Ухвала
від 14.11.2011 по справі 5020-1726/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД М. СЕВАСТОПОЛЯ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІС ТА СЕВАСТОПОЛЯ

УХВАЛА

14 листопада 2011 року справа № 5020-1726/2011

Суддя господарського суду міста Севастополя Альо шина С.М., розглянувши матеріа ли

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Кедр»

(пл. Ак. Стародубова, буд. 1, кім н. 53, м. Дніпропетровськ, 49050),

до відповідача - Прива тного підприємства «Атам»

(вул. Дубініна, буд. 9, м. Севаст ополь, 99023)

про зобов' язання поверну ти майно та стягнення 7 420,00 грн.

Суддя С. М. Альошин а

П Р Е Д С Т А В Н И К И:

Від позивача - не з' я вився,

Від відповідача - ОСО БА_1. - представник по довір еності від 14.11.2011 (довір еність у справі).

Суть спору:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Кедр»звернулось до господа рського суду міста Севастопо ля із позовом до Приватного п ідприємства «Атам»про зобов ' язання відповідача поверн ути позивачу кавомашину Optima, за водський номер ОР06300 у кількос ті 1 шт. за ціною 2 800,00 грн. та стяг нення 7 420,00 грн., у тому числі 6 720,00 г рн. орендної плати і 700,00 грн. ком пенсації.

Позивач явку свого предст авника у засідання суду не за безпечив, вимоги ухвали суду від 31.10.2011 не виконав, хоча про ча с та місце розгляду справи у с удовому засіданні повідомле ний належним чином - рекомен дованою кореспонденцією, про причини неявки суд не повідо мив.

Представник відповідача у засіданні суду з позовними в имогами не погодився та нада в суду клопотання від 14.11.2011, в як ому просив розгляд справи ві дкласти, у зв'язку з необхідні стю ознайомлення з матеріала ми справи внаслідок неодержа ння відповідачем копії позов у з доданими до нього докумен тами.

Розглянувши матеріали спр ави, заслухавши пояснення пр едставника відповідача, суд вважає можливим клопотання п редставника відповідача від 14.11.2011 задовольнити, розгляд спр ави відкласти, зобов' язавши позивача забезпечити явку с вого представника у судове з асідання, а сторін - виконати вимоги ухвали суду від 31.10.2011 та надати суду документи і дока зи, в обґрунтування своїх дов одів та заперечень.

За таких обставин, керуючис ь ст. ст. 77, 86 Господарського про цесуального кодексу України , суд -

УХВАЛИВ:

1). Розгляд справи відкла сти на 23.11.2011 о 12 годині 00 хвилин .

2). Зобов' язати:

Позивача - надати су ду оригінали документів, дод аних до позовної заяви, для ог ляду в судовому засіданні, до кументи, які підтверджують ю ридичний статус позивача (ор игінали, для огляду в судовом у засіданні), відомості про ба нківські реквізити сторін (н а день розгляду справи), доказ и повного або часткового пог ашення відповідачем заборго ваності (якщо такі є), з н алежно завіреними копіями пл атіжних документів суду у сп раву, та всі письмові докази, щ о стосуються предмету спору, в обґрунтування позовних ви мог.

Представити суду власне пи сьмове підтвердження того, щ о у провадженні господарсько го суду або іншого органу, яки й в межах своєї компетенції в ирішує господарський спір, н емає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предме т, з тих же підстав, а також нем ає рішення цих органів по дан ому спору.

Також, представити суду дов ідку Головного управління Де ржавного казначейства Украї ни у м. Севастополі про зараху вання витрат на інформаційно -технічне забезпечення судов ого процесу до Державного бю джету Ленінського району міс та Севастополя.

Відповідача - предст авити суду відзив на позовну заяву, який повинен містити в ідомості, що передбачені ст. 59 ГПК України, з документальни м та правовим обґрунтуванням своїх заперечень, контррозр ахунок стягуваної суми (якщо такий є), докази повного або ч асткового погашення заборго ваності, з належно завіреним и копіями платіжних документ ів суду у справу, та всі письмо ві докази, що стосуються пред мету спору, в обґрунтування с воїх пояснень чи заперечень проти позову.

Сторін - провести зв ірку розрахунків по заборгов аності (яка є предметом спору ), на день розгляду справи, зі с кладенням двостороннього ак ту звірки.

Обов'язок надання акту суду (направленого позивачем н а адресу відповідача) покл асти на відповідача.

Також, надати суду д окументи, що підтверджують п овноваження осіб, які предст авлятимуть їх інтереси у суд овому засіданні, з належно за віреними копіями в матеріали справи.

Визнати явку представн иків учасників процесу у суд ове засідання обов' язковою .

Копії документів повинн і бути засвідчені належним ч ином, згідно з пунктом 5.27 Держс тандарту України № 4163-2003 “Уніфі кована Система організаційн о- розпорядчої документаці ї. Вимоги до оформлювання док ументів”, і подаються з супро відним листом.

Попередити сторін, що у р азі ухилення від виконання в имог ухвали, господарський с уд має право стягнути в доход Державного бюджету України штраф у розмірі до ста неопод атковуваних мінімумів доход ів громадян у порядку, передб аченому п. 5 ст. 83 ГПК України.

Ухвалу направити на адре си учасників процесу рекомен дованою кореспонденцією.

Для пропуску у приміщен ня суду мати документ, який по свідчує особу (паспорт), підтв ерджує її повноваження та цю ухвалу.

Суддя С. М. Альошина

СудГосподарський суд м. Севастополя
Дата ухвалення рішення14.11.2011
Оприлюднено22.12.2011
Номер документу19983000
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5020-1726/2011

Рішення від 10.01.2012

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

Ухвала від 20.12.2011

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

Ухвала від 24.11.2011

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

Ухвала від 14.11.2011

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

Ухвала від 31.10.2011

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні