Ухвала
від 25.11.2011 по справі 50/307-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 50/307-б 25.11.11

За заявою ТОВ "БОН УС-СІСТЕМ"

до ТОВ " КАРДЕЛІНА" (код ЄДРПОУ 33831585)

про банкрутст во

Суддя Головатюк Л.Д.

Представники:

Від заявника О СОБА_1.(дов. від 30.08.2011)

Від боржника ОСОБ А_2..( дов. від 30.08.2011)

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Кредитор звернувся до суду із заявою про порушення справи про банкрутство борж ника, оскільки ТОВ " КАРДЕЛІН А" (код ЄДРПОУ 33831585) неспроможне сплатити борг у сумі 150 021 057,00 грн. протягом трьох місяців післ я встановленого для його спл ати строку.

Ухвалою господарського су ду м. Києва від 04.11.2011 порушено пр овадження у справі №50/307-6 за заг альною процедурою банкрутст ва та призначено підготовче засідання суду на 25.11.2011.

В судове засідання 25.11.2011 з'яви лися представники заявника т а боржника, надали пояснення по справі.

Представник боржника пода в відзив на заяву про порушен ня справи про банкрутство, в я кому зазначив, що він суму заб оргованості перед ініціюючи м кредитором визнає , але нес проможний виконати свої зобо в' язання перед останнім у з в' язку з відсутністю коштів . Проти введення процедури ба нкрутства ТОВ «КАРДЕЛІНА»п редставник цього товариства не заперечував.

Відповідно до ч. 4 ст. 11 Закону України „Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” у підготовчому засіданні судд я оцінює подані документи, за слуховує пояснення сторін, р озглядає обґрунтованість за перечень боржника.

При розгляді даної справи в підготовчому засіданні су д -

В С Т А Н О В И В:

Згідно наявних докуме нтів боржник зареєстрований Печерською РДА у м. Києві як т овариство з обмеженою відпов ідальністю" КАРДЕЛІНА" за адр есою: 01011, м. Київ, Печерський рай он, вул. Панаса Мирного, буд. 16/13 літ. А, ідентифікаційний код 33831585. Заявлені вимоги ТОВ «БОНУС-СІСТЕМ»документальн о підтверджуються наявними с удовим рішенням, наказом про його примусове виконання, по становою ВДВС про відкриття виконавчого провадження, бор жником не спростовані, тому в изнаються судом безспірними та обґрунтованими.

Вимоги заявника підтвердж ені документами, за якими від повідно до законодавства зді йснюється списання коштів з рахунків боржника, які не спл ачені боржником - ТОВ " КАРДЕ ЛІНА" (код ЄДРПОУ 33831585) протягом трьох місяців після настання встановленого строку для їх сплати.

Сукупність доказів, які міс тяться в матеріалах даної сп рави доводять безспірність грошових вимог заявника та н еспроможність боржника вико нати свої зобов'язання перед кредитором у встановлений з аконом строк.

На виконання вимог суду пре дставник заявника у підготов чому засіданні 25.11.2011 подав суду кандидатуру арбітражного ке руючого Бойка Андрія Володим ировича(ліцензія Державного департаменту з питань банкр утства серії НОМЕР_1 від 29 .04.2010, ідентифікаційний номер ф ізичної особи - платника под атків та інших обов' язкових платежів НОМЕР_2 )для приз начення його розпорядником м айна - ТОВ «КАРДЕЛІНА».

Частиною 1 статті 11 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом” встан овлено, що якщо при прийнятті заяви про порушення провадж ення справи про банкрутство призначити розпорядника май на неможливо, розпорядник ма йна призначається на підгото вчому засіданні.

Розглянувши клопотання пр о призначення розпорядника м айна суд з»ясував, що арбітра жний керуючий Бойко А.В. відп овідає вимогам ст.3-1 Закону пр о банкрутство, а тому може бу ти призначений розпоряднико м майна боржника.

Оскільки заявник вправі зв ернутися із заявою про поруш ення справи про банкрутство боржника, якщо останній ухил яється чи неспроможний задов ольнити протягом трьох місяц ів безспірні претензійні вим оги та враховуючи вищевказан е, є підстави закінчити підго товче засідання.

Керуючись ст.ст. 11, 13 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, ст. 86 Господарського процесуальн ого кодексу України, господа рський суд м. Києва -

У Х В А Л И В:

1. Визнати безспірн і грошові вимоги кредитора - товариства з обмеженою відп овідальністю "БОНУС-СІСТЕМ" (і дентифікаційний код 35711438), який подав заяву про порушення сп рави про банкрутство до ТОВ " К АРДЕЛІНА" (код ЄДРПОУ 33831585) на су му 321,00 грн. перша черга, 150 020 736.00 гр н. четверта черга задоволенн я..

2. Призначити у справі № 50/307 - б з метою забезпечення май нових інтересів кредиторів р озпорядником майна арбітра жного керуючого Бойка Андрія Володимировича(ліцензія Дер жавного департаменту з питан ь банкрутства серії НОМЕР_1 від 29.04.2010, ідентифікаційний н омер фізичної особи - платни ка податків та інших обов' я зкових платежів НОМЕР_2).

Відповідно до вимог ст. 13 Зак ону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” органи правління боржника не мають права без згоди розп орядника майна приймати ріше ння про:

- реорганізацію (злиття, при єднання, поділ, виділення, пер етворення) і ліквідацію борж ника; - створення юридичних ос іб або про участь в інших юрид ичних особах; - створення філі й та представництв; - виплату д ивідендів; - проведення боржн иком емісії цінних паперів; - в ихід із складу учасників бор жника юридичної особи, придб ання в акціонерів раніше вип ущених акцій боржника. Призн ачення розпорядника майна не є підставою для припинення п овноважень керівника чи орга ну управління боржника.

3. Зобов' язати заявни ка виконати вимоги ч.5 ст.11 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, а саме: з метою виявлення вс іх кредиторів та осіб, які вия влять бажання взяти участь у санації боржника, за власний рахунок у десятиденний стро к подати до офіційних друков аних органів оголошення про порушення справи про банкру тство боржника з метою виявл ення всіх кредиторів та осіб , які виявлять бажання взяти у часть у санації боржника та н адати суду докази подання ви щевказаного оголошення прот ягом двох тижнів з моменту оп ублікування (оригінал при мірника газети). Газетне о голошення має містити: повне найменування боржника, його поштову адресу, банківські р еквізити; найменування та ад ресу господарського суду, но мер справи, відомості про роз порядника майна.

4. З метою виявлення всіх інш их можливих кредиторів зобов ”язати арбітражного керуюч ого направити запити до держ авних органів, які здійснюют ь контроль за правильністю т а своєчасністю справляння ст рахових внесків на загальноо бов”язкове державне пенсійн е страхування та інші види за гальнообов”язкового держав ного страхування, податків і зборів (обов”язкових платеж ів).

5. Зобов' язати розпорядник а майна - арбітражного керуюч ого Бойка А.В. не пізніше дв ох місяців та десяти днів після дати проведення підго товчого засідання суду надат и суду на затвердження реєст р вимог кредиторів боржника, у якому повинні міститися ві домості про кожного кредитор а, розмір його вимог за грошов ими зобов'язаннями чи зобов'я заннями щодо сплати страхови х внесків на загальнообов'яз кове державне пенсійне страх ування та інші види загально обов'язкового державного соц іального страхування, податк ів і зборів (обов'язкових плат ежів), черговість задоволенн я кожної вимоги, окремо розмі р неустойки (штрафу, пені). Вне сти в реєстр окремо відомост і про майно боржника, яке є пре дметом застави згідно з держ авним реєстром застав.

6. Призначити попереднє засі дання суду на 24.02.2012 о 10:00 год. (не пізніше 3-х місяців від дат и проведення підготовчого за сідання), яке відбудеться за а дресою : вул.Б.Хмельницького, 4 4 В, м. Київ, зал. № 43.

7. Призначити перші загальні збори кредиторів, які повинн і відбутися не пізніше 04.03.2012 (не пізніше 3-х місяців і 10 дн ів від дати проведення підго товчого засідання).

8. Копію ухвали направити за явнику, боржнику, розпорядни ку майна, державному органу з питань банкрутства та держа вному реєстратору Печерсько ї районної у м. Києві державно ї адміністрації.

9. Ухвала може бути оскаржен а у встановленому порядку.

Суддя Головатюк Л.Д.

Дата ухвалення рішення25.11.2011
Оприлюднено19.12.2011
Номер документу19885858
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутст во

Судовий реєстр по справі —50/307-б

Ухвала від 14.03.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 24.12.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Постанова від 12.09.2012

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Гарник Л.Л.

Постанова від 12.07.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 12.06.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Хрипун O.O.

Постанова від 17.04.2012

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Сотніков С.В.

Ухвала від 13.03.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 24.02.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 25.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 04.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні