Ухвала
від 07.02.2011 по справі 51/55
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44 тел. 284-18-98


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

07.02.11 Справа № 51/55.

Суддя , розглянувши позов ну заяву Закритого акціонерн ого товариства "Європейськи й страховий альянс"

до Закритого акціонер ного товариства "Український Страховий Дім"

про стягнення 14 189, 62 грн., ви знала подані матеріали доста тніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65 Господар ського процесуального кодек су України,

СУДДЯ УХВАЛИЛА:

1. Порушити провадженн я у справі та прийняти позовн у заяву до розгляду.

2. Розгляд справи призн ачити на 09.03.11 о 12:35 год. Засідання відбудеться у приміщенні Го сподарського суду міста Києв а за адресою: 01030, м. Київ, вул. Бог дана Хмельницького, 44-В, кабін ет № 31.

3. Зобов' язати учасни ків процесу на підтвердже ння їх статусу юридичної осо би і повного найменування по дати суду оригінал і належну копію статуту (положення), сві доцтва про державну реєстрац ію та довідки (витяг, виписки) від органу статистики або де ржавного реєстратора про зна ходження в Єдиному державном у реєстрі юридичних осіб та ф ізичних осіб - підприємців станом на березень 2011 року ; довідки про рахунки відкри ті в банківських установах а бо органах Державного казнач ейства України.

4. Зобов' язати позив ача надати суду:

- власне письмове підтвердж ення того, що у провадженні го сподарських судів України аб о іншого органу, який в межах с воєї компетенції вирішує спі р, немає справи зі спору між ти ми ж сторонами, про той же пред мет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору;

- довідки (витяг, виписки) від органу статистики або держа вного реєстратора про знаход ження відповідача в Єдиному державному реєстрі юридични х осіб та фізичних осіб - під приємців станом на березень 2011 року;

- оригінали доданих до позов ної заяви документів для огл яду в судовому засіданні;

- належним чином засвідчен у копію (для долучення до мате ріалів справи) та оригінал (дл я огляду у судовому засіданн і) договору обов' язкового с трахування цивільно-правово ї відповідальності власникі в наземних транспортних засо бів, укладений мжі ОСОБА_1 та Закритим акціонерним тов ариством «Український страх овий дім», об?єктом якого є «Дж ип Черокі»державний реєстра ційний номер НОМЕР_1

- довідки з банківських уста нов, в яких у позивача відкрит і банківські рахунки щодо на дходження/ненадходження (обс ягу) від відповідача грошови х коштів у якості відшкодува ння збитків, заподіяних внас лідок дорожньо-транспортної пригоди за участю ОСОБА_1 /транспортного засобу «Джип Черокі»державний реєстраці йний номер НОМЕР_1

- докази повідомлення учас никами дорожньо-транспортно ї пригоди Закрите акціонерне товариство «Український стр аховий дім»про настання тако ї дорожньо-транспортної приг оди у відповідності до ст. 33 За кону України «Про обов' язко ве страхування цивільно-прав ової відповідальності власн иків наземних транспортних з асобів».;

- надіслати на адресу відпо відача 01023, м. Київ, пл. Спортивна , 3, докази про що надати у судов ому засіданні.

5. Зобов' язати відпо відача надати суду:

- відзив на позовну заяву у порядку, передбаченому ст. 59 Господарського процесуальн ого кодексу України, з нормат ивно обґрунтованими пояснен нями по суті заявлених вимог та доданням оригіналів дл я огляду та належним чином за вірених копій підтверджуючи х документів, на які міститьс я посилання у відзиві, док ази направлення відзиву з до даними до нього документами на адресу позивача. Звернути увагу відповідача, що відзив повинен містити мотиви повн ого або часткового відхиленн я вимог позивача з посилання м на законодавство.

- докази направлення відзи ву з доданими до нього докуме нтами на адресу позивача.

- докази повідомлення учасн иками дорожньо-транспортної пригоди Закрите акціонерне товариство «Український стр аховий дім»про настання тако ї дорожньо-транспортної приг оди у відповідності до ст. 33 За кону України «Про обов' язко ве страхування цивільно-прав ової відповідальності власн иків наземних транспортних з асобів».

6. Звернути увагу сторін на положення ст. 38 Господарськ ого процесуального кодексу У країни щодо витребування док азів.

7. Зобов'язати учасників процесу направити в судове з асідання своїх представникі в, повноваження яких оформит и у відповідності з вимогами ст.28 Господарського процесуа льного кодексу України а так ож надати належним чином зас відчені копії документів, що підтверджують повноваження представників.

8. Попередити позивача, щ о у разі ненадання господарс ькому суду без поважних прич ин витребуваних судом докуме нтів або нез' явлення його п редставника у судове засідан ня, позов відповідно до п. 5 ч. 1 с т. 81 Господарського процесуал ьного кодексу України може б ути залишений без розгляду.

9. Попередити відповідач а, що у разі ненадання відзиву на позов та витребуваних суд ом документів, справа згідно зі ст. 75 Господарського проце суального кодексу України бу де розглянута за наявними в н ій матеріалами.

10. Поставити до відома ст орін, що відповідно до п. 5 ст. 83 Г осподарського процесуально го кодексу України суд має пр аво стягувати в доход Держав ного бюджету України з винно ї сторони штраф у розмірі до с та неоподатковуваних мініму мів доходів громадян за ухил ення від вчинення дій, поклад ених господарським судом на сторону.

11. Звернути увагу учасни ків провадження у справі на н еобхідність дотримання вимо г ч. 2 ст. 36 Господарського проце суального кодексу України що до необхідності засвідчення копій документів, які подают ься до суду.

12. Нагадати, що сторони ві дповідно до ст. 80 Господарсько го процесуального кодексу Ук раїни, можуть укласти мирову угоду на будь-якій стадії роз гляду спору.

13. Явку сторін визнати об ов' язковою.

14. Примірники даної ухва ли направити учасникам прова дження у справі.

Учасникам пров адження у справі документи н адавати у прошитому та прону мерованому вигляді з описом.

Суддя А.Б.Пригунова

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення07.02.2011
Оприлюднено24.02.2011
Номер документу13898630
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —51/55

Ухвала від 05.03.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пригунова А.Б.

Рішення від 06.04.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пригунова А.Б.

Ухвала від 28.03.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пригунова А.Б.

Ухвала від 09.03.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пригунова А.Б.

Ухвала від 07.02.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пригунова А.Б.

Ухвала від 05.08.2009

Господарське

Господарський суд Харківської області

Ольшанченко В.І.

Рішення від 14.07.2008

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пригунова А.Б.

Рішення від 15.04.2008

Господарське

Господарський суд Харківської області

Шарко Л.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні