Ухвала
від 14.04.2011 по справі 27/27б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

27/27б

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                  83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

                                                               У Х В А Л А  

ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПОПЕРЕДНЬОГО ЗАСІДАННЯ

14.04.11 р.                                                                                  Справа № 27/27б                                         

за заявою кредитора (заявника) Товариства з обмеженою відповідальністю „ТЕРРАМУС” м.Донецьк

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю „ВІЗАВІ-ТРАСТ” м.Донецьк

про банкрутство

арбітражний керуючий Голобородько С.О.

Суддя     С.С.Тарапата

Представники сторін: від кредитора- Левда Ю.А. (за довір. від ДПІ у Ворошиловськ. районі)

                                       від боржника- не з'явився

                              розпорядник майна- Голобородько С.О.

Господарським судом Донецької області ухвалою від 11.02.11р. порушена справа про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю „ВІЗАВІ-ТРАСТ” м.Донецьк, введений мораторій на задоволення вимог кредиторів, введена процедура розпорядження майном боржника строком на 6 місяців до 11.08.11р., розпорядником майна призначений арбітражний керуючий Голобородько С.О., розгляд справи призначений в судовому засіданні на 01.03.11р.  

01.03.11р. винесено ухвалу за результатами підготовчого засідання, визнані вимоги ініціюючого кредитора- Товариства з обмеженою відповідальністю „ТЕРРАМУС” м.Донецьк до боржника в сумі 501700грн.; встановлено дату складання реєстру вимог кредиторів – 11.04.11р.; встановлено дату попереднього засідання суду з розгляду реєстру вимог кредиторів на 14.04.11р.

В газеті „Голос України” №47 від 16.03.11р. опубліковано оголошення про порушення справи №27/27Б про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю „ВІЗАВІ-ТРАСТ” м.Донецьк.

Після публікації даного оголошення до суду з письмовою заявою з вимогами до боржника у визначений ст.14 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” строк звернувся один кредитор – Державна податкова інспекція у Ворошиловському районі м.Донецька на суму 26,49грн. - штрафні (фінансові) санкції.

В судовому засіданні 14.04.11р. розпорядник майна представив суду реєстр вимог кредиторів та відзив на заяву Державної податкової інспекції у Ворошиловському районі м.Донецька, підписані представником боржника і розпорядником майна.

Розглянувши в судовому засіданні 14.04.11р. заяву кредитора про визнання грошових вимог до боржника, надані ним документи та реєстр вимог кредиторів, заслухавши розпорядника майна та представника кредитора, суд встановив:

Відповідно до п.2 ст.15 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” у попередньому засіданні господарський суд розглядає реєстр вимог кредиторів, вимоги кредиторів, щодо яких були заперечення боржника і які не були включені розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів; за результатами розгляду господарський суд виносить ухвалу, в якій зазначається розмір визнаних судом вимог кредиторів, які включаються розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів.

Відповідно до ст.43 ГПК України господарський суд оцінює докази за своїм внутрішнім переконанням, що ґрунтується на всебічному, повному і об'єктивному розгляді в судовому процесі всіх обставин справи в їх сукупності, керуючись законом.

Згідно реєстру вимог кредиторів, заявлені кредитором вимоги визнані в повному обсязі, як такі, що підтверджені відповідними документами, та включені до реєстру вимог кредиторів.

За результатами судового засідання, з огляду на надані кредитором документи, суд визнає вимоги кредитора обґрунтованими, доведеними і такими, що підлягають включенню до реєстру в заявленій ним сумі до шостої черги, оскільки складаються лише із суми нарахованих штрафних санкцій, та вважає, що підстави для відмови в затвердженні наданого суду реєстру відсутні.

Враховуючи викладене та керуючись п.1 ст.5, ст.ст. 14, 15 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст.ст. 4-1, 43, 75, 86 ГПК України, господарський суд

                                                               У Х В А Л И В:

Затвердити реєстр вимог кредиторів на загальну суму основного боргу 501700грн., та додатково сума штрафних санкцій - 26,49грн., що складається з вимог:

1.          Товариства з обмеженою відповідальністю „ТЕРРАМУС” м.Донецьк до боржника в сумі основного боргу - 501700грн. (зобов'язання четвертої черги);

2.          Державна податкова інспекція у Ворошиловському районі м.Донецька додатково на суму штрафних санкцій - 26,49грн. (зобов'язання шостої черги).

Вимоги конкурсних кредиторів, що заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, або не заявлені взагалі, вважати погашеними.

Встановити дату проведення перших загальних зборів кредиторів на 26.04.2011р.

Дату засідання суду з розгляду питання щодо введення подальшої процедури по справі встановити на 18.05.11р. о 10 год. 15 хв. (каб. 408).

Розпоряднику майна подати до суду звіт розпорядника майна, аналіз фінансово-господарської діяльності боржника; протокол загальних зборів кредиторів та протокол засідання комітету кредиторів, на якому розглянутий аналіз фінансово-господарської діяльності боржника та вирішено питання щодо подальшої процедури у справі.

Явка розпорядника майна, представників кредиторів та боржника в судове засідання обов'язкова.

  

Суддя                                                                                                   Тарапата С.С.           

Вик    тел.

Надруковано примірників -   

господарському суду Донецької області -     

кредитору -    

боржнику -  

                    

Дата ухвалення рішення14.04.2011
Оприлюднено26.04.2011

Судовий реєстр по справі —27/27б

Ухвала від 30.08.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 17.08.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 22.07.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Постанова від 18.05.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 14.04.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 30.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 01.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 11.02.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 03.09.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 24.07.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні