Ухвала
від 02.06.2011 по справі 6-153/2011
СВАЛЯВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СВАЛЯВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД З АКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №6-153/2011р.

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

02.06.2011 року м.Свалява

Свалявський р айонний суд Закарпатської об ласті в особі:

гол овуючого - судді Вінер Е.А.

з секретаре м Фалес Л.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання державного виконавця відді лу державної виконавчої служ би Свалявського районного уп равління юстиції, погоджени м з начальником відділу держ авної виконавчої служби Свал явського районного управлін ня юстиції про тимчасове обм еження у праві виїзду за корд он

В С Т А Н О В И В:

Державний виконавець відд ілу державної виконавчої слу жби Свалявського районного у правління юстиції звернувся до суду з поданням погоджени м з начальником відділу держ авної виконавчої служби Свал явського районного управлін ня юстиції, про тимчасове обм еження у праві виїзду ОСОБА _1 за кордон до виконання зо бов”язань за рішенням суду.

До канцелярії суду начальн ик відділу державної виконав чої служби Свалявського райо нного управління юстиції над ав заяву, в якій подання підтр имує повністю, просить розгл янути у відсутності представ ника відділу державної викон авчої служби Свалявського ра йонного управління юстиції.

Дослідивши матеріали под ання, суд приходить до слідую чого висновку.

Статтею 377-1 ЦПК України пере дбачено, що питання про тимча сове обмеження боржника-фізи чної особи або керівника бор жника-юридичної особи у прав і виїзду за межі України при виконанні судових рішень та рішень інших органів вирішує ться судом за місцезнаходжен ням органу державної виконав чої служби за поданням держа вного виконавця, погодженим з начальником відділу держав ної виконавчої служби. Суд не гайно розглядає подання, заз начене в частині першій цієї статті, без виклику чи повідо млення сторін та інших заінт ересованих осіб за участю де ржавного виконавця.

Так, судом встановлено, що з гідно виконавчого листа, вид аного Свалявським районним с удом 23 червня 2010 року по справі №2-519/2010 про стягнення аліменті в з ОСОБА_1 на користь ОС ОБА_2 на утримання дитини.

0 1 липня 2010 року державним вик онавцем винесено постанову п ро відкриття виконавчого про вадження.

Станом на 01 травня 2011 року з аборгованість по аліментах с кладає 5625,00 гривень та боржник ом не вчинено ніяких дій щодо погашення заборгованості по аліментах.

Враховуючи те, що боржник ОСОБА_1 ухиляється від вик онання зобов”язань, покладен их на нього рішенням суду, то суд приходить до висновку, щ о подання підставне та його с лід задовольнити.

Керуючись ст.377-1 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Подання державного викона вця відділу державної викона вчої служби Свалявського рай онного управління юстиції, п огодженим з начальником відд ілу державної виконавчої слу жби Свалявського районного у правління юстиції про тимчас ове обмеження у праві виїзду за кордон громадянина Украї ни ОСОБА_1 задовольнити.

Встановити тимчасове обм еження у праві виїзду громад янина України ОСОБА_1, І НФОРМАЦІЯ_1, мешканця села АДРЕСА_1 за кордон до викон ання зобов”язань.

Копію ухвали для виконанн я направити Державній прико рдонній службі України.

На ухвалу може бути подано апеляційну скаргу протягом п”яти днів з дня проголошенн я ухвали.

Апеляційна скарга про апел яційне оскарження ухвали суд у подаються до апеляційного суду Закарпатської області через Свалявський районний с уд Закарпатської області.

ГОЛОВУЮЧИЙ: ВІНЕР Е.А.

СудСвалявський районний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення02.06.2011
Оприлюднено09.06.2011
Номер документу15976447
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-153/2011

Ухвала від 11.11.2011

Цивільне

Станично-Луганський районний суд Луганської області

Родіонов С. О.

Ухвала від 16.09.2011

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Черновськой Г. В.

Ухвала від 14.11.2011

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Діденко С. О.

Ухвала від 14.09.2011

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Бондарєва І. В.

Ухвала від 22.06.2011

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Андрейчук Т. В.

Ухвала від 22.08.2011

Цивільне

Балаклавський районний суд міста Севастополя

Гапонов Д. Ю.

Ухвала від 02.06.2011

Цивільне

Свалявський районний суд Закарпатської області

Вінер Е. А.

Ухвала від 02.06.2011

Цивільне

Свалявський районний суд Закарпатської області

Вінер Е. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні