Ухвала
від 06.06.2011 по справі 2а-0870/4366/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗАЛИШЕННЯ ПОЗОВНОЇ ЗАЯ ВИ БЕЗ РУХУ

06 червня 2011 року Справа № 2а-0870/4366/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Максименко Лілія Яковлівн а, перевіривши матеріали адм іністративного позову

за позовною заявою:Державн ої податкової інспекції у Ле нінському районі м. Запоріжж я, м. Запоріжжя

до:Товариства з обмеженою в ідповідальністю «ВКФ «СОЮЗС ПЕЦМАШ», м. Запоріжжя

про:припинення юридичної о соби,

та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова і нспекція у Ленінському район і м. Запоріжжя звернулася із а дміністративним позовом до Т овариства з обмеженою відпов ідальністю «ВКФ «СОЮЗСПЕЦМА Ш», в якому просить суд припи нити юридичну особу - Товарис тво з обмеженою відповідальн істю «ВКФ «СОЮЗСПЕЦМАШ» у зв ' язку із неподанням підприє мством більше року до органі в державної податкової служб и передбачених законодавств ом документів податкової та фінансової звітності.

Провадження в адміні стративній справі не може бу ти відкрито, оскільки позива чем не були дотримані припис и частини 3 ст. 106 КАС України, ві дповідно до яких суб'єкт влад них повноважень при поданні адміністративного позову зо бов'язаний додати до позовно ї заяви доказ надіслання від повідачу і третім особам коп ії позовної заяви та доданих до неї документів.

Позивачем до позовної заяв и було додано ксерокопію реє стру поштового відправлення , з якого вбачається, що позива ч направив поштове відправле ння відповідачу у справі на а дресу: 69000, АДРЕСА_1. В той же ч ас, із долученої до позовної з аяви довідки з Єдиного держа вного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємці в вбачається, що ТОВ «ВКФ «СОЮ ЗСПЕЦМАШ» зареєстроване за а дресою: АДРЕСА_1.

Таким чином, доданий до позо вної заяви реєстр поштового відправлення є неналежним до казом надіслання відповідач у копії позовної заяви та дод аних до неї документів.

Згідно зі ст. 108 КАС України, с уддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовн ої заяви без руху, у якій зазна чаються недоліки позовної за яви, спосіб їх усунення і вста новлюється строк, достатній для усунення недоліків.

За таких обставин поз овна заява підлягає залишенн ю без руху з наданням строку д ля усунення недоліків.

Недоліки позовної за яви можуть бути усунені шлях ом надання суду доказів напр авлення копії позовної заяв и та доданих до неї документі в відповідачу у справі за адр есою місця реєстрації (факти чного знаходження).

Керуючись ст. ст. 106, 108 КАС Укра їни, суддя, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Державної по даткової інспекції у Ленінсь кому районі м. Запоріжжя до То вариства з обмеженою відпові дальністю «ВКФ «СОЮЗСПЕЦМАШ » про припинення юридичної о соби, - залишити без руху.

Надати позивачу стро к для усунення недоліків поз овної заяви до 20 червня 2011 року Роз' яснити позивачу, що згі дно з п. 1 ч. 3 ст. 108 КАС України, якщ о у встановлений судом строк , позивач не усуне недоліки по зовної заяви, її буде поверну то позивачу з усіма доданими до неї матеріалами.

Копію цієї ухвали над іслати позивачу.

Ухвала набирає закон ної сили після закінчення ст року подання апеляційної ска рги, якщо вона не була подана у встановлені строки. У разі по дання апеляційної скарги суд ове рішення, якщо його не ска совано, набирає законної сил и після повернення апеляційн ої скарги, відмови у відкритт і апеляційного провадження а бо набрання законної сили рі шенням за наслідками апеляці йного провадження.

Ухвала може бути оска ржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеля ційного адміністративного с уду через Запорізький окружн ий адміністративний суд шлях ом подачі в 5-денний строк з дн я проголошення ухвали (якщо у хвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржу є, то в 5-денний строк з дня отри мання цією особою копії ухва ли) апеляційної скарги, з пода чею її копії відповідно до кі лькості осіб, які беруть учас ть у справі.

Якщо суб'єкта владних повно важень у випадках та порядку , передбачених частиною четв ертою статті 167 КАС України, бу ло повідомлено про можливіс ть отримання копії ухвали су ду безпосередньо в суді, то п 'ятиденний строк на апеляцій не оскарження ухвали суду об числюється з наступного дня після закінчення п'ятиденно го строку з моменту отриманн я суб'єктом владних повноваж ень повідомлення про можливі сть отримання копії ухвали с уду.

Копія апеляційної скарги о дночасно надсилається особо ю, яка її подає, до суду апеляц ійної інстанції.

Суддя Л.Я. Максименк о

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.06.2011
Оприлюднено15.06.2011
Номер документу16066676
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/4366/11

Постанова від 18.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

Ухвала від 05.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

Ухвала від 20.06.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

Ухвала від 06.06.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні