Ухвала
від 30.12.2010 по справі 6-170/10
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

№ 6-170/10

У Х В А Л А

30 грудня 2010 року Кос тянтинівський міськрайонни й суд Донецької області у скл аді:

головуючої судді Нейло В.В.

при секретарі Мумчан Г.П.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Костя нтинівка справу за поданням відділу державної виконавчо ї служби Костянтинівського м іськрайонного управління юс тиції про заміну несплаченої суми штрафу покаранням у вид і громадських або виправних робіт відповідно до закону, -

В С Т А Н О В И В:

21 грудня 2010 року до Костянт инівського міськрайонного с уду надійшло подання ВДВС Ко стянтинівського МРУЮ про зам іну несплаченої суми штрафу покаранням у вигляді громадс ьких або виправних робіт від повідно до закону відносно б оржника ОСОБА_1, ІНФОРМА ЦІЯ_1, вказуючи, що на виконан ні мають виконачий лист № 1-289 ві д 21 травня 2010 року, виданий Кост янтинівським міськрайонним судом про стягнення штрафу з ОСОБА_1 на користь держав и у розмірі 850,00 грн. 10.08.2010 р. держав ним виконавцем була винесена постанова про відкриття вик онавчого провадження. З мето ю виконання рішення суду дер жавним виконавцем зроблені в сі необхідні запити про майн овий стан боржника. Згідно от риманих відповідей за боржни ком рухомого та нерухомого м айна не значиться. На неоднор азові виклики до ВДВС боржни к не з' являється, поважної п ричини не повідомляє. З метою перевірки майнового стану б оржника за місцем мешкання 27.0 5.2010 року державним виконавцем був здійснений вихід за адре сою: АДРЕСА_1, та встановле но, що боржник не працює, доход ів не отримує, особистого май на на момент перевірки не вия влено. В зв*язку з чим просить замінити боржнику ОСОБА_1 несплачену суму штрафу пока ранням у виді громадських аб о виправних робіт відповідно до закону.

Представник ВДВС Костянти нівського міськрайонного уп равління юстиції та боржник в судове засідання не з' яви лися, про час та місце розгляд у були повідомлені належним чином.

Дослідивши матеріали спра ви, суд дійшов до висновку, що клопотання не підлягає задов оленню.

Відповідно до ч. 1 ст. 5 Закону України «Про виконавче пров адження» державний виконаве ць зобов' язаний вживати зах одів примусового виконання р ішень, встановлених цим Зако ном, неупереджено, своєчасно , повно вчиняти виконавчі дії .

Судом встановлено, що вирок ом Костянтинівського міськр айонного суду Донецької обла сті був засуджений за ст.309 ч. 1 К К України до штрафу на корист ь держави в розмірі 850 грн. О СОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1 в м. Др ужківка Донецької області. Д обровільно штраф ОСОБА_1 н е сплатив, у зв' язку з чим до ВДВС був направлений виконав чий лист до виконання примус ово.

При цьому державний викона вець відкрив провадження від носно боржника - ОСОБА_1 та здійснював запити про йог о майновий стан саме за цим пр ізвищем.

Тому державним виконавцем не був перевірений майновий стан боржника ОСОБА_1 та с уду не додані докази про немо жливість сплатити боржником повний розмір штрафу. Суд вва жає, що ОСОБА_1 ухиляється від сплати штрафу, так як він є працездатним, не є інвалідо м, на його утриманні нікого не має.

Керуючись ст. 53 КК Україн и, ст. 4,5 Закону України «Про вик онавче провадження», суд, -

У Х В А Л И В:

В задоволенні клопотання Відділу державної виконавчо ї служби Костянтинівського м іськрайонного управління юс тиції про заміну ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, несплаченої с уми штрафу покаранням у виді громадських або виправних р обіт відповідно до закону - ві дмовити.

Ухвала може бути оскаржена в Апеляційний суд Донецької області через Костянтинівсь кий міськрайонний суд шляхом подачі апеляційної скарги в 5-ти денний строк з дня прогол ошення ухвали.

Суддя:

СудКостянтинівський міськрайонний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення30.12.2010
Оприлюднено24.02.2011
Номер документу13345911
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —6-170/10

Ухвала від 12.02.2010

Цивільне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Цибенко І. В.

Ухвала від 06.12.2010

Цивільне

Ленінський районний суд м. Запоріжжя

Турбіна Т. Ф.

Ухвала від 07.10.2010

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Мєркулова Л. О.

Ухвала від 06.12.2010

Цивільне

Приморський районний суд м.Маріуполя

Пантелєєв Д. Г.

Ухвала від 30.12.2010

Кримінальне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Нейло Володимир Васильович

Ухвала від 30.12.2010

Кримінальне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Нейло Володимир Васильович

Ухвала від 14.12.2010

Цивільне

Лутугинський районний суд Луганської області

Заботін Віктор Вікторович

Ухвала від 17.12.2010

Цивільне

Красноперекопський міськрайонний суд Автономної Республіки Крим

Мамаєва Оксана Василівна

Ухвала від 18.10.2010

Цивільне

Красноградський районний суд Харківської області

Жигилій Сергій Павлович

Ухвала від 18.10.2010

Цивільне

Красноградський районний суд Харківської області

Жигилій Сергій Павлович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні