Рішення
від 13.07.2011 по справі 47/186
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел. 284-18-98

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 47/186 13.07.11

За позовом Товарист ва з обмеженою відповідальні стю "ВАМП"

До Товариств а з обмеженою відповідальніс тю "Торговий дім "Вамп"

Про визнання н едійсною державної реєстрац ії

Суддя Станік С.Р.

Представники сторін:

від позивача ОСОБА_1. - представник (довіреність від 05.07.2011 р.), ОСОБА_2. - представн ик (довіреність від 05.07.2011 р.)

від відповідача ОСОБА_3 . - представник (довіреність від 15.02.2011 р.)

На підставі статті 85 Госпо дарського процесуального ко дексу України в судовому зас іданні 13.07.2011 р. судом оголошено вступну та резолютивну части ни рішення.

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Позивач звернувся до Господарського суду міста Ки єва з позовом до відповідача про визнання недійсною держ авної реєстрації Товариства з обмеженою відповідальніст ь «Торговий дім «Вамп»через допущені при її створенні по рушення, які не можна усунути ; про покладення обов'язків що до проведення ліквідації Тов ариства з обмеженою відповід альність «Торговий дім «Вамп »на Товариство з обмеженою в ідповідальністю «Вамп».

Ухвалою Господарського су ду міста Києва від 22.06.2011 було по рушено провадження у справі № 47/186, розгляд справи було приз начено на 07.07.2011 р. о 10:00 год.

В судовому засіданні 07.07.2011 р. п редставник позивача подав за яву про збільшення позовних вимог, відповідно до якої про сить суд: визнати недійсною д ержавну реєстрацію Товарист ва з обмеженою відповідальні стю «Торговий дім «Вамп»з да ти ухвалення судового рішенн я; припинити юридичну особу - Т овариство з обмеженою відпов ідальністю «Торговий дім «Ва мп»; покласти обов'язки щодо п роведення ліквідації Товари ства з обмеженою відповідаль ність «Торговий дім «Вамп»на Товариство з обмеженою відп овідальністю «Вамп»; включит и до складу ліквідаційної ко місії Товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Вамп»ОСОБА_4, ОСОБА _1; призначити головою лікві даційної комісії представни ка Товариство з обмеженою ві дповідальністю «Вамп»ОСО БА_1; визначити строк для пуб лікації оголошення про лікві дацію Товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Вамп»- протягом 10-ти кале ндарних днів з моменту набра ння чинності рішенням суду; в становити строк проведення л іквідації Товариства з обмеж еною відповідальністю «Торг овий дім «Вамп»- два місяці з д ня публікації офіційного ого лошення про ліквідацію; зобо в'язати керівника Товариства з обмеженою відповідальніст ю «Торговий дім «Вамп»протяг ом 3-х днів після набрання ріше нням суду законної сили пере дати голові ліквідаційної ко місії печатку підприємства, документи на право власності на будівлі, земельні ділянки , техпаспорти на рухоме майно , фінансову документацію під приємства, техпаспорти БТІ, у становчі документи, свідоцтв о про державну реєстрацію, пр авовстановлювальні докумен ти та все рухоме і нерухоме ма йно за актом прийома - передач і.

Відповідно до ч. 4 ст. 22 ГПК Укр аїни позивач вправі до прийн яття рішення по справі, зокре ма, збільшити розмір позовни х вимог за умови дотримання в становленого порядку досудо вого врегулювання спору у ви падках, передбачених статтею 5 цього Кодексу, в цій частині .

Заява позивача про збільше ння позовних вимог, на підста ві ч. 4 ст. 22 ГПК України, прийнят а до розгляду.

В судовому засіданні 07.07.2011 р. н а підставі ч. 3 ст. 77 ГПК України було оголошено перерву до 13.07.2 011 р. о 15:40 год.

В судовому засіданні 13.07.2011 р. п редставник позивача заявлен і позовні вимоги з урахуванн ям заяви про збільшення позо вних вимог підтримав у повно му обсязі, просив суд позов за довольнити. Вимоги позивача мотивовані тим, що Статут Тов ариства з обмеженою відповід альністю «Торговий дім «Вамп »не відповідає вимогам Закон у України «Про господарські товариства»щодо змісту уста новчих документів: не містит ь місцезнаходження товарист ва, порядку розподілу прибут ків та збитків, порядку прийн яття рішень виконавчим орган ом товариства, порядку внесе ння змін до установчих докум ентів та порядку ліквідації і реорганізації товариства. Позивач стверджує, що усунут и вказані порушення вимог за кону учасники Товариства з о бмеженою відповідальністю « Торговий дім «Вамп»неспромо жні через недосягнення домов леності про проведення загал ьних зборів учасників. У якос ті обґрунтування свого зверн ення до суду за захистом свог о особистого права та інтере су, позивач посилається на пр иписи п. 2 ч. 1 ст. 110 Цивільного ко дексу України, згідно з якими юридична особа ліквідується за рішенням суду про визнанн я судом недійсною державної реєстрації юридичної особи ч ерез допущені при її створен ні порушення, які не можна усу нути, а також в інших випадках , встановлених законом. При ць ому вимога про ліквідацію юр идичної особи на підставах, з азначених у пункті 2 частини п ершої статті 110 Цивільного код ексу України, може бути пред'я влена до суду, зокрема, учасни ком юридичної особи.

Представник відповідача в судовому засіданні 13.07.2011 р. над ав відзив на позовну заяву, ві дповідно до якого просив від мовити у задоволенні позову, оскільки Статут Товариства з обмеженою відповідальніст ю «Торговий дім «Вамп»повніс тю відповідає вимогам закону , що підтверджується, зокрема , змістом пунктів 1.4, 4.9., 4.15. - 4.18., 6.2., 12 С татуту Товариства з обмежено ю відповідальністю «Торгови й дім «Вамп», крім того, даним Статутом передбачено порядо к внесення змін до установчи х документів Товариства та п ередбачено виключну компете нцію загальних зборів учасни ків Товариства про внесення змін до Статуту, в той же час, п озивач ухиляється від участі у загальних зборах Товарист ва, у зв»зку з чим позовні вимо ги останнього є безпідставни ми та необґрунтованими.

Розглянувши матеріали спр ави, заслухавши в судовому за сіданні пояснення представн иків позивача та відповідача , всебічно і повно з' ясувавш и всі фактичні обставини, на я ких ґрунтується позов, об' є ктивно оцінивши докази, які м ають юридичне значення для р озгляду справи і вирішення с пору по суті, Господарський с уд м. Києва, -

ВСТАНОВИВ:

Відповідно до Свідоцтва про державну реєстрацію юри дичної особи А01 № 250848 від 10.09.2009 р. С вятошинською районною у міст і Києві державною адміністра цією було зареєстровано Това риство з обмеженою відповіда льністю «Торговий дім «Вамп» (код ЄДРПОУ 36621073).

Зборами учасників Товарис тва з обмеженою відповідальн істю «Торговий дім «Вамп», оф ормленими протоколом № 1 від 31 .08.2009 р., було затверджено Статут зазначеного товариства (дал і - Статут).

Частиною 1 статті 4 Закону Ук раїни від 19.09.1991, № 1576-XII "Про господа рські товариства", з подальши ми змінами і доповненнями (на далі - Закон України "Про гос подарські товариства") визна чено, зокрема, що товариство з обмеженою створюється і діє на підставі статуту.

Як передбачено ч. 2 ст. 4 Закон у України "Про господарські т овариства", установчі докуме нти товариства повинні місти ти відомості про вид товарис тва, предмет і цілі його діяль ності, склад засновників та у часників, найменування та мі сцезнаходження, розмір та по рядок утворення статутного ( складеного) капіталу, порядо к розподілу прибутків та зби тків, склад та компетенцію ор ганів товариства та порядок прийняття ними рішень, включ аючи перелік питань, по яких н еобхідна кваліфікована біль шість голосів, порядок внесе ння змін до установчих докум ентів та порядок ліквідації і реорганізації товариства.

Особливості змісту устано вчих документів товариства з обмеженою відповідальністю встановлені статтею 51 Закону України "Про господарські то вариства", а саме: крім відомос тей, зазначених у статті 4 цьог о Закону, установчі документ и товариства з обмеженою від повідальністю повинні місти ти відомості про розмір част ок кожного з учасників, розмі р, склад та порядок внесення н ими вкладів, розмір і порядок формування резервного фонду , порядок передання (переходу ) часток у статутному фонді.

З пункту 1.1 Статуту ТОВ «Торг овий дім «Вамп»(відповідач) в бачається, що його господарс ьке товариство створено у фо рмі товариства з обмеженою в ідповідальністю (надалі - тов ариство), повною назвою товар иства українською мовою є То вариство з обмеженою відпові дальністю «Торговий дім «Вам п»(п. 1.3 Статуту), місцезнаходже нням товариства (юридичною а дресою) є: Україна, м. Київ, вул. В.Верховинця (п. 1.4 Статуту).

Відповідно до п. 2.1 Статуту йо го учасниками є: ТОВ «ВАМП»(по зивач), місцезнаходження: м. Че ркаси, вул. Енгельса, 118, код ЄДР ПОУ 21382276, та TOB «Торговий Дім «Укр хімресурс», місцезнаходженн я: м. Дніпропетровськ, пр. Гага ріна, 115, код ЄДРПОУ 33384727, що також підтверджується витягом з Є диного державного реєстру юр идичних осіб та фізичних осі б - підприємців серія АД № 535121 станом на 21.04.2010 р. та не заперечу валось представниками сторі н.

Пунктом 3.1 Статуту передбач ено, що учасники за рахунок вл асних коштів та майна створю ють статутний фонд (капітал) т овариства у розмірі 63 000,00 гриве нь.

Статутний капітал товарис тва розділений між учасникам и на частки пропорційно до вк ладу кожного, а саме: ТОВ «ВАМП »- 50 %; TOB «Торговий Дім «Укрхімре сурс»- 50 %. (п. 3.2 Статуту).

Учасники вносять свої внес ки коштами, майном або в іншій формі (п. 3.2 Статуту).

Згідно п. 3.7 Статуту, зменшенн я статутного капіталу товари ства з обмеженою відповідаль ністю допускається після пов ідомлення в порядку, встанов леному законом, усіх його кре диторів. У цьому разі кредито ри мають право вимагати дост рокового припинення або вико нання відповідних зобов'язан ь товариства та відшкодуванн я їм збитків.

Відповідно до п. 4.1 Статуту ор ганами управління товариств ом є:

загальні збори учасників;

директор.

При цьому, вищою ланкою упра вління товариством, згідно з п. 4.2 Статуту, є загальні збори учасників (надалі також - збор и), які складаються з учасникі в або призначених ними предс тавників (п. 4.3 Статуту).

У відповідності до п.п. 4.6., 4.10 Ст атуту збори можуть приймати рішення з будь-яких питань ді яльності товариства, у тому ч ислі і з тих, що передані загал ьними зборами до компетенції виконавчого органу.

Згідно п. 4.7 Статуту збори вва жаються повноважними, якщо н а них присутні учасники, що во лодіють у сукупності більш я к 60 відсотками голосів.

Пунктом 4.9 Статуту встановл ено, що до виключної компетен ції загальних зборів учасник ів відносяться, в тому числі, в несення змін і доповнень до С татуту товариства; зміна роз міру його статутного капітал у; призначення та звільнення директора товариства, керів ників філій і представництв; визначення форм контролю за діяльністю виконавчого орга ну, створення та визначення п овноважень відповідних конт рольних органів; затвердженн я річних результатів діяльно сті товариства, затвердження звітів ревізійної комісії, п орядок розподілу прибутку, в изначення порядку покриття з битків; прийняття рішення про припинення діяльності т овариства, призначення лікві даційної комісії, затверджен ня ліквідаційного балансу .

Згідно п. 12.1 Статуту діяльніс ть товариства припиняється з а рішенням загальних зборів учасників, а у випадках, перед бачених законодавством, за р ішенням суду.

Товариство припиняється в результаті передання всього свого майна, прав та обов'язкі в іншим юридичним особам - пра вонаступникам (злиття, приєд нання., поділу, перетворення) а бо у результаті ліквідації (п . 12.2 Статуту).

Як визначено у п. 12.3 Статуту з агальні збори учасників або суд, що прийняв рішення про пр ипинення товариства, признач ають за погодженням з органо м, який здійснює державну реє страцію, комісію з припиненн я товариства (ліквідаційну к омісію, ліквідатора тощо) та в становлюють порядок і строки його припинення. Виконання ф ункцій комісії з припинення товариства може бути покладе но на виконавчий орган товар иства.

Згідно з п. 12.5 Статуту товари ство є таким, що припинилося, з моменту внесення запису про це до єдиного державного реє стру.

Відповідно до статті 11 Зако ну України "Про господарські товариства", учасники товари ства зобов'язані:

а) додержувати установчих д окументів товариства і викон увати рішення загальних збор ів та інших органів управлін ня товариства;

б) виконувати свої зобов'яза ння перед товариством, в тому числі і пов'язані з майновою у частю, а також вносити вклади (оплачувати акції) у розмірі, порядку та засобами, передба ченими установчими документ ами;

в) не розголошувати комерці йну таємницю та конфіденційн у інформацію про діяльність товариства;

г) нести інші обов'язки, якщо це передбачено цим Законом, і ншим законодавством України та установчими документами.

Частиною 4 статті 19 Закону Ук раїни "Про господарські това риства" передбачено, що товар иство ліквідується:

а) після закінчення строку, на який воно створювалося, аб о після досягнення мети, пост авленої при його створенні;

б) за рішенням вищого орг ану товариства;

в) на підставі рішення су ду за поданням органів, що контролюють діяльність то вариства, у разі систематичн ого або грубого порушення ни м законодавства; на підставі рішення господарського суду в порядку, встановленому Зак оном України "Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м".

г) з інших підстав, передбач ених установчими документам и.

Згідно статті 41, 59 Закону Укр аїни “Про господарські товар иства”(зі змінами і доповнен нями), до компетенції зборів т овариства з обмеженою відпов ідальністю зокрема належить ї) прийняття рішення про прип инення діяльності товариств а, призначення ліквідаційної комісії, затвердження лікві даційного балансу.

Відповідно до ст. 16 Цивільно го кодексу України кожна осо ба має право звернутися до су ду за захистом свого особист ого немайнового або майновог о права та інтересу. Перелік с пособів захисту цивільних пр ав та інтересів міститься у ч . 2 ст. 16 Цивільного кодексу Укра їни. Суд може захистити цивіл ьне право або інтерес іншим с пособом, що встановлений дог овором або законом.

Відповідно до ч. 1 ст. 20 Цивіль ного кодексу України, право н а захист особа здійснює на св ій розсуд.

З огляду на положення зазна ченої норми та принцип диспо зитивності у господарському судочинстві, позивач має пра во вільно обирати способи за хисту порушеного права чи ін тересу.

Корпоративні права - це прав а особи, частка якої визначає ться у статутному фонді (майн і) господарської організації , що включають правомочності на участь цієї особи в управл інні господарською організа цією, отримання певної частк и прибутку (дивідендів) даної організації та активів у раз і ліквідації останньої відпо відно до закону, а також інші п равомочності, передбачені за коном та статутними документ ами (ст. 167 Господарською кодек су України).

Права учасника господарсь кого товариства визначені у ст. 116 Цивільного кодексу Укра їни та ст. 10 Закону України "Про господарські товариства".

Так учасники господарсько го товариства мають право у п орядку, встановленому устано вчим документом товариства т а законом:

1) брати участь в управлінні товариством у порядку, визна ченому в установчому докуме нті, крім випадків, встановл ених законом;

2) брати участь у розподілі п рибутку товариства і одержув ати його частину (дивіденди);

3) вийти у встановленому по рядку з товариства;

4) здійснити відчуження ча сток у статутному (складеном у) капіталі товариства, цінни х паперів, що засвідчують уча сть у товаристві, у порядку, вс тановленому законом;

5) одержувати інформацію пр о діяльність товариства у по рядку, встановленому установ чим документом. Учасники гос подарського товариства можу ть також мати інші права, вста новлені установчим документ ом товариства та законом (ст. 1 16 Цивільного кодексу України ).

Згідно ч. 1 ст. 104 Цивільного ко дексу України юридична особа припиняється в результаті п ередання всього свого майна, прав та обов'язків іншим юрид ичним особам - правонаступни кам (злиття, приєднання, поділ у, перетворення) або в результ аті ліквідації.

Відповідно до ч. 1 ст. 104 Цивіль ного кодексу України юридичн а особа є такою, що припинилас я, з дня внесення до єдиного де ржавного реєстру запису про її припинення.

Приписами статті 110 Цивільн ого кодексу України визначен о, що юридична особа ліквідує ться:

1) за рішенням її учасникі в або органу юридичної особи , уповноваженого на це устано вчими документами, в тому ч ислі у зв'язку із закінченням строку, на який було створено юридичну особу, досягненням мети, для якої її створено, а т акож в інших випадках, передб ачених установчими документ ами;

2) за рішенням суду про виз нання судом недійсною держав ної реєстрації юридичної осо би через допущені при її ство ренні порушення, які не можна усунути, а також в інших ви падках, встановлених законом .

Згідно з ч. 2 статті 110 Цивільн ого кодексу України вимога п ро ліквідацію юридичної особ и на підставах, зазначених у п ункті 2 частини першої цієї ст атті, може бути пред'явлена до суду органом, що здійснює дер жавну реєстрацію, учасником юридичної особи.

Частини 1, 2 статті 38 Закону Ук раїни від 15.05.2003, № 755-IV «Про дер жавну реєстрацію юридичних о сіб та фізичних осіб - підпр иємців»(з подальшими змінами і доповненнями), суд, який пос тановив рішення щодо припине ння юридичної особи, що не пов 'язане з банкрутством юридич ної особи, у день набрання так им рішенням законної сили на правляє його копію державном у реєстратору за місцезнаход женням юридичної особи для в несення до Єдиного державног о реєстру запису про судове р ішення. Дата надходження від повідного судового рішення в носиться державним реєстрат ором до журналу обліку реєст раційних дій. Підставами для постановлення судового ріше ння щодо припинення юридично ї особи, що не пов'язано з банк рутством юридичної особи, зо крема є:

визнання судом недійсною д ержавної реєстрації юридичн ої особи через допущені при ї ї створенні порушення, які не можна усунути, а також в інших випадках, встановлених зако ном;

провадження нею діяльност і, що суперечить установчим д окументам, або такої, що забор онена законом;

невідповідність мінімальн ого розміру статутного капіт алу юридичної особи вимогам закону;

неподання протягом року ор ганам державної податкової с лужби податкових декларацій , документів фінансової звіт ності відповідно до закону;

наявність в Єдиному держав ному реєстрі запису про відс утність юридичної особи за в казаним її місцезнаходження м.

Частиною 1 статті 33 Господар ського процесуального кодек су України визначено, що кожн а сторона повинна довести ті обставини, на які вона посила ється як на підставу своїх ви мог і заперечень.

Згідно частини 2 статті 34 Гос подарського процесуального кодексу України обставини с прави, які відповідно до зако нодавства повинні бути підтв ерджені певними засобами док азування, не можуть підтверд жуватися іншими засобами док азування.

Частиною 1 ст. 43 ГПК України п ередбачено, що господарський суд оцінює докази за своїм вн утрішнім переконанням, що ґр унтується на всебічному, пов ному і об'єктивному розгляді в судовому процесі всіх обст авин справи в їх сукупності, к еруючись законом.

Враховуючи викладене, судо м може бути визнана недійсно ю державна реєстрація юридич ної особи відповідача за умо ви доведення того, що при ство ренні юридичної особи відпов ідача були допущені порушенн я, які не можна усунути.

Позивачем належними доказ ами в розумінні ст.ст. 33, 34 Госпо дарського процесуального ко дексу України не доведено, що при створенні юридичної осо би відповідача були допущені порушення, які не можна усуну ти.

Так, доводи позивача, виклад ені у позовній заяві з привод у невідповідності Статуту То вариства з обмеженою відпові дальністю «Торговий дім «Вам п»вимогам закону щодо змісту установчих документів, зокр ема, що даний Статут не містит ь місцезнаходження товарист ва, порядку розподілу прибут ків та збитків, порядку прийн яття рішень виконавчим орган ом товариства, порядку внесе ння змін до установчих докум ентів та порядку ліквідації та реорганізації товариства , не відповідають дійсності т а повністю спростовуються зм істом Статуту Товариства з о бмеженою відповідальністю « Торговий дім «Вамп», а саме:

- пунктом 1.4. Статуту передбач ено місцезнаходженням товар иства (м. Київ, вул. Верховинця 12);

- пунктами 4.9., 6.2. Статуту перед бачено порядок розподілу при бутків та збитків;

- пунктами 4.15. - 4.18. Статуту пере дбачено порядок прийняття рі шень директором товариства;

- пунктом 4.9. Статуту передбач ено порядок внесення змін до установчих документів товар иства;

- пунктами 12.1 - 12.5 Статуту пер едбачено порядок припинення діяльності товариства.

При цьому суд звертає увагу , що до виключної компетенції загальних зборів учасників товариства віднесено внесен ня змін та доповнень в Статут товариства, прийняття рішен ня про припинення діяльності товариства, призначення лік відаційної комісії, затвердж ення ліквідаційного балансу (п. 4.9 Статуту).

Інших порушень, допущених п ри створенні юридичної особи відповідача, які не можна усу нути та які б були підставою д ля визнання судом недійсною державної реєстрації юридич ної особи відповідача, що, в св ою чергу, було б підставою для постановлення судового ріше ння щодо припинення юридично ї особи відповідача, позивач суду не навів, а рівно підтвер джуючих доказів не надав.

Отже, оскільки фактично заг альними зборами відповідача , як вищим органом товариства , в межах наділеної статутом к омпетенції жодного рішення п ро припинення відповідача, я к товариства з обмеженою від повідальністю, - у встановлен ому Законом України та Стату том товариства порядку - не приймалось та позивач не є ор ганом, що контролює діяльніс ть товариства, у разі система тичного або грубого порушенн я ним законодавства, тому під стави для припинення відпові дача - Товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Вамп»шляхом ліквідації та призначення ліквідаційно ї комісії у складі позивачів - відсутні, а з урахуванням н аведеного, відсутні і підста ви для призначення головою л іквідаційної комісії предст авника позивача, для визначе ння строку для публікації ог олошення про ліквідацію Това риства з обмеженою відповіда льністю «Торговий дім «Вамп» , для встановлення строку про ведення ліквідації Товарист ва з обмеженою відповідальні стю «Торговий дім «Вамп», для зобов'язання керівника Това риства з обмеженою відповіда льністю «Торговий дім «Вамп» вчинити певні дії.

При цьому суд приймає до ува ги подані відповідачем наявн і в матеріалах докази того, що питання про внесення змін до Статуту вносилось до порядк у денного загальних зборів у часників товариства, які бул и призначені на 29.04.2011 р., що підтв ерджується оголошенням у газ еті «Голос України»№ 57 (5057) від 30 .03.2011 р., а в подальшому загальні збори учасників товариства б ули перенесені на 21.06.2011 р., що під тверджується оголошенням у г азеті «Голос України»№ 104 (5104) ві д 09.06.2011 р. В той же час, представни ки ТОВ «ВАМП»(позивача) для уч асті у загальних зборах учас ників товариства не з»явилис ь, що підтверджується актом в ід 21.06.2011 р. за підписом представ ників ТОВ «Торговий дім «Вам п»та «Торговий Дім «Укрхімр есурс». Але вимогами чинного законодавства не встановлен о підстав, коли неявка учасни ка товариства на загальні зб ори тягне за собою наслідком припинення товариства в суд овому порядку.

Також судом встановлено, що позивачем не доведено належ ними та допустимими доказами наявність інших підстав, виз начених статтею 38 Закону Укра їни від 15.05.2003, № 755-IV «Про держа вну реєстрацію юридичних осі б та фізичних осіб - підприє мців»для постановлення судо вого рішення щодо припинення юридичної особи на підставі судового рішення, що не пов'яз ано з банкрутством юридичної особи.

З огляду на викладене, вимог и позивача (у відповідності д о заяви про збільшення позов них вимог) не є законними та о бґрунтованими, а тому задово ленню не підлягають.

Державне мито і судові витр ати на інформаційно-технічне забезпечення судового проце су, відповідно до ст. 49 Господа рського процесуального коде ксу України, покладаються на позивача.

Керуючись ст.ст. 22, 32, 33, 43, 44, 49, 82, 83, 84, 85 Господарського процесуальн ого кодексу України, Господа рський суд міста Києва, -

В И Р І Ш И В:

1. У задоволенні позов і відмовити повністю.

2. Рішення господарськог о суду набирає законної сили після закінчення строку под ання апеляційної скарги, якщ о апеляційну скаргу не було п одано. У разі подання апеляці йної скарги рішення, якщо йог о не скасовано, набирає закон ної сили після розгляду спра ви апеляційним господарськи м судом.

Суддя С.Р.Станік

Дата складання повно го тексту рішення - 19.07.2011

Дата ухвалення рішення13.07.2011
Оприлюднено26.08.2011
Номер документу17854074
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання н едійсною державної реєстрац ії

Судовий реєстр по справі —47/186

Ухвала від 30.09.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Терещенко О.І.

Ухвала від 24.03.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Светлічний Ю.В.

Ухвала від 15.02.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Светлічний Ю.В.

Ухвала від 24.02.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Светлічний Ю.В.

Ухвала від 21.03.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Светлічний Ю.В.

Ухвала від 14.03.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Светлічний Ю.В.

Ухвала від 25.08.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Светлічний Ю.В.

Ухвала від 16.08.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Светлічний Ю.В.

Ухвала від 04.08.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Светлічний Ю.В.

Ухвала від 21.06.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Светлічний Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні