Ухвала
від 17.10.2011 по справі 2а-4682/11/1070
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІ СТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення позовної зая ви без руху

17 жовтня 2011 року № 2а-4682/11/1070

Суддя Київського окру жного адміністративного суд у Шевченко А.В., розглянувши по зовну заяву Публічного акціо нерного товариства «Миронів ський завод по виготовленню круп і комбікормів»до Держав ної податкової інспекції у М иронівському районі Київськ ої області про визнання прот иправним та нечинним податко вого повідомлення-рішення, -

ВСТАНОВИВ:

До Київського окружно го адміністративного суду зв ернулося Публічне акціонерн е товариство «Миронівський з авод по виготовленню круп і к омбікормів»до Державної под аткової інспекції у Миронівс ькому районі Київської облас ті про визнання протиправним та нечинним податкового пов ідомлення-рішення ДПІ у Миро нівському районі Київської о бласті № 0000852353 від 23.09.2011 року.

Статтею 107 Кодексу адмініст ративного судочинства Украї ни передбачено, що суддя післ я одержання позовної заяви з `ясовує, зокрема, чи відповіда є позовна заява вимогам, вста новленим статтею 106 Кодексу ад міністративного судочинств а України.

В силу положень част ини третьої статті 106 Кодексу адміністративного судочинс тва України, до позовної заяв и додаються її копії та копії всіх документів, що приєдную ться до неї, відповідно до кіл ькості відповідачів і третіх осіб, крім випадків подання а дміністративного позову суб 'єктом владних повноважень.

Як вбачається з позовної з аяви та доданих до неї докуме нтів, позивачем не приєднано до позовної заяви всіх додат ків, визначених в переліку, дл я їх направлення відповідачу , а саме: копії довідки з Єдино го державного реєстру підпри ємств та організацій України серії АБ № 361244.

Зазначені вище обставини в казують на невідповідність п озовної заяви вимогам процес уального законодавства, у зв 'язку з чим суд, враховуючи п риписи стат ті 108 Кодексу адміністративно го судочинства України, вваж ає за необхідне залишити поз овну заяву без руху з надання м позивачу часу для усунення зазначених недоліків.

Вказані недоліки по винні бути усунені у строк до 03.11.2011 року шляхом подання до су ду документів, не доданих до п озовної заяви.

Керуючись статтями 108, 160, 165 Ко дексу адміністративного суд очинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Позовну заяву П ублічного акціонерного това риства «Миронівський завод п о виготовленню круп і комбік ормів»до Державної податков ої інспекції у Миронівському районі Київської області пр о визнання протиправним та н ечинним податкового повідом лення-рішення, - залишити без руху.

2. Встановити строк дл я усунення недоліків позовно ї заяви до 03 листопада 2011 року.

3. Копію ухвали надісл ати позивачу.

Ухвала набирає законн ої сили в порядку, встановлен ому статтею 254 Кодексу адмініс тративного судочинства Укра їни.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо й ого не скасовано, набирає зак онної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного про вадження або набрання законн ої сили рішенням за наслідка ми апеляційного провадження .

Апеляційна скарга на ухвал у суду подається до Київсько го апеляційного адміністрат ивного суду через Київський окружний адміністративний с уд.

Згідно з частиною третьою статі 186 Кодексу адміністрати вного судочинства України, а пеляційна скарга на ухвалу с уду першої інстанції подаєть ся протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ух валу було постановлено у пис ьмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржу є, апеляційна скарга подаєть ся протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Шевченко А.В.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення17.10.2011
Оприлюднено11.01.2012
Номер документу20562542
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-4682/11/1070

Ухвала від 28.02.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Борисенко І.В.

Ухвала від 04.03.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Борисенко І.В.

Ухвала від 07.08.2012

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Пилипенко О.Є.

Постанова від 22.12.2011

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Шевченко А.В.

Ухвала від 17.10.2011

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Шевченко А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні