Ухвала
від 21.02.2012 по справі 1977-2006
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИ М

Автономна Республіка К рим, 95003, м.Сімферополь, вул.О.Нев ського/Річна, 29/11, к. 206

УХВАЛА

< Список (При необходимости выбрать) >

< Список (При необходимос ти выбрать) >

21.02.2012 Справа №2-6/1977-2006

За заявою Управління Пенсі йного фонду України в Чорном орському районі Автономної Р еспубліки Крим, смт.Чорномор ське,

до боржника Відкритого акц іонерного товариства «Чорно морське ремонтно-транспортн е підприємство», смт.Чорномо рське,

про визнання банкрутом

Суддя Шкуро В.М.

представники:

Від сторін - не з' явились , повідомлені належним чином .

Обставини справи: Упра вління ПФУ в Чорноморському районі АР Крим звернулось в г осподарський суд Автономної Республіки Крим з заявою про порушення справи про банкру тство ВАТ «Чорноморське ремо нтно-транспортне підприємст во», як неспроможного викона ти свої зобов' язання перед кредитором в сумі 92 685,12 грн.

Постановою господарського суду від 23.05.2005р. боржник визнан ий банкрутом, відкрита лікві даційна процедура строком на дванадцять місяців. Ліквіда тором банкрута призначено ар бітражного керуючого Яблонс ького В.В., який має відповідну ліцензію НОМЕР_1 від 14.04.2005р.

Ухвалами господарського с уду строк ліквідаційної проц едури та повноважень ліквіда тора Яблонського В.В. неоднор азово продовжувався.

Ухвалою господарського су ду від 30.01.2012р. арбітражного керу ючого Яблонського В.В. усунут о від виконання обов' язків ліквідатора Відкритого акці онерного товариства «Чорном орське ремонтно-транспортне підприємство». Виконання об ов' язків ліквідатора Відкр итого акціонерного товарист ва «Чорноморське ремонтно-тр анспортне підприємство» тим часово до призначення ліквід атора залишено за арбітражни м керуючим Яблонським В.В.

З метою створення належних умов для реалізації комітет ом кредиторів права на внесе ння пропозиції господарсько му суду стосовно кандидатури ліквідатора, суд запропонув ав комітету кредиторів боржн ика погодити на своїх зборах та представити господарсько му суду кандидатуру арбітраж ного керуючого для призначен ня ліквідатором з відповідно ю заявою на участь у справі.

Відповідно частини 8 ст.16 Зак ону, до компетенції комітету кредиторів належить прийня ття рішення про звернення до господарського суду з клопо танням про призначення арбіт ражного керуючого (розпоряд ника майна, керуючого санаці єю, ліквідатора).

Однак, на день судового зас ідання комітетом кредиторів погодженої кандидатури арбі тражного керуючого для призн ачення ліквідатором боржник а суду не представлено.

Натомість арбітражним кер уючим Мустафаєвим Е.І. в поряд ку ст.3-1 Закону України «Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання його банкрутом» подано заяву про участь у справі про банкрутс тво Відкритого акціонерного товариства «Чорноморське ре монтно-транспортне підприєм ство» (т.11, а.с.83-84).

Від інших арбітражних керу ючих заяв на участь у справі д о суду не надходило.

Оскільки зволікання з приз наченням ліквідатора може ма ти негативні наслідки як для банкрута, так і для кредиторі в, а комітет кредиторів не ско ристався своїм правом запроп онувати кандидатуру ліквіда тора, суд вважає за можливе пр изначити ліквідатором арбіт ражного керуючого за власною ініціативою.

На підставі викладеного, су д вважає необхідним призначи ти ліквідатором арбітражног о керуючого Мустафаєва Е.І., ві д якого надійшла відповідна заява на участь у справі про б анкрутство Відкритого акціо нерного товариства «Чорномо рське ремонтно-транспортне п ідприємство».

На теперішній час строк лік відаційної процедури боржни ка Відкритого акціонерного т овариства «Чорноморське рем онтно-транспортне підприємс тво» закінчився, а тому врахо вуючі необхідність здійснен ня усіх дій спрямованих на за вершення ліквідаційної проц едури, суд вважає необхідним продовжити строк ліквідацій ної процедури та повноважень ліквідатора на шість місяці в з дати винесення ухвали.

На підставі викладеного, ке руючись статтями 3-1, 16, 22 Закону У країни «Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкротом», ста ттею 86 Господарського процес уального кодексу України, су д -

УХВАЛИВ:

Тимчасове виконання обов' язків ліквідатора банкрута В ідкритого акціонерного това риства «Чорноморське ремонт но-транспортне підприємство » арбітражним керуючим Яблон ським В.В. припинити.

Призначити ліквідатором В ідкритого акціонерного това риства «Чорноморське ремонт но-транспортне підприємство » арбітражного керуючого Мус тафаєва Енвєра Іскандерович а, (адреса: АДРЕСА_1; ідентиф ікаційний номер НОМЕР_2), я кий має ліцензію на право про вадження діяльності арбітра жного керуючого серії НОМЕ Р_3 від 18.10.2010р.

Продовжити строк ліквідац ійної процедури Відкритого а кціонерного товариства «Чор номорське ремонтно-транспор тне підприємство» та повнова жень ліквідатора Мустафаєва Е.І. на шість місяців з дати ви несення ухвали до 21.08.2012 року.

Суддя Господарсько го суду

Автономної Республіки Кр им Шку ро В.М.

СудГосподарський суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення21.02.2012
Оприлюднено01.03.2012
Номер документу21637807
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1977-2006

Ухвала від 18.09.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

В.М. Шкуро

Ухвала від 21.02.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Шкуро В.М.

Ухвала від 30.01.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Шкуро В.М.

Ухвала від 30.01.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Шкуро В.М.

Ухвала від 13.12.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Шкуро В.М.

Ухвала від 08.11.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Шкуро В.М.

Ухвала від 26.10.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Шкуро В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні