Ухвала
від 27.09.2011 по справі 40/140пн
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬК ИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

8304 8, м.Донецьк, вул.Артема, 157

У Х В А Л А

ПРО В ІДКЛАДЕННЯ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ

27.09.11 р. Спра ва № 40/140пн

Господарський суд Донецьк ої області у складі судді Поп кова Д.О., при секретарі судово го засідання Лазаренко Н.С., ро зглянувши у відкритому судов ому засіданні матеріали спра ви

за позовом: Приватної автоф ірми „Комфорт”, м. Донецьк

до відповідача: Комунально го лікувально-профілактично го закладу „Добропільська це нтральна міська лікарня”, м. Д обропілля

за участю третьої особи 1, як а не заявляє самостійних вим ог на предмет спору, на сторон і позивача Управління держав ного казначейства м. Добропі лля Донецької області, м. Добропілля

за участю третьої особи 2, як а не заявляє самостійних вим ог на предмет спору, на сторон і позивача товариства з обме женою відповідальністю „Спе цбуд”, м. Дружківка

про визнання недійсною про позиції акцепту конкурсних т оргів

за участю уповноважених пр едставників:

від Позивача - Стебницьки й В.Г. (керівник відповідно до довідки з ЄДРПОУ №217275);

від Відповідача - Бабков В.Д. (керівник відповідно до до відки з ЄДРПОУ №208748); ОСОБА_1 . (за довіреністю б/н б/д)

від Третьої особи 1- не з' явився;

від Третьої особи 2- Бунєвич О.О. (директор відповідно до в итягу з ЄДРЮОФОП)

ВСТАНОВИВ:

Позивач, Приватна автофірм а „Комфорт”, м. Донецьк, зверну вся до господарського суду Д онецької області з позовною заявою до відповідача Комуна льного лікувально-профілакт ичного закладу „Добропільсь ка центральна міська лікарня ”, м. Добропілля про визнання н едійсною пропозиції акцепту конкурсних торгів.

До початку судового засіда ння та розгляду справи по сут і 19.07.2010р. через канцелярію суду позивачем Приватною автофір мою „Комфорт”, м. Донецьк нада но заяву про зміну предмету п озову.

У зв' язку з неявкою третьо ї особи 1 та невиконанням вимо г ухвали суд відклав розгляд справи на 01.09.2011р., ухвалою від 01.09. 2011р. суд відклав розгляд справ и на 27.09.2011р. та продовжив процес уальний строк розгляду справ и на 15 днів.

Розпорядженням голови Гос подарського суду Донецької о бласті у зв' язку зі знаходж енням судді Довгалюк В.О. у дек ретній відпустці справу№40/140п н було передано за повторним автоматичним розподілом суд ді Попкову Д.О.

Представник Позивача в суд ове засідання з' явився, під тримав заявлені позовні вимо ги, надав додаткові докази дл я залучення до матеріалів сп рави.

Представник Відповідача в судове засідання з' явився, проти позову заперечив, вимо г ухвали суду не виконав.

Представник Третьої особи 1 в судове засідання не з' яви вся, але через канцелярію суд у надав клопотання про прове дення судового засідання без його участі.

Представник Третьої особи 2 в судове з' явився, проти по зову заперечив, але жодних до кументів суду не надав.

За таких обставин спір не мо же бути вирішено в цьому судо вому засіданні.

У зв' язку з неявкою Третьо ї особи 1, невиконанням ухвал и суду та необхідністю надан ня додаткових документів, ке руючись ст.ст. 4-5, 4-7, п.п. 1, 2 ст. 77, 86 Гос подарського процесуального кодексу України, суд -

У Х В А Л И В:

< Текст >

Відкласти розгляд справи на 10:00 год. 11.10.11 року.

у приміщенні Господарсько го суду Донецької області (м. Д онецьк, вул. Артема, 157, кімната № 214 - конкретний номер судов ого залу, де відбуватиметься засідання буде визначений у розкладі в день його проведе ння).

2. Зобов' язати Позивача до 05.10.2011р. навести письмове норма тивне обґрунтування сутнос ті запропонованого способу с удового захисту відносно кож ної із заявлених позовних ви мог.

3. Зобов' язати Відповідач а до 05.10.2011р. надати суду: рішення про формування конкурсного комітету і оголошення про пр оведення торгів, документаці ю конкурсних торгів і рішенн я про її затвердження; повідо млення про призначення конку рсу та його результати; засві дчені копії конкурсних пропо зицій Позивача і Третьої осо би з усіма довідками (оригіна ли для огляду в засіданні); всі протоколи конкурсного коміт ету стосовно спірного конкур су; відомості з підтверджуюч ими доказами щодо укладання і стану виконання договору з а результатами спірного конк урсу.

4. Зобов' язати Третю особу 1 до 05.10.2011р. надати суду: письмов і пояснення по суті спору з до казами надсилання іншим учас никам справи.

5. Зобов' язати Третю особу 2 до 05.10.2011р. надати суду: письмов і пояснення по суті спору з до казами надсилання іншим учас никам справи.

6. Явка уповноважених предст авників учасників справи у с удове засідання є обов' язко вою. (з урахуванням процедури проходження контрою при вхо ді до приміщення господарськ ого суду та необхідності з' ясування конкретного номеру судового залу, де буде відбув атися судове засідання, упов новаженому представнику нео бхідно з' явитися за 15 хвилин до визначеного часу судовог о засідання).

7. Роз' яснити сторонам, що з а ухилення від вчинення дій, п окладених судом на сторону, з винної сторони стягується ш траф у розмірі до ста неопода ткованих мінімумів доходів г ромадян.

8. Ухвала оскарженню не підл ягає.

Суддя Попков Д.О .

< Список > < Дов ідник >

< Список > < Довід ник >

< Текст >

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення27.09.2011
Оприлюднено03.11.2011
Номер документу18827481
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —40/140пн

Рішення від 11.10.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попков Д.О.

Ухвала від 27.09.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попков Д.О.

Ухвала від 19.07.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Довгалюк В.О.

Ухвала від 09.06.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Підченко Ю.О.

Ухвала від 18.05.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Підченко Ю.О.

Рішення від 01.06.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Підченко Ю.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні