Постанова
від 06.07.2011 по справі 4-1600/11
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Галицький районний суд м.Львова

Справа № 4-1600/11

П О С Т А Н О В А

06.07.2011

Суддя Галицького райо нного суду м.Львова ГОРОДЕЦЬ КА Л.М., при секретарі Долинськ ій А.О., з участю прокурора Цьв ока Р.В. та захисника ОСОБА_1 , розглянувши у відкритому с удовому засіданні в залі суд у в м.Львові подання слідчого СВ Галицького РВ ЛМУ ГУМВС Ук раїни у Львівській області Домарецької І.М. про наданн я дозволу на поміщення у меди чний заклад для проведення с таціонарної судово-психолог о-психіатрично-наркологічно ї експертизи

ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, українця, громадянина Україн и, з середньою освітою, ро злученого, не працюючого, ран іше не судимого, проживаючог о за адресою: АДРЕСА_1,

в с т а н о в и в :

слідчим відділом Гали цького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області проводит ься досудове слідство у крим інальній справі № 141-0399 про обви нувачення ОСОБА_3 у скоєнн і злочину, передбаченого ст.121 ч.1 КК України.

Слідчий СВ Галицького РВ ЛМ У ГУМВС України у Львівській області Домарецька І.М. з вернувся в суд з поданням, пог одженим заступником прокуро ра Галицького району м.Львов а про надання дозволу на помі щення ОСОБА_3 в Львівську обласну клінічну психіатрич ну лікарню для проведення ст аціонарної судово-психолого -психіатрично-наркологічної експертизи, мотивуючи тим, що для визначення його психічн ого стану та осудності, остан нього необхідно помістити у медичний заклад.

Відповідно до ст.205 КПК Украї ни, якщо при проведенні судов о-медичної або судово-психіа тричної експертизи виникає н еобхідність тривалого спост ереження за обвинуваченим аб о дослідження його, суд за под анням слідчого, погодженого з прокурором поміщає його у в ідповідний медичний заклад, про що виносить постанову.

Заслухавши пояснення слід чого, захисника та думку прок урора на підтримання подання , вивчивши матеріали криміна льної справи № 141-0399, приходжу до висновку, що подання слідчог о СВ Галицького РВ ЛМУ ГУМВС У країни у Львівській області Домарецької І.М. про надан ня дозволу на поміщення ОСО БА_3 в Львівську обласну клі нічну психіатричну лікарню д ля проведення стаціонарної с удово-психолого-психіатричн о-наркологічної експертизи с лід задоволити.

Керуючись ст.205 КПК України, суддя, -

п о с т а н о в и в :

подання слідчого СВ Галицького РВ ЛМУ ГУМВС Ук раїни у Львівській області Домарецької І.М. - задоволит и.

Надати дозвіл на помі щення ОСОБА_3, ІНФОРМАЦ ІЯ_1, українця, громадянина У країни, з середньою освітою , розлученого, не працюючого , раніше не судимого, проживаю чого за адресою: АДРЕСА_1 в Львівську обласну клінічну психіатричну лікарню для про ведення стаціонарної судово -психолого-психіатрично-нарк ологічної експертизи.

Контроль за виконанням да ної постанови покласти на сл ідчого СВ Галицького РВ ЛМУ Г УМВС України у Львівській об ласті Домарецьку І.М.

Постанова може бути оскар жена до апеляційного суду Ль вівської області на протязі трьох діб з дня її проголошен ня.

Суддя Л.М.Го родецька

Дата ухвалення рішення06.07.2011
Оприлюднено04.08.2011
Номер документу17203350
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-1600/11

Постанова від 31.10.2011

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Педенко А. М.

Постанова від 12.09.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Шелестов К. О.

Постанова від 07.10.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Постанова від 07.10.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Постанова від 11.10.2011

Кримінальне

Богунський районний суд м. Житомира

Слюсарчук Н. Ф.

Постанова від 24.05.2011

Кримінальне

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Князьков В. В.

Постанова від 28.07.2011

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Шипов І. М.

Постанова від 05.07.2011

Кримінальне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Кунцьо С. В.

Постанова від 06.07.2011

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Городецька Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні