Постанова
від 13.12.2011 по справі 5023/3930/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІ ВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. ка нцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про визнання боржника банк рутом

"13" грудня 2011 р. Справ а № 5023/3930/11

вх. № 3930/11

Суддя господарського суд у Усатий В.О.

при секретарі судового за сідання Мазуренко А.О.

За участю представників ст орін:

розпорядника майна - Шап ілова С.А. ліц. НОМЕР_2 від 13.12.2010 р.

Розглянувши справу за заяв ою

ПП "Медова Печера", м. Харків

до ПП "Медова Печера", м. Харкі в

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою суду від 03.10.2011 ро ку затверджений реєстр вимог кредиторів, призначені збор и кредиторів. Розпорядник ма йна боржника, кредитори борж ника, відповідно до ст. 16 Закон у України “Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом” (надалі - Закон) були зобов' яз ані провести збори кредиторі в, на яких вирішити питання, що передбачені вказаною статте ю Закону, у тому числі, утворит и комітет кредиторів і прийн яти обґрунтоване рішення про відкриття процедури санації боржника, про відкриття лікв ідаційної процедури, чи по пі дписанню мирової угоди з пос иланням на фактичні обставин и, що привели до прийняття так ого рішення. Прийняте коміте том кредиторів обґрунтоване рішення, разом з протоколом з агальних зборів кредиторів і протоколом засідання коміте ту кредиторів, в триденний ст рок після прийняття рішення, розпоряднику майна боржника необхідно було надати суду д ля подальшого прийняття судо м відповідного рішення. Цією ж ухвалою призначено судове засідання на 13.12.2011 р.

В судовому засіданні 13.12.2011 р. р озпорядник майна надав суду докази скликання та проведе ння зборів кредиторів (прото кол №1 від 25.10.2011 р.) та засідання к омітету кредиторів (протокол №1 від 25.10.2011 р.), на якому прийнято рішення про ліквідацію борж ника та звернення до суду з кл опотанням про відкриття лік відаційної процедури та приз начення ліквідатором ПП "Мед ова Печера" - арбітражного кер уючого Шапілова С.А., який виконував повноваження розп орядника майна боржника.

Від голови комітету кредит орів надійшло клопотання, в я кому просить суд визнати бор жника банкрутом, відкрити лі квідаційну процедуру, призна чити ліквідатором боржника а рбітражного керуючого Шап ілова С.А.

В судовому засіданні 13.12.2011 р. р озпорядник майна зазначив пр о незадовільний стан підприє мства боржника та неможливіс ть погашення вимог кредиторі в.

Зважаючи на незадовільний фінансовий стан підприємств а, а також на те, що заяв від інв есторів та пропозицій щодо у кладання мирової угоди ані в ід боржника, ані від кредитор ів не надходило, комітет кред иторів на своєму засіданні п рийняв рішення про звернення до господарського суду з кло потанням про визнання боржни ка банкрутом та відкриття лі квідаційної процедури згідн о до вимог Закону.

Суд, заслухавши доповідь р озпорядника майна, враховуюч и збори кредиторів повноваж ними, а також розглянувши над ані суду протоколи загальних зборів та засідання комітет у кредиторів враховуючи, що ф інансовий стан підприємства за час, що пройшов з моменту п орушення провадження по спра ві і введення мораторію, не по ліпшується, і на засіданні ко мітету кредиторів прийшли д о висновку про недоцільність санації боржника і про необх ідність визнання боржника ба нкрутом, і відкриття ліквіда ційної процедури, вважає за м ожливе визнати боржника бан крутом та відкрити ліквідаці йну процедуру.

Арбітражний керуючий Шап ілова С.А. надав суду згоду про призначення його ліквіда тором боржника, сповістив су д, що порушень законодавства при виконанні обов' язків а рбітражного керуючого і пору шень строків подання інформа ції за час виконання своїх об ов' язків він не має. Він не є особою, яка згідно з Законом У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом” є за інтересованою, раніше не зді йснював управління боржнико м, не є особою якій заборонено здійснювати цей вид підприє мницької діяльності або займ ати керівні посади, не має суд имості за вчинення корисливи х злочинів.

Враховуючи клопотання ком ітету кредиторів, суд вважає за можливе призначити лікв ідатором ПП "Медова Печера" - а рбітражного керуючого Шап ілова Сергія Анатолійовича (ліцензія серія НОМЕР_3 ві д 13.12.2010 р., ідентифікаційний ном ер НОМЕР_1, адреса: АДРЕС А_1).

Керуючись ст. 16 Закону Украї ни “Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом”, ст.ст.77,86 Г ПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Визнати приватне підп риємство "Медова Печера" (код 13836651), яке зареєстроване викона вчим комітетом Київської мі ської ради 14.12.1999 р. та перереєст роване виконавчим комітетом Харківської міської ради за адресою: АДРЕСА_2 - банкру том та відкрити ліквідаційну процедуру.

З дня прийняття постанови п ідприємницька діяльність ба нкрута припиняється, строк в иконання всіх грошових зобов ' язань та зобов' язань щодо сплати податків і обов' язк ових платежів вважається так им, що настав, припиняється на рахування неустойки, процент ів та інших економічних санк цій по всіх видах заборгован ості, вимоги за зобов' язанн ями банкрута, що виникли під ч ас проведення процедур банкр утства, пред' являються в ме жах ліквідаційної процедури . Припиняються повноваження органів управління банкрута і повноваження власників ма йна.

Скасувати арешти, що наклад ені на майно боржника, у т.ч. по даткову заставу і інші обмеж ення щодо розпорядження майн ом боржника. Накладання нови х арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном б анкрута не допускається.

Призначити ліквідатором п риватного підприємствв "Мед ова Печера" арбітражного кер уючого Шапілова Сергія Ана толійовича (ліцензія серія НОМЕР_3 від 13.12.2010 р., ідентифі каційний номер НОМЕР_1, ад реса: АДРЕСА_1).

Зобов' язати ліквідатора відповідно до п. 3, 5 ст. 23 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом” в п' ятиденний строк опублікуват и в офіційних друкованих орг анах відомості про визнання боржника банкрутом і відкрит тя ліквідаційної процедури, закрити всі рахунки банкрута в установах банку і відкрити або переоформити один основ ний рахунок для проведення р озрахунків з кредиторами, ви конати інші дії, передбачені ст. 25-34 Закону України “Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом” і надавати комітет у кредиторів і суду щокварта льно звіти про хід ліквідаці йної процедури, використання коштів боржника.

Зобов' язати ліквідатора в строк до 13.12.2012 року виконати л іквідаційну процедуру, надат и суду обґрунтований звіт пр о виконану роботу, всі докази , що свідчать про виконання лі квідаційної процедури, у том у числі, аналіз фінансово-гос подарської діяльності банкр ута, акти інвентаризації май на, акти оцінки майна, звіт про виплачені кредиторам кошти, договори купівлі-продажу ма йна банкрута, довідки устано в банку про закриття рахункі в банкрута, копію повідомлен ня органу державної податков ої служби про закінчення лік відаційної процедури, копію повідомлення Пенсійного фон ду і копію повідомлення цент ру зайнятості про закінчення ліквідаційної процедури, до відку архіву про прийняття д окументів, які підлягають до вгостроковому зберіганню, до відку органу внутрішніх спра в про прийняття печатки і шта мпу банкрута, оригінали уста новчих документів і свідоцтв а про державну реєстрацію, лі квідаційний баланс, докази, щ о свідчать про стягнення деб іторської заборгованості, аб о докази що свідчать про немо жливість стягнення дебіторс ької заборгованості, довідку банку про рух грошових кошті в по основному рахунку за вес ь час роботи ліквідатора, бал анси підприємства за весь ча с роботи ліквідатора, проток оли засідань комітету кредит орів і протоколи загальних з борів кредиторів, затверджен ий комітетом кредиторів звіт про оплату послуг, відшкодув ання витрат ліквідатора, інш і документи, що свідчать про в иконану ліквідатором роботу по ліквідації банкрута.

Постанову суду направити к редитору, боржнику, ліквіда тору, державному органу з пит ань банкрутства , державному реєстратору, ВДВС головного управління юстиції в Харків ській області.

Суддя Усатий В.О.

< Текст >

Дата ухвалення рішення13.12.2011
Оприлюднено26.12.2011
Номер документу19997485
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5023/3930/11

Ухвала від 21.06.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 24.05.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 05.09.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 23.08.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 10.08.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 02.08.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 21.05.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 03.10.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 03.10.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Постанова від 02.10.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні