Ухвала
від 19.07.2011 по справі 28/103-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 28/103-б 19.07.2011

за заявою державної п одаткової інспекції у Шевчен ківському районі м. Києва

до приватног о підприємства "К'юбід" (код 33500478 )

про визнанн я банкрутом (52)

Суддя Копитова О.С.

Секретар с/з Шмуйло А.Д.

Представники сторін:

від заявника: ОСОБА_2, п редставник за довіреністю № 6890/9/10-214 від 17.11.2010

від боржника: не з' яви вся

ліквідатор: не з' яв ився

Обставини справи:

Державна податкова інспекція у Шевченківському районі м. Києва звернулась до господарського суду міста К иєва з заявою про визнання ба нкрутом приватного підприєм ства "К'юбід" з урахуванням при писів ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом".

Ухвалою господарськог о суду міста Києва від 15.02.2010 пор ушено провадження у справі № 28/103-б та призначено розгляд сп рави на 16.03.2010.

Постановою господарсь кого суду міста Києва від 16.03.2010 визнано банкрутом приватне п ідприємство "К'юбід", відкрито ліквідаційну процедуру, при значено ліквідатором банкру та арбітражного керуючого - Константінова Ігоря Михайло вича (ліцензія НОМЕР_1 ві д 06.02.2006) та зобов'язано ліквідат ора надати суду ліквідаційни й баланс банкрута та звіт лік відатора.

17.06.2011 до загального відді лу суду від арбітражного кер уючого Константінова І.М. надійшло клопотання про при пинення його обов' язків як ліквідатора приватного підп риємства "К'юбід".

Ухвалою суду від 29.06.2011 розгл яд заяв було призначено на 19.07.2 011.

Під час слухання спра ви 19.07.2011 представник заявника з вернувся до суду з клопотанн ям про призначення ліквідато ром приватного підприємства "К'юбід" арбітражного керуючо го Винниченка Олександра В алентиновича (ліцензія Н ОМЕР_2 від 09.08.2010).

Розглянувши клопотання, з аслухавши пояснення предста вника заявника, дослідивши м атеріали справи, суд вважає й ого обґрунтованим та такими, що підлягає задоволенню.

Відповідно до ч. 2 ст. 3 Закону України «Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом», л іквідатор призначається гос подарським судом із числа ос іб, зареєстрованих державним органом з питань банкрутств а як арбітражні керуючі, відо мості про яких надаються в ус тановленому порядку Вищому г осподарському суду України.

Відповідно до ст. 3-1 Закону Ук раїни «Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом»лікві датором може бути призначено фізичну особу - суб'єкта підпр иємницької діяльності, яка м ає вищу юридичну або економі чну освіту, володіє спеціаль ними знаннями та не є зацікав леною особою щодо боржника і кредиторів.

Арбітражні керуючі діють н а підставі ліцензії арбітраж ного керуючого, виданої упов новаженим органом у порядку, встановленому законом.

В матеріалах справи наявна копія ліцензії НОМЕР_2 ві д 09.08.2010, а також копія договору № 01/24-02 від 04.01.2011, укладеного з арбіт ражним керуючим Винниченк ом Олександром Володимирови чем на здійснення діяльнос ті розпорядника майна, керую чого санацією, ліквідатора п ри веденні справ про банкрут ство.

Обставин передбачених п. 3 с т. 3-1 Закону України «Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом»в ході судового засід ання не встановлено.

Відповідно до ч. 2 ст. 22 Закону України «Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом»ст рок ліквідаційної процедури не може перевищувати дванад цяти місяців. Господарський суд може продовжити цей стро к на шість місяців.

Враховуючи викладені обст авини та зважаючи на те, строк ліквідаційної процедури бан крута сплинув, суд вважає за д оцільне продовжити строк лік відаційної процедури банкру та на шість місяців.

Керуючись ст.ст. 2, 3-1, 22, 52 Закону України «Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом», с т. 86 Господарського процесуал ьного кодексу України, госпо дарський суд міста Києва, -

УХВАЛИВ:

Припинити повноважен ня арбітражного керуючого Константінова Ігоря Михайло вича, як ліквідатора приват ного підприємства "К'юбід".

Призначити ліквідатором п риватного підприємства "К'юб ід" - Винниченка Олександр а Володимировича (ліцензія НОМЕР_2 від 09.08.2010).

Продовжити строк ліквідац ійної процедури закритого пр иватного підприємства "К'юбі д" до 19.01.2012.

Зобов' язати арбітражног о керуючого Константінова Ігоря Михайловича надати п исьмові пояснення з доданням відповідних доказів щодо пр оведення ліквідаційних дій, а також передати ліквідатору приватного підприємства "К'ю бід" всі наявні в нього докуме нти.

Зобов' язати ліквідатора Винниченка Олександра Вол одимировича надати суду зв іт та ліквідаційний баланс б анкрута до 02.01.2012 з додатками:

довідка обслуговуючого ба нку боржника про закриття ра хунків;

витяг з Єдиного реєстру заб орон відчуження об' єктів не рухомого майна;

витяг з Державного реєстру обтяжень рухомого майна;

довідка Головного управлі ння Міністерства внутрішніх справ в м. Києві УДАІ про наяв ність зареєстрованих трансп ортних засобів у банкрута;

довідка Державної комісії з цінних паперів та фондовог о ринку про наявність у власн ості банкрута цінних паперів ;

довідка Головного управлі ння земельних ресурсів КМДА управління земельного кадас тру про наявність зареєстров аних земельних ділянок за ба нкрутом;

довідка Головного управлі ння статистики в м. Києві щодо наявності у боржника структ урних підрозділів або підпри ємств засновником яких є бор жник;

довідка Інспекції державн ого технічного нагляду щодо реєстрації і перереєстрації боржником тракторної, сільс ькогосподарської, дорожньо-б удівельної та меліоративної техніки;

довідка Інспекції головно го державного реєстратора фл оту України про наявність у в ласності боржника водних тра нспортних засобів;

довідка Київського місько го бюро технічної інвентариз ації та реєстрації права вла сності на об' єкти нерухомог о майна про наявність у боржн ика у власності нерухомого м айна;

довідку державного підпри ємства "Центр державного зем ельного кадастру" про наявні сть зареєстрованих за банкру том земельних ділянок та пра в на них;

довідку державного підпри ємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції Україн и про наявність зареєстрован их за банкрутом прав власнос ті на нерухоме майно.

докази публікації оголоше ння в офіційному друкованому органі про визнання боржник а банкрутом та відкриття лік відаційної процедури;

докази повідомлення про ви знання господарським судом в ідсутнього боржника банкрут ом усіх відомих йому кредито рів відсутнього боржника, як і в місячний строк з дня одерж ання повідомлення можуть нап равити ліквідатору заяви з в имогами до банкрута, зокрема органи державної податкової служби та інші державні орга ни, які здійснюють контроль з а правильністю та своєчасніс тю справляння страхових внес ків на загальнообов' язкове державне пенсійне страхуван ня та інші види зальнообов' язкового держаного соціальн ого страхування, податків і з борів (обов' язкових платежі в).

Копію ухвали направити зая внику, боржнику, ліквідатору та арбітражному керуючому Константінову І.М.

Суддя О.С.Копитова

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення19.07.2011
Оприлюднено29.08.2011
Номер документу17871279
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —28/103-б

Ухвала від 15.02.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 12.07.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 26.06.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Постанова від 06.06.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Короткевич O.Є.

Ухвала від 28.05.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Короткевич O.Є.

Ухвала від 15.05.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 09.04.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Короткевич O.Є.

Постанова від 14.02.2012

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Дзюбко П.О.

Ухвала від 27.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 20.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні