Ухвала
від 10.02.2011 по справі 16/204
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

16/204

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

 "10" лютого 2011 р.                                                                                      Справа № 16/204

Суддя О.В. Васьковський розглянувши звіт ліквідатора – арбітражного керуючого   Дідич М.А. у справі №16/204

за заявою          Ужгородської міжрайонної державної податкової інспекції, м. Ужгород

до                      спільного українсько-угорського підприємства „АГРОКАРПАТ”, с. Концово, Ужгородський район

про                      банкрутство

За участю представників:

від ініціюючого кредитора – Ставичний П.І. – головний державний податковий інспектор юридичного відділу  (дов. від 18.10.10 №4787/10/10-012)

від банкрута – Дідич М.А.- арбітражний керуючий

                                                                     ВСТАНОВИВ:

Постановою господарського суду Закарпатської області від 12.01.09 у справі №16/204 спільне українсько-угорське підприємство „АГРОКАРПАТ”, с. Концово, Ужгородський район (далі – СУУП „АГРОКАРПАТ”) визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру. Ухвалою господарського суду Закарпатської області від 01.09.09 у справі №16/204 ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Дідич Михайла Андрійовича.

Ліквідатор за результатами проведення ліквідаційної процедури СУУП „АГРОКАРПАТ” 31.01.11 подав господарському суду звіт та ліквідаційний баланс СУУП „АГРОКАРПАТ”, у зв'язку з чим призначено засідання для заслуховування звіту ліквідатора.

Згідно поданого звіту ліквідатора кредиторами банкрута є: Ужгородська міжрайонна державна податкова інспекція з вимогами у сумі 2380,00 грн.; Ужгородська районна виконавча дирекція Закарпатського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з вимогами у сумі 35,23 грн.; Ужгородський районний центр зайнятості з вимогами у сумі 22,65 грн. Заборгованість банкрута по оплаті послуг та відшкодуванні витрат арбітражного керуючого становить 25 010,00 грн.

У поданому звіті ліквідатор вказав, що 28.07.10 був надісланий лист до Закарпатської обласної дирекції ПАТ „Райффайзен Банк Аваль” про перерахування банком коштів у сумі 1328,19 грн. на поточний рахунок ліквідатора.

У відповідності до ч.12 ст. 3-1 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, оплата послуг арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень  встановлюється  та  виплачується  в розмірі, встановленому  комітетом кредиторів і затвердженому господарським судом, якщо інше не встановлено цим Законом, але не  менше  двох мінімальних заробітних плат та не  більше  середньомісячної заробітної плати керівника боржника за останні дванадцять місяців його роботи перед порушенням провадження у справі про банкрутство. Відповідно до ст.31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” витрати на оплату праці арбітражних керуючих (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) задовольняються у першу чергу, у зв'язку з чим, кошти у сумі 1328,19 грн. були спрямовані на витрати по оплаті послуг та відшкодуванні витрат арбітражного керуючого.

Таким чином, майнових активів (майно та майнові права) банкрута, які належать йому на праві власності або повного господарського відання та на які може бути звернене стягнення у процедурі банкрутства, ліквідатором не виявлено.

Ліквідатором подано ліквідаційний баланс, який засвідчує відсутність у банкрута майна.

Згідно із ч.ч. 5, 6 ст. 31 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вимоги, заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання або не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Джерел погашення заборгованості перед кредиторами ліквідатором не виявлено, у зв'язку з чим вимоги кредиторів банкрута є погашеними.

Кредитори  заперечень та зауважень щодо звіту ліквідатора не подали.

Таким чином, беручи до уваги, що ліквідатором проведено процедуру ліквідації відповідно до вимог розділу ІІІ Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс                СУУП „АГРОКАРПАТ” підлягають затвердженню.  

Керуючись ч.ч. 5, 6 ст. 31, ст. ст. 32, 40, 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. ст. 4-1, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс спільного українсько-угорського підприємства „АГРОКАРПАТ”, с. Концово, Ужгородський район.

Ліквідувати спільне українсько-угорське підприємство „АГРОКАРПАТ”, (Закарпатська область, Ужгородський район, с. Концово, код 14276651).

Провадження у справі припинити.

Зобов'язати ліквідатора вжити всіх заходів пов'язаних із припиненням юридичної спільного українсько-угорського підприємства „АГРОКАРПАТ”, с. Концово, Ужгородський район (закриття банківського рахунку, знищення печатки і штампа банкрута; здача документів банкрута до архівної установи тощо).

Ухвалу надіслати: кредиторам, банкруту, ліквідатору, державному органу з питань банкрутства, державному реєстратору, органу ДВС.

Суддя                                                                                                  О.В. Васьковський

Дата ухвалення рішення10.02.2011
Оприлюднено18.02.2011
Номер документу13798787
СудочинствоГосподарське
Суть                     банкрутство

Судовий реєстр по справі —16/204

Ухвала від 29.05.2022

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 23.05.2022

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 27.04.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Здоровко Л.М.

Ухвала від 28.04.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Загинайко Тетяна Володимирівна

Рішення від 03.07.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ярмак О.М.

Ухвала від 21.06.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ярмак О.М.

Ухвала від 05.06.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ярмак О.М.

Ухвала від 17.05.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ярмак О.М.

Постанова від 06.07.2011

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Разіна Т.І.

Рішення від 17.05.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ярмак О.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні