Ухвала
від 07.12.2011 по справі 5024/2411/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м.Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

про порушення справи про ба нкрутство

"07" грудня 2011 р. Справ а № 5024/2411/2011

Суддя господарськ ого суду Херсонської області Пригуза П.Д., розглянувши м атеріали

за заявою: Публічного ак ціонерного товариства імені Покришева, ідентифікаційний код 00413535, вул. Лісова, 15, с. Таврійс ьке, Голопристанський район, Херсонська область,

до Товариства з обмежен ою відповідальністю "Винроз садник", ідентифікаційний ко д 00413653, вул. Груднева, 20, м. Цюрупин ськ, Херсонська область;

про визнання банкрутом

в с т а н о в и в:

Заявник звернувся до суду з заявою про визнання ба нкрутом боржника, з підстав, щ о керівні органи боржника ві дсутні за його місцезнаходже нням, боржник не звітує до под аткового органу та наявності інших ознак, що свідчать про в ідсутність підприємницької діяльності боржника.

Представлених матеріалів достатньо для порушення спра ви про банкрутство суб'єкта підприємницької діяльності боржника-юридичної особи за особливостями, передбаченим и ст. 52 Закону України "Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом" щодо відсутнього бо ржника та призначення розгля ду справи у підготовчому зас іданні.

Відповідно до ч. 2 ст. 2 Закону питання щодо створення орга нізаційних умов, необхідних для реалізації відповідних п роцедур банкрутства, в тому ч ислі щодо відсутнього боржни ка, відносяться до повноваже нь Державного органу з питан ь банкрутства.

Відповідно до ст. 78 Податков ого Кодексу України порушенн я справи про банкрутство є пі дставою для проведення докум ентальної позапланової пере вірки органами державної под аткової служби.

Керуючись ст.ст. 2, 8, 11, 12, 52 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.с т. 38, 64, 67 ГПК України, суд -

у х в а л и в :

1. Прийняти заяву до роз гляду і порушити провадження у справі про банкрутство.

2. Призначити справу до розг ляду у підготовчому засіданн і на "22" грудня 2011 р. на 12:00 год. в приміщенні господарськог о суду каб. № 214 (м. Херсон вул.Го рького,18)

3. Запропонувати кредитору надати письмову згоду на при значення кредитора ліквідат ором відсутнього боржника аб о надати клопотання про приз начення ліквідатором профес ійного арбітражного керуючо го з його згодою на призначен ня.

4. Залучити до участі у спра ві власника (засновника) борж ника громадянина ОСОБА_1, АДРЕСА_1.

5. Зобов'язати боржника та власника боржника ОСОБА_1 до дня судового засідання на дати: установчі та реєстраці йні документи (статут, довідк у із ЄДР, свідоцтво про держав ну реєстрацію), відзив на заяв у відповідно до ч. 3 ст. 11 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" з пі дтвердженням чи заперечення ми щодо факту неплатоспромож ності та розміру вимог креди тора; відомості про фінансов ий та майновий стан підприєм ства; перелік дебіторів і кре диторів із зазначенням їх ре квізитів та сум заборгованос ті; дані про заборгованість п о заробітній платі; дані про в сі наявні рахунки в банківсь ких установах і їх адреси; від омості про місцезнаходження документів з фінансово-госп одарської діяльності; поясне ння та обґрунтування причин припинення підприємницької діяльності.

6. Зобов'язати Головне упра вління юстиції у Херсонській області протягом семи днів: п одати до суду кандидатуру ар бітражного керуючого чи канд идатуру з числа працівників державного органу з питань б анкрутства для призначення л іквідатором боржника, повідо мивши його (кандидата) про ден ь судового засідання. До проп озиції додати заяву арбітраж ного керуючого про свою згод у на призначення ліквідаторо м боржника та про відсутніст ь у нього заінтересованості стосовно боржника та кредито рів.

7. Надіслати примірник ухвал и до ДПІ у м. Херсоні для орган ізації документальної позап ланової перевірки.

8. Ввести мораторій на задов олення вимог кредиторів, у зв 'язку з чим заборонит и органам стягнення та орган ам державної виконавчої служ би стягнення на підставі вик онавчих документів та інших документів, за якими здійсню ється стягнення відповідно д о законодавства.

9. Ухвалу надіслати: заявник ові; засновнику боржника ОС ОБА_1.; ДПІ у м. Херсоні; боржни ку; Головному управлінню юст иції у Херсонській області; В ДВС Цюрупинського РУЮ у м. Хер соні; державному реєстратору .

Суддя П.Д. Пригуза

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення07.12.2011
Оприлюднено23.12.2011
Номер документу20017813
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5024/2411/2011

Ухвала від 16.08.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 26.03.2012

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Лавриненко Л.В.

Ухвала від 27.02.2012

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Лавриненко Л.В.

Ухвала від 16.02.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Постанова від 19.01.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 22.12.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 07.12.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні