Ухвала
від 04.09.2009 по справі 6-35/09
ВОЛОДАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

Справа № 6-35/09 р.

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 вересня 2009 року Володарськ ий районний суд Київської об ласті в складі:

головуючого судді Ткаченк о О.В.

при секретарі Бондаренко Л .С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт. Вол одарка, подання державного в иконавця відділу державної в иконавчої служби Володарськ ого районного управління юст иції Київської області,

про вилучення паспорта гро мадянина України для виїзду за межі України та тимчасове обмеження права виїзду за ме жі України громадянина ОСО БА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1,

ВСТАНОВИВ:

До Володарського районног о суду Київської області 31.08.2009 р оку надійшло вказане подання , в якому ставиться питання пр о вилучення паспорта громадя нина України для виїзду за ме жі України та встановлення т имчасового обмеження у праві виїзду за межі України грома дянина ОСОБА_1, ІНФОРМАЦ ІЯ_1, жителя АДРЕСА_1 до ви конання зобов' язань. Поданн я мотивоване тим, що у відділі державної виконавчої служби Володарського районного упр авління юстиції знаходиться зведене виконавче проваджен ня по примусовому виконанню виконавчих листів, виданих В олодарським районним судом К иївської області про стягнен ня боргу. Рішення суду боржни ком не виконується. Загальна сума заборгованості по вико навчих документах становить 13 180 гривень 17 копійок.

В судовому засіданні держа вний виконавець відділу держ авної виконавчої служби Воло дарського районного управлі ння юстиції підтримала своє подання.

Заслухавши пояснення держ авного виконавця відділу дер жавної виконавчої служби Вол одарського районного управл іння юстиції, ОСОБА_1, вивч ивши подання, дослідивши пис ьмові докази та оглянувши ви конавче провадження, суд при йшов до переконання про доці льність задоволення подання .

У судовому засіданні, встан овлено, що у відділі державно ї виконавчої служби Володарс ького районного управління ю стиції Київської області зна ходиться зведене виконавче п ровадження по примусовому ви конанню виконавчого листа № 2-404 від 22.11.2006 року виданого Волод арським районним судом Київс ької області про стягнення з ОСОБА_1 бору на користь ОСОБА_2, виконавчий лист № 2-113 від 21.01.2008 року виданого Володар ським районним судом Київськ ої області про стягнення з ОСОБА_1 боргу на користь О СОБА_3 та виконавчий лист № 2- 16 від 05.02.2008 року виданого Волода рським районним судом Київсь кої області про стягнення з ОСОБА_1 боргу на користь Руб ченківської сільської ради.

За виконавчими листами ра хується заборгованість 13 180 гр ивень 17 копійок.

Ст. 6 ч. 1 п. 5 Закону України „Пр о порядок виїзду з України і в ' їзду в Україну громадян Ук раїни" визначає підстави для тимчасових обмежень у праві виїзду громадян України за к ордон, а саме громадянинові У країни може бути тимчасово в ідмовлено у видачі паспорта у випадках, якщо він ухиляєть ся від виконання зобов' язан ь, покладених на нього судови м рішенням, - до виконання зобо в' язань.

Ст. 6 ч.3 Закону України „Про п орядок виїзду з України і в' їзду в Україну громадян Укра їни" визначає підстави для ти мчасового вилучення паспорт а громадянина України для ви їзду за межі України, паспорт може бути тимчасово затрима но чи вилучено у випадках, пер едбачених пунктами 1-9 частини першої цієї статті, або в разі використання паспорта для в чинення злочину, або виявлен ня у ньому підробки, а також у випадках припинення громадя нства України.

Тимчасове затримання або в илучення паспорта у таких ви падках здійснюється судом, о рганами прокуратури, внутріш ніх справ, служби безпеки, Дер жавної прикордонної служби У країни, військовими комісарі атами та консульською службо ю України.

Обставини справи вказують , що на момент розгляду поданн я у ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1 , за рішенням суду є невиконан і боргові зобов' язання. Від повідно слід у нього вилучит и паспорт громадянина Україн и та тимчасово обмежити у пра ві виїзду за кордон.

Ст. 217 ЦПК України визначає, щ о суд який ухвалив рішення, мо же визначити порядок його ви конання, надати відстрочку а бо розстрочити виконання, вж ити заходів для забезпечення його виконання, про що зазнач ає в рішенні.

Таким чином, суд прийшов до висновку, що викладені у пода нні обставини відповідають д ійсності, ґрунтуються на вим огах Закону, тому подання слі д задовольнити.

Керуючись ст. 6 ч.1 п. 5, ч.3 Закону України „Про порядок виїду з України і в' їзду в Україну г ромадян України", ст. 217 ЦПК Укра їни, суд, -

УХВАЛИВ:

Подання державного викона вця відділу державної викона вчої служби Володарського ра йонного управління юстиції К иївської області - задовольн ити.

Встановити тимчасове обме ження у праві виїзду за межі У країни ОСОБА_1, ІНФОРМАЦ ІЯ_1, жителя АДРЕСА_1 до ви конання зобов' язань, а саме : виконавчим листом № 2-404 від 22.11.20 06 року виданого Володарським районним судом Київської об ласті про стягнення з ОСОБА _1 бору на користь ОСОБА_2 , виконавчий лист № 2-113 від 21.01.2008 р оку виданого Володарським ра йонним судом Київської облас ті про стягнення з ОСОБА_1 боргу на користь ОСОБА_3 т а виконавчий лист № 2-16 від 05.02.2008 р оку виданого Володарським ра йонним судом Київської облас ті про стягнення з ОСОБА_1 боргу на користь Рубченківс ької сільської ради.

Вилучити паспорт громадян ина України для виїзду за меж і України серії НОМЕР_1 ві д 13.02.1997 року.

Копію ухвали направити від ділу державної виконавчої сл ужби Володарського районног о управління юстиції Київськ ої області - для виконання.

Заяву про апеляційне оскар ження ухвали Володарського р айонного суду може бути пода но протягом п' яти днів з дня проголошення ухвали.

Апеляційна скарга на ухвал у суду подається протягом де сяти днів після подання заяв и про апеляційне оскарження.

Дата ухвалення рішення04.09.2009
Оприлюднено08.08.2011
Номер документу17316046
СудочинствоЦивільне
Сутьвилучення паспорта гро мадянина України для виїзду за межі України та тимчасове обмеження права виїзду за ме жі України громадянина ОСО БА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1

Судовий реєстр по справі —6-35/09

Ухвала від 04.09.2009

Цивільне

Володарський районний суд Київської області

Ткаченко О.В.

Ухвала від 14.05.2009

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Андрухів В. В.

Ухвала від 15.05.2009

Цивільне

Таращанський районний суд Київської області

Потеряйко С.А.

Ухвала від 29.12.2009

Цивільне

Срібнянський районний суд Чернігівської області

Цигура Ніна Андріївна

Ухвала від 10.12.2009

Цивільне

Борщівський районний суд Тернопільської області

Зушман Ганна Іванівна

Ухвала від 26.11.2009

Цивільне

Борівський районний суд Харківської області

Зеленькова Надія Григорівна

Ухвала від 30.11.2009

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Намистюк Василь Павлович

Ухвала від 15.10.2009

Цивільне

Новоодеський районний суд Миколаївської області

Гажа Олег Петрович

Ухвала від 09.07.2009

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Ушакова Н.Є.

Ухвала від 05.10.2009

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Зосименко С.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні