаних су дом поважними, пропущений ст рок може бути поновлено.

Неявка сторін у судове засі дання не перешкоджає вирішен ню питання про видачу дублік ата виконавчого листа та пон овленню пропущеного строку д ля пред»явлення виконавчого документа до виконання.

Оригінал виконавчого лист а втрачено, інших можливосте й щодо відновлення втраченог о виконавчого листа не має, кр ім того юридична необізнаніс ть заявника призвела до того , що заявник не подала виконав чого листа за даним рішенням до примусового виконання, та к як вважала, що рішення буде в иконано відповідачем у добро вільному порядку, та втратил а виконавчий лист, вказані пр ичини суд визнає поважними, а тому приходить до висновку, щ о заява ОСОБА_1 підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 209-210, 370 371 ЦПК Ук раїни, суд

У Х В А Л И В :

Заяву ОСОБА_1 задовольнити.

Видати ОСОБА_1, ІНФ ОРМАЦІЯ_1, дублікат виконав чого листа, виданого на підст аві рішення Великолепетиськ ого районного суду Херсонськ ої області за № 2-171/2007 року про стягнення з В АТ «Великолепетиський масло завод» на користь О СОБА_1 коштів у сумі - 603 гривни .

Поновит и О СОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_2, стро к для пред»явлення до викона ння виконавчого листа, видан ого на підставі рішення Вели колепетиського районного су ду Херсонської області за № 2-171/2007 рок у про ст ягнення з ВАТ «Великолепетис ький маслозавод» на к ористь ОСОБА_1 кош тів у сумі - 603 гривни.

Ухвала може бути оскаржен а через Великолепетиський ра йонний суд до апеляційного с уду Херсонської області. Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подає ться протягом п'яти днів з дня її проголошення. У разі якщо у хвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує , апеляційна скарга подаєтьс я протягом п'яти днів з дня отр имання копії ухвали.

Головуючий підпис

КОПІЯ ВІРНА

В.о. голови суду Р.В. Гапоненко

СудВеликолепетиський районний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення21.12.2010
Оприлюднено11.01.2011
Номер документу13150503
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-61/2010

Ухвала від 03.02.2022

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Козлов Д. О.

Ухвала від 26.07.2010

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Овчаренко Н. Г.

Ухвала від 26.07.2010

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Овчаренко Н. Г.

Ухвала від 21.07.2010

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Вергун І. В.

Ухвала від 27.07.2010

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Вергун І. В.

Ухвала від 22.09.2010

Цивільне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Потапов О. О.

Ухвала від 30.12.2010

Цивільне

Сніжнянський міський суд Донецької області

Радченко Віталій Євгенович

Ухвала від 21.12.2010

Цивільне

Великолепетиський районний суд Херсонської області

Гапоненко Роман Васильович

Ухвала від 17.11.2010

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Грещук Роман Петрович

Ухвала від 08.10.2010

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Мавроді Роман Федорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні