Постанова
від 24.05.2011 по справі 4-1446/11
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 4-1446/11

П О С Т А Н О В А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

24 травня 2011 року Суддя Рівненського міськог о суду О.В.Панас, розглянувши узгоджене з заступником про курора Рівненської області подання старшого слідчого в ОВС СВ «ОЗ»СУ УМВС України в Рівненській області майора міліції Пшевлоцького В.Б. про проведення обшуку і ншого володіння ОСОБА_2 ,-

встановив:

В погодженому з за ступником прокурора Рівнен ської області поданні ст.слі дчий в ОВС СВ "ОЗ" СУ УМВС Украї ни в Рівненській області мао йр міліції Пшевлоцький В.Б. просить дати дозвіл на пров едення обшуку в приміщенні г аража № АДРЕСА_3 гаражного кооперативу "Дворецький", що з находиться за адресою в АДР ЕСА_1, що на праві приватної в ласності належить ОСОБА_2 .

Своє подання мотивує тим, що слідчим відділом « ОЗ»СУ УМВС України в Рівненс ькій області розслідується к римінальна справа № 21-35-11, поруш ена відносно ОСОБА_3, ОСО БА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6 т а ОСОБА_7 за ознаками зло чину, передбаченого ч.3 ст.307 КК України.

Досудовим слідством встан овлено, що впродовж 2010 - 2011 років житель м.Кузнецовськ, Рівн енської області, ОСОБА_3 , з метою незаконного виготов лення, придбання, зберігання , перевезення з метою збуту та збуту наркотичних засобів і психотропних речовин, створ ив та очолив стійке злочинне угруповання, до складу якого залучив в якості виконавців ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБ А_6 та ОСОБА_7.

Реалізовуючи свої злочинн і наміри та діючи відповідно до заздалегідь розробленого плану і розподілу ролей, ОС ОБА_3 організував постачанн я наркотичного засобу маково ї соломи, а ОСОБА_4, ОСОБА _5, ОСОБА_6 та ОСОБА_7 з а його вказівкою безпосередн ьо виготовляли та збували ац етильований опій. При цьому, ОСОБА_3 також здійснював ос обисто збут частини забороне них речовин на території міс та.

Отримані від спільно ї злочинної діяльності кошти ОСОБА_5, ОСОБА_4, ОСОБ А_6 та ОСОБА_7 віддавали ОСОБА_3, який частину з них в икористовував для закупівлі чергових партій макової сол оми.

Крім того, в цей же період ОСОБА_3 організував постача ння до м. Кузнецовськ психотр опних речовин, зокрема, амфет аміну та метамфетаміну, збут яких здійснював особисто та через інших членів групи.

Проведеними оператив но-розшуковими заходами та в ході досудового слідства по кримінальній справі встанов лено що на території Рівненс ької області діє злочинна гр упа, яка займається незаконн им придбанням, перевезенням, зберіганням та збутом психо тропних речовин та наркотичн их засобів, до складу якої на р яду з іншими учасниками вход ить ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Подання мотивує тим, щ о під час досудового слідств а, здобуто достатньо підстав вважати що в приміщені гараж а № АДРЕСА_3, гаражного коо перативу “Дворецький”, що зн аходиться за адресою: АДРЕС А_1, що на праві приватної вла сності належить ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_2, проживаючому за адресою: АДРЕСА_2, збері гаються психотропні речовин и та наркотичні засоби, речі і цінності, здобуті злочинним шляхом, а також інші предмети і документи, які мають значен ня для встановлення істини у справі і разом з тим можуть зб ерігатися матеріальні цінно сті на які б можна було б накла сти арешт з метою забезпечен ня можливої конфіскації майн а, що є достатніми підставами для проведення за місцем йог о проживання та в інших місця х його володіння обшуку.

Дослідивши подання, м атеріали кримінальної справ и, приходжу до висновку про на явність достатніх підстав вв ажати, що психотропні речови ни та наркотичні засоби, речі і цінності, здобуті злочинни м шляхом, а також предмети і документи, які можуть бути до казами у справі та мають знач ення для встановлення істини по кримінальній справі, можу ть знаходитись в приміщенні гаража № АДРЕСА_3, гаражно го кооперативу «Дворецький» , що на праві приватної власн ості належить ОСОБА_2.

За таких обставин, под ання вважається обґрунтован им, таким що підлягає до задов олення.

Керуючись ст.177 КПК України, - постановив :

Провести обшук в при міщені гаража № АДРЕСА_3, г аражного кооперативу “Дворе цький”, що знаходиться за адр есою: АДРЕСА_1, що на праві п риватної власності належить ОСОБА_2.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя Рівненського

міського суду Пан ас О.В.

Дата ухвалення рішення24.05.2011
Оприлюднено09.08.2011
Номер документу17049754
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-1446/11

Постанова від 01.04.2011

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Іванов В. В.

Постанова від 18.08.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Башмаков Є. А.

Постанова від 04.11.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Мінасов В. В.

Постанова від 10.09.2011

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Донецька

Шестопалова Я. В.

Постанова від 16.05.2011

Кримінальне

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Орєхов О. І.

Постанова від 29.08.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Галагуза В. В.

Постанова від 18.07.2011

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Кузьмін М. В.

Постанова від 24.05.2011

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Панас О.В. О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні