Ухвала
від 30.12.2010 по справі 6-61/2010
СНІЖНЯНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

с права № 6-61/2010 р.

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 грудня 2010 року

Сніжнянський міський су д Донецької області

в складі :

головуючого - судді Рад ченка В.Є.

при секретарі - Шагіній О.В.

з участю:

заявника, ВДВС Святошинськ ого РУЮ у м. Києві - (не з*явив.)

заінтересованих осіб:

- ОСОБА_1

- ДП «Укрвуглеторфреструкт уризація»- (не з*явив.)

розглянувши у відкритом у судовому засіданні в місті Сніжне заяву відділу держав ної виконавчої служби Святош инського районного управлін ня юстиції у місті Києві про з аміну сторони виконавчого пр овадження, -

В С Т А Н О В И В:

На виконанні відд ілу державної виконавчої слу жби Святошинського районног о управління юстиції у місті Києві знаходиться виданий С ніжнянським міським судом в иконавчий лист № 2-115/2010 р. , видани й 25.01.2010 р., за рішенням цього суду від 13.01.2010 р., про зобов' язання Д ержавного підприємства «Ук рвуглеторфреструктуризаці я» м. Київ вивезти ОСОБА_1 к вартирне вугілля в кількості 2950 кг за друге півріччя 2007 р.

Посилаючись на наявність у ДП «Укрвуглеторфреструкту ризація» правонаступників - заявник просить замінити ДП «Укрвуглеторфреструктуриз ація» у виконавчому провадже нні на його правонаступника.

Представник ВДВС Святошин ського РУЮ у м. Києві в судове засідання не з' явився. Про ч ас та місце розгляду справи В ДВС Святошинського РУЮ у м. Ки єві повідомлене належним чин ом.

ОСОБА_1 в судовому засідан ні не заперечував проти задо волення заяви..

Згідно з вимогами ст. 11 Закон у України „Про виконавче про вадження”, у випадку вибуття однієї сторони у виконавчом у провадженні, зацікавлена о соба має право звернутися до суду з заявою про заміну стор они її правонаступником.

Відповідно до ст. 378 ЦПК Украї ни у разі вибуття однієї із ст орін виконавчого проваджен ня за поданням державного ви конавця або за заявою сторон и суд замінює сторону викона вчого провадження її правона ступником.

Відповідно до ст. 89 ЦК Україн и юридична особа підлягає д ержавній реєстрації в порядк у, встановленому законом. Дан і державної реєстрації вклю чаються до єдиного державн ого реєстру, відкритого для загального ознайомлення. До єдиного державного реєстр у вносяться відомості про о рганізаційно-правову форму юридичної особи, її наймен ування, місцезнаходження, ор гани управління, філії та пре дставництва, мету установи, а також інші відомості, встано влені законом. Зміни до устан овчих документів юридичної особи набирають чинності дл я третіх осіб з дня їх держ авної реєстрації, а у випадка х, встановлених законом, - з м оменту повідомлення органу, що здійснює державну реєстра цію, про такі зміни.

Відповідно до ч. 1 ст. 1 04 ЦК України юридична особа пр ипиняється в результаті пере дання всього свого майна, пра в та обов' язків іншим юриди чним особам - правонаступни кам (злиття, приєднання, поділ , перетворення), або в результа ті ліквідації.

Відповідно до ч. 2 ст. 104 Ц К України юридична особа є та кою, що припинилася, з дня внес ення до Єдиного державного р еєстру запису про її припине ння.

Таким чином, цивільне законодавство передбачає пр авонаступництво в результат і припинення юридичної особи з виключенням її з єдиного де ржавного реєстру підприємст в та організацій України.

Державне підприємс тво «Укрвуглеторфреструкту ризація» не значиться в ЄДРП ОУ. На запит суду Головне упра вління статистики у м. Києві н адало витяг з ЕДРПОУ за яким с таном на 26.07.2010 р. значиться Дер жавне підприємство «Центр ально-західна дирекція об' є днаної дирекції «Укрвуглето рфреструктуризація» (іденти фікаційний код № 32595291, юридична адреса: 03142, м. Київ, Святошинськ ий район, пр-т Академіка Палла діна, буд. 46/2) .

Таким чином, суд вважає нео бхідним задовольнити заяву п ро заміну сторони виконавчог о провадження.

На підставі викладеного, ке руючись ст. 212, 213, 214, 215 ЦПК України, суд-

У Х В А Л И В:

Заяву відділу державної виконавчої служби Святошинс ького районного управління ю стиції у місті Києві про замі ну сторони виконавчого прова дження - задовольнити.

Замінити сторону у виконав чому провадженні за рішенням Сніжнянського міського суд у Донецької області від 13.01.2010 р. про зобов' язання Державно го підприємства «Укрвуглет орфреструктуризація» м. Київ вивезти ОСОБА_1 квартирне вугілля в кількості 2950 кг за др уге півріччя 2007 р., а саме: боржн ика Державне підприємст во «Укрвуглеторфреструктур изація» замінити на його пра вонаступника Державне п ідприємство «Центрально-зах ідна дирекція об' єднаної ди рекції «Укрвуглеторфрестру ктуризація».

Ухвала суду може бут и оскаржена до Донецького ап еляційного суду через Сніжн янський міський суд. Апеляці йна скарга подається протяго м п' яти днів з дня проголоше ння ухвали. Строк подання апе ляційної скарги обчислюєть ся з дня отримання ухвали суд у.

Головуючий:

СудСніжнянський міський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення30.12.2010
Оприлюднено06.01.2011
Номер документу13352992
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-61/2010

Ухвала від 03.02.2022

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Козлов Д. О.

Ухвала від 26.07.2010

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Овчаренко Н. Г.

Ухвала від 26.07.2010

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Овчаренко Н. Г.

Ухвала від 21.07.2010

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Вергун І. В.

Ухвала від 27.07.2010

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Вергун І. В.

Ухвала від 22.09.2010

Цивільне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Потапов О. О.

Ухвала від 30.12.2010

Цивільне

Сніжнянський міський суд Донецької області

Радченко Віталій Євгенович

Ухвала від 21.12.2010

Цивільне

Великолепетиський районний суд Херсонської області

Гапоненко Роман Васильович

Ухвала від 17.11.2010

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Грещук Роман Петрович

Ухвала від 08.10.2010

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Мавроді Роман Федорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні