Ухвала
від 10.03.2011 по справі 2-525/11
АЛУШТИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

2-525/11

У Х В А Л А

про забезпечення позову

10 березня 2011 року Алуштинс ький міський суд Автономної Республіки Крим

у складі:

головуючого суд ді - Хотянової В.В.

при секретарі - Ме льниковій А.М.

розглянувши у відкрито му судовому засіданні в м. Алу шті заяву представника позив ача ОСОБА_1 - ОСОБА_2 пр о забезпечення позову,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 зверну вся до суду з позовом до ОСО БА_3 про поділ майна, що є об' єктом спільної сумісної влас ності подружжя, а саме позива ч просить суд припинити прав о спільної сумісної власност і між ним та відповідачем на 34 /100 частки будівлі готелю, що ро зташована у с. М.Маяк м. Алушти на території кооперативу ри балок-аматорів «Утьос», буді влю бару загальною площею 25,8 к в.м. з літнім майданчиком площ ею 145 кв.м., що розташована у с. М.М аяк м. Алушти на території коо перативу рибалок-аматорів «У тьос», квартиру АДРЕСА_1 з агальною площею 214,9 кв.м., нежит лові приміщення загальною пл ощею 60 кв.м., що знаходяться за а дресою: АДРЕСА_2, елінг заг альною площею 163, 2 кв.м., розташо ваний на території споживчог о кооперативу рекреаційного призначення «Утьос»за адрес ою: АДРЕСА_5, приватне підп риємство «Стройтранссервіс », юридична адреса: м. Алушта, с . Кипарисне, вул. Строітельна , 11, код за ЄДРПОУ 24864030. Також позив ач просить визнати за ним пра во власності на будівлю бару загальною площею 25,8 кв.м. з літ нім майданчиком площею 145 кв.м ., що розташована у с. М.Маяк м. А лушти на території кооперати ву рибалок-аматорів «Утьос» нежитлові приміщення загаль ною площею 60 кв.м., що знаходять ся за адресою: АДРЕСА_2, елі нг загальною площею 163, 2 кв.м., ро зташований на території спож ивчого кооперативу рекреаці йного призначення»Утьос»за адресою: АДРЕСА_5, приватн е підприємство «Стройтрансс ервіс», юридична адреса: м. Алу шта, с. Кипарисне, вул. Строіте льна, 11, та визнати за відповід ачем право власності на 34/100 час тки будівлі готелю, що розташ ована у с. М.Маяк м. Алушти на те риторії кооперативу рибалок -аматорів «Утьос»та квартир у АДРЕСА_1 загальною площе ю 214,9 кв.м.

У судовому засіданні пред ставник позивача ОСОБА_2 н адала заяву про забезпечення позову шляхом накладення ар ешту на вище вказане майно, по силаючись на те, що невжиття т аких заходів може утруднити чи зробити неможливим викона ння рішення суду.

Відповідач у судове засіда ння не з' явилася, про час та м ісце розгляду справи повідом лена належним чином, про прич ини неявки суд не повідомила .

Розглянувши заяву п ро забезпечення позову, засл ухавши думку представника по зивача, дослідивши матеріали справи, суд вважає, що заява п ро забезпечення позову підля гає задоволенню.

Відповідно до вимог с т.151 ЦПК України забезпечення позову за заявою осіб, які бер уть участь у справі, допускає ться на будь-якій стадії розг ляду справи, якщо невжиття за ходів забезпечення позову мо жуть утруднити чи зробити не можливим виконання рішення с уду.

У поданій до суду заяві по зивач зазначає причини, у зв' язку з якими потрібно забезп ечити позов, обґрунтовує нео бхідність забезпечення позо ву та вид забезпечення позов у, який належить застосувати .

З зазначеного вбача ється, що невжиття заходів за безпечення позову може утруд нити або зробити неможливим виконання рішення суду, тому заяву про забезпечення позо ву необхідно задовольнити у повному обсязі.

На підставі викл аденого, керуючись ст.ст. 151-153 ЦП К України,

У Х В А Л И В:

Заяву представни ка позивача ОСОБА_1 - ОС ОБА_2, яка проживає за адресо ю: АДРЕСА_3, про забезпечен ня позову - задовольнити.

Накласти арешт на:

- 34/100 частки будівлі г отелю, що розташована у с. Мали й Маяк м. Алушти на території к ооперативу рибалок-аматорів «Утьос», які належать ОСОБ А_3, яка проживає за адресою: АДРЕСА_1;

- будівлю бару загальн ою площею 25,8 кв.м. з літнім майд анчиком площею 145 кв.м., що розта шована у с. Малий Маяк м. Алушт и на території кооперативу р ибалок-аматорів «Утьос», яка належить ОСОБА_3, яка прож иває за адресою: АДРЕСА_1;

- квартиру АДРЕСА_1 загальною площею 214,9 кв.м., житл овою площею 57,4 кв.м., яка належи ть ОСОБА_3, яка проживає за адресою: АДРЕСА_1;

- нежитлові приміщенн я загальною площею 60 кв.м., що зн аходяться за адресою: АДРЕС А_2, які належать ОСОБА_1, я кий проживає за адресою: АД РЕСА_4, та ОСОБА_3, яка прож иває за адресою: АДРЕСА_1;

- елінг загальною площ ею 163, 2 кв.м., розташований на тер иторії споживчого кооперати ву рекреаційного призначенн я «Утьос»за адресою: АДРЕСА _5, який належить ОСОБА_1, я кий проживає за адресою: АД РЕСА_4.

Ухвала про забезпе чення позову виконується нег айно.

Копію ухвали направи ти до відділу Державної вико навчої служби Алуштинського міського управління юстиції АР Крим - для виконання, стор онам - для відома.

Строк пред' явлення ухвали до виконання 3 роки.

Ухвала може бути оск аржена до Апеляційного суду Автономної Республіки Крим ч ерез суд першої інстанції шл яхом подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали апел яційної скарги. Уразі якщо ух валу було постановлено без у часті особи, яка її оскаржує , апеляційна скарга подаєтьс я протягом п'яти днів з дня отр имання копії ухвали.

Суддя В.В.Хо тянова

Дата ухвалення рішення10.03.2011
Оприлюднено14.03.2011
Номер документу14107826
СудочинствоЦивільне
Сутьзабезпечення позову 10 березня 2011 року Алуштинс ький міський суд Автономної Республіки Крим у складі: головуючого суд ді - Хотянової В.В. при секретарі - Ме льниковій А.М. розглянувши у відкрито му судовому засіданні в м. Алу шті заяву представника позив ача ОСОБА_1 - ОСОБА_2 пр о забезпечення позову

Судовий реєстр по справі —2-525/11

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Мельничик Ю. С.

Ухвала від 14.01.2022

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Макарова Ю. І.

Ухвала від 16.12.2021

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Макарова Ю. І.

Ухвала від 29.07.2021

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Іващенко В. М.

Ухвала від 08.09.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Яковенко В. С.

Ухвала від 08.09.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Яковенко В. С.

Ухвала від 14.04.2021

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Скользнєва Н. Г.

Ухвала від 16.04.2021

Цивільне

Калинівський районний суд Вінницької області

Сєлін Є. В.

Ухвала від 18.02.2021

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Волошина Н. Л.

Ухвала від 15.02.2021

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Волошина Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні