Ухвала
від 21.10.2011 по справі 2-4633/11
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 2-4633/11

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21 жовтня 2011 року суддя Г олосіївського районного суд у м. Києва Новак А.В., розглянув ши заяву про витребування до казів у цивільній справі за п озовом ОСОБА_1 до Товарист ва з обмеженою відповідальні стю «КОМІЛЬФО-АУТСТАФФІНГ»п ро поновлення на роботі і стя гнення оплати за час вимушен ого прогулу,-

в с т а н о в и в :

позивач звернувся до суду із заявою до Товариства з обм еженою відповідальністю «КО МІЛЬФО-АУТСТАФФІНГ»про поно влення на роботі і стягнення оплати за час вимушеного про гулу.

Відповідно до ст. 133 ЦПК Украї ни особи, які беруть участь у с праві і вважають, що подання п отрібних доказів є неможливи м або у них є складнощі в подан ні цих доказів, мають право за явити клопотання про забезпе чення цих доказів.

Відповідно до ч. 2 ст. 133 ЦПК Укр аїни одним зі способів забез печення судом доказів є витр ебування доказів за їх місце знаходженням.

Відповідно до ст. 137 ЦПК Украї ни, у випадках, коли щодо отрим ання доказів у сторін та інши х осіб, які беруть участь у спр аві, є складнощі, суд за їх кло потанням зобов' язаний витр ебувати такі докази.

На підставі наведеного, кер уючись ст.ст. 133-135, 137 ЦПК України, -

у х в а л и в :

зобов' язати Відділ державної реєстрації юридич них осіб та фізичних осіб під приємців Голосіївської райо нної в місті Києві державної адміністрації (03039 м. Київ, прос . 40-річчя Жовтня,42) направити на адресу Голосіївського район ного суду міста Києва реєстр аційну справу Товариства з о бмеженою відповідальністю « КОМІЛЬФО-АУТСТАФФІНГ»(ідент ифікаційний код 31199654) ориг інали або належним чином зав ірені копії наступних докум ентів:

- Протокол загаль них зборів учасників (заснов ників) про обрання (призначен ня) ОСОБА_1 на посаду Дирек тора Товариства з обмеженою відповідальністю «КОМІЛЬФО -АУТСТАФФІНГ»;

- Протокол загал ьних зборів учасників (засно вників) про відкликання (звіл ьнення) ОСОБА_1 з посади Ди ректора Товариства з обмежен ою відповідальністю «КОМІЛ ЬФО-АУТСТАФФІНГ»;

- Статут Товарис тва з обмеженою відповідальн істю «КОМІЛЬФО-АУТСТАФФІНГ »в редакції, яка діяла до моме нту звільнення ОСОБА_1 з п осади Директора Товариства з обмеженою відповідальністю «КОМІЛЬФО-АУТСТАФФІНГ».

Зобов' язати Управлі ння Пенсійного Фонду України в Голосіївському районі м. Ки єва (03150, м. Київ, вул. Горького 70), н аправити на адресу Голосіївс ького районного суду міста К иєва відомості щодо сплати є диного соціального внеску р оботодавцем - Товариством з обмеженою відповідальністю «КОМІЛЬФО-АУТСТАФФІНГ»( іде нтифікаційний код 31199654) по робі тнику - ОСОБА_1 ( ідентифі каційний номер НОМЕР_1) за весь період перебування ОС ОБА_1 на посаді директора То вариства з обмеженою відпові дальністю «КОМІЛЬФО-АУТСТА ФФІНГ».

У разі неможливості подати вказані письмові докази вза галі або у встановлений стро к, суд зобов' язує зазначену особу повідомити про це суд і з зазначенням причин протяго м п' яти днів з дня отримання ухвали.

За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів , у тому числі і з причин, визна них судом неповажними, винні особи несуть відповідальніс ть встановлену законом.

Ухвала підлягає негайному виконанню і її оскарження не зупиняє її виконання.

Ухвала може бути оскаржена протягом п' яти днів з дня пр оголошення ухвали, а ухвалу я ку було постановлено без уча сті особи, яка її оскаржує про тягом п' яти днів з дня отрим ання копії ухвали. Апеляційн а скарга подається до Апеляц ійного суду м. Києва через Гол осіївський районний суд м. Ки єва.

Суддя А.Новак

Дата ухвалення рішення21.10.2011
Оприлюднено07.11.2011
Номер документу18933785
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування до казів у цивільній справі за п озовом ОСОБА_1 до Товарист ва з обмеженою відповідальні стю «КОМІЛЬФО-АУТСТАФФІНГ»п ро поновлення на роботі і стя гнення оплати за час вимушен ого прогулу

Судовий реєстр по справі —2-4633/11

Ухвала від 20.10.2022

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Шишкін О. В.

Постанова від 18.12.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Стрільчук Віктор Андрійович

Ухвала від 06.12.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Стрільчук Віктор Андрійович

Рішення від 05.03.2012

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 30.07.2018

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Стрільчук Віктор Андрійович

Ухвала від 13.06.2018

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Стрільчук Віктор Андрійович

Постанова від 06.03.2018

Цивільне

Апеляційний суд Волинської області

Здрилюк О. І.

Постанова від 06.03.2018

Цивільне

Апеляційний суд Волинської області

Здрилюк О. І.

Ухвала від 31.01.2018

Цивільне

Апеляційний суд Волинської області

Здрилюк О. І.

Ухвала від 17.01.2018

Цивільне

Апеляційний суд Волинської області

Здрилюк О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні