Ухвала
від 13.12.2011 по справі 1977-2006
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИ М

Автономна Республіка К рим, 95003, м.Сімферополь, вул.О.Нев ського/Річна, 29/11, к. 206

УХВАЛА

< Список (При необходимости выбрать) >

< Список (При необходимос ти выбрать) >

13.12.2011 Справа №5002-6/1977-2006

За заявою Управління Пенсі йного фонду України в Чорном орському районі Автономної Р еспубліки Крим, смт.Чорномор ське,

до боржника Відкритого акц іонерного товариства «Чорно морське ремонтно-транспортн е підприємство», смт.Чорномо рське,

про визнання банкрутом.

Суддя Шкуро В .М.

представники:

Від кредиторів та боржника - не з' явились, повідомлен і належним чином.

Обставини справи: Упра вління ПФУ в Чорноморському районі АР Крим звернулось в г осподарський суд АР Крим з за явою про порушення справи пр о банкрутство ВАТ «Чорноморс ьке ремонтно-транспортне під приємство», як неспроможного виконати свої зобов' язання перед кредитором в сумі 92 685,12 гр н.

Постановою господарського суду АР Крим від 23.05.2005р. боржник визнаний банкрутом, відкрит а ліквідаційна процедура стр оком на дванадцять місяців. Л іквідатором банкрута призна чено арбітражного керуючого Яблонського В.В., який має від повідну ліцензію НОМЕР_1 в ід 14.04.2005р.

Ухвалами господарського с уду АР Крим строк ліквідацій ної процедури та повноважень ліквідатора Яблонського В.В . неодноразово продовжувався .

17.11.2011р. до господарського суд у АР Крим надійшов звіт та лік відаційний баланс Відкритог о акціонерного товариства «Ч орноморське ремонтно-трансп ортне підприємство».

З представленого звіту вбачається, що ліквідатором в ході ліквідаційної процед ури в період з 26-27 травня 2005р. про ведено інвентаризацію товар но-матеріальних цінностей бо ржника. За результатами інве нтаризації виявлено об' єкт и нерухомого майна, транспор ту, виробничого обладнання, з алишків товарно-матеріальни х цінностей на складі.

В подальшому ліквідатором проведено незалежну оцінку та реалізацію майна на загал ьну суму 948 217,43 грн.

Відповідно статті 32 Закону України «Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом» пі сля завершення усіх розрахун ків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суд у звіт та ліквідаційний бала нс, до якого додаються:

- показники виявленої ліквідаційної маси (дані її і нвентаризації);

- відомості про реаліз ацію об' єктів ліквідаційно ї маси з посиланням на укладе ні договори купівлі-продажу;

- копії договорів купі влі-продажу та акти прийманн я-передачі майна;

- реєстр вимог кредито рів з даними про розміри пога шених вимог кредиторів;

- документи, які підтве рджують погашення вимог кред иторів.

Проте представлений лі квідатором Яблонським В.В. зв іт не відповідає вимогам ста тті 32 Закону України «Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом».

Так, до звіту не додані мате ріали інвентаризації, докуме нти, які підтверджують прове дення незалежної оцінки вияв лених активів автотранспорт них засобів, виробничого обл аднання та товарно-матеріаль них цінностей на складі, дого вори купівлі-продажу вказано го майна та акти приймання-пе редачі вказаних об' єктів лі квідаційної маси, бухгалтерс ькі документи, які підтвердж ують надходження грошових ко штів від реалізації майна бо ржника та їх витрачання. В пре дставленому ліквідаційному балансі не заповнений розді л «Актив», який відображає ре алізацію об' єктів ліквідац ійної маси банкрута. Доданий реєстр вимог кредиторів не м істить дані про розміри пога шених вимог кредиторів. До пр едставленого звіту не додано довідку про рух грошових кош тів на ліквідаційному рахунк у за весь період ліквідації.

На підставі викладено го, керуючись статтею 32 Закону України «Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом», с таттею 86 Господарського проц есуального кодексу України, суд -

У Х В А Л И В :

В затвердженні звіту лі квідатора Яблонського В.В. та ліквідаційного балансу Відк ритого акціонерного товарис тва «Чорноморське ремонтно-т ранспортне підприємство» ві дмовити.

Ліквідатору до 17 січня 20 12 року надати суду звіт у відп овідності зі статтею 32 Закону України «Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом», я кий буде містити показники л іквідаційної маси (акти інве нтаризації майна банкрута, я ку згідно звіту ліквідатора було проведено 26-27 травня 2005р.), д оговори купівлі-продажу та а кти приймання-передачі інших , окрім об' єктів нерухомост і, об' єктів ліквідаційної м аси (виробничого обладнання, залишків товарно-матеріальн их цінностей на складі тощо), л іквідаційний баланс із запов неним розділом «Актив», який би відображав реалізацію об ' єктів ліквідаційної маси б анкрута, довідку про рух грош ових коштів на ліквідаційном у рахунку за весь період лікв ідації.

Суддя Господарсько го суду

Автономної Республіки Кр им Шку ро В.М.

СудГосподарський суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення13.12.2011
Оприлюднено23.12.2011
Номер документу19994921
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1977-2006

Ухвала від 18.09.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

В.М. Шкуро

Ухвала від 21.02.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Шкуро В.М.

Ухвала від 30.01.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Шкуро В.М.

Ухвала від 30.01.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Шкуро В.М.

Ухвала від 13.12.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Шкуро В.М.

Ухвала від 08.11.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Шкуро В.М.

Ухвала від 26.10.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Шкуро В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні