Постанова
від 30.08.2011 по справі 4-1372/11
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

Справа № 4-1372/11

П О С Т А Н О В А

про проведення обшуку

м. Черкаси «29»червня 2011 р оку

Суддя Соснівського рай онного суду м. Черкаси Токова С.Є., з участю прокурора Карог о В.М., розглянувши подання ст. слідчого СУ УМВС України в Че ркаській області ст. лейтена нта міліції Коротича В.П. , погодженого прокурором Чер каської області, про проведе ння обшуку за місцем реєстра ції та проживання ОСОБА_2, що АДРЕСА_1.

В С Т А Н О В И В :

Слідчий СУ УМВС Украї ни в Черкаській області, за по годженням прокурора Черкась кої області звернулись з под анням про проведення обшуку за місцем реєстрації та прож ивання ОСОБА_2, що АДРЕСА _1.

З матеріалів криміналь ної справи стало відомо, що 26 в ересня 2006 року між Черкаською філією АКБ «Укрсоцбанк»та Т ОВ Торговий Дім «Балтія»в ос обі директора ОСОБА_2, бул о укладено генеральну угоду факторингу № 895/08-071 згідно якої б анк в узгодженому договором порядку на умовах повернення , строковості та платності на дає послуги факторингу, а сам е оплачує клієнту гроші за по ставлений ним товар партнера м.

На протязі 2006 - 2008 років праці вники ТОВ Торговий Дім «Балт ія»умисно, незаконно, з особи стих корисливих спонукань, з метою отримання коштів в АКБ «Укрсоцбанк»згідно укладен ої угоди факторингу, здійсни ли оформлення документів на право здійснення підприємни цької діяльності на осіб які являлися працівниками ТОВ Т орговий Дім «Балтія», і без їх нього відому та дозволу внос или до договорів купівлі-про дажу товару а також видатков их накладних, недостовірні в ідомості про поставлений тов ар, його кількість та вартіст ь, які в подальшому надали пра цівникам АКБ «Укрсоцбанк». Н а підставі вказаних документ ів АКБ «Укрсоцбанк», здійсню вав перерахунок коштів на ра хунки ТОВ Торговий Дім «Балт ія», які в установлений угодо ю термін, повернуті не були.

В ході проведення с лідчо-оперативних заходів бу ло отримано інформацію про т е, по місцю реєстрації та прож ивання ОСОБА_2, що по АДР ЕСА_1, можуть знаходитись пр едмети чи інші речі котрі маю ть відношення до скоєння дан ого злочину, а саме: документи та печатки приватних підпри ємців, доручення, квитанції, н акладні на отримання товару, а також завірені нотаріальн о довіреності, котрі видавал ися дебіторами згідно генера льної угоди факторингу, на пр аво розпорядження їхніми бан ківськими рахунками а також здійснення інших повноважен ь.

Дослідивши матеріали кри мінальної справи, взявши до у ваги доводи слідчого та думк у прокурора, враховуючи, що в п риміщенні домоволодіння О СОБА_2, що АДРЕСА_1, можуть знаходитись речові докази п о кримінальній справі, керую чись 177 КПК України,-

П О С Т А Н О В И В:

1. Надати дозвіл п рацівникам СУ УМВС України в Черкаській області на прове дення обшуку домоволодіння т а всих підсобних приміщень, з а місцем реєстрації та прожи вання ОСОБА_2, що АДРЕСА_ 1.

2. Копію даної постанов и направити прокурору Черкас ької області.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя Соснівського районн ого суду м. Черкаси


С.Є . ТОКОВА

Постанова мені оголошен а


СудСоснівський районний суд м.Черкас
Дата ухвалення рішення30.08.2011
Оприлюднено15.09.2011
Номер документу17992450
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-1372/11

Постанова від 16.09.2011

Кримінальне

Сихівський районний суд м.Львова

Борейко С. В.

Ухвала від 09.02.2012

Кримінальне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Кухар О.В.

Постанова від 09.08.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Башмаков Є. А.

Постанова від 02.12.2011

Кримінальне

Дарницький районний суд міста Києва

Сизова Л. А.

Постанова від 10.12.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Сімферополя

Гулевич Ю. Г.

Постанова від 20.05.2011

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Піхур О. В.

Постанова від 03.11.2011

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Горбатовська С.А.

Постанова від 08.09.2011

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Горбатовська С.А.

Постанова від 20.05.2011

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Піхур О. В.

Постанова від 30.08.2011

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Токова С. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні