Постанова
від 10.12.2011 по справі 4-388/11
КУЙБИШЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДОНЕЦЬКА

4-388/11

П О С Т А Н О В А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10.12.2011 м.Дон ецьк

Суддя Куйбишевсь кий районний суд м. Донецька Фурсова С.М., розглянувши по дання помічника прокурора Ку йбишевського району міста До нецька юриста 1 класу Мєдєн цева К.М., узгодженого з прок урором Куйбишевського район у міста Донецька, щодо провед ення дослідчої перевірки ПП «Універсал», -

В С Т А Н О В И В :

Прокуратурою Куйбишев ського району міста Донецька проводиться дослідча переві рка ПП «Універсал».

Перевіркою встановлено, що директор та засновник вказа ного підприємства ОСОБА_3 відношення до діяльності пі дприємства не мав та не має, за реєстрував підприємство ПП « Універсал», ПП «ТК «Авіатрев ел», ТОВ «Консорсис», ТОВ «Дон стройцентр»за грошову винаг ороду 500 гривень. У 2011 році вигод онабувачем фінансово-господ арської діяльності ПП «Уніве рсал»було підприємство ТОВ « Щебнор»(ЄДРПОУ 36199638), яке сформу вало валові витрати та подат ковий кредит з ПДВ від піприє мства ПП «Універсал». У зв' я зку з вищевизначеним можливо дійти висновку, що посадові о соби ТОВ «Щебнор»шляхом пров едення безтоварних операцій з ПП «Універсал»безпідставн о сформували валові витрати та податковий кредит з ПДВ.

Помічник прокурора зверну вся до суду із поданням, в яком у просить надати дозвіл на пр оведення огляду офісних прим іщень ТОВ «Щебнор», розташов аних за адресою: місто Донець к, проспект Ілліча, 17 «б», та вил учення оргиніналів документ ів, в тому числі тих, які підтв ерджують взаємовідносини з і ншими підприємствами, з мето ю встановлення фактів ухилен ня від сплати податків, зборі в, інших обов' язкових плате жів.

Відповідно ст. 190 КПК України , з метою виявлення слідів зло чину та інших речових доказі в, з' ясування обстановки зл очину, а також інших обставин , які мають значення для справ и, слідчий проводить огляд мі сцевості, приміщення, предме тів та документів. Огляд місц я події у невідкладних випад ках може бути проведений до п орушення кримінальної справ и. Огляд житла чи іншого волод іння особи проводиться лише за вмотивованою постановою с удді, яка виноситься з додерж анням порядку, встановленого частиною п' ятою статті 177 ць ого Кодексу.

На підставі викладеного, у з в' язку з тим, що без огляду та проведення вилучення докуме нтів ТОВ «Щебнор»не вбачаєть ся можливим прийняти процесу альне рішення відповідно до ст. 97 КПК України, керуючись ч. 1 ст. 66, ч. 5 ст. 177, ч. 4 ст. 190 КПК України , суддя -

П О С Т А Н О В И В :

Надати дозвіл на провед ення огляду офісних приміщен ь ТОВ «Щебнор», розташованих за адресою: місто Донецьк, про спект Ілліча, 17 «б», та вилучен ня оригіналів документів, а с аме накладних, податкових на кладних, рахунків, договорів та іншої документації, комп' ютерів та оргтехніки, з метою встановлення факту ухилення від сплати податків ,зборів, і нших обов' язкових платежів , з' ясування обставин право порушення, а також інших обст авин, які мають значення для в ирішення питання про притягн ення винних осіб до кримінал ьної відповідальності.

Проведення огляду та вилуч ення вищезазначених оригіна лів документів доручити спів робітникам УПМ ДПА у Донецьк ій області.

Постанова оскарженню н е підлягає.

Суддя С.М. Фурсова

Дата ухвалення рішення10.12.2011
Оприлюднено02.02.2012
Номер документу21146705
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-388/11

Постанова від 24.01.2011

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Лабунський В. М.

Постанова від 24.10.2011

Кримінальне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Погрібна Н. М.

Постанова від 12.08.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Срокіна І. І.

Постанова від 21.02.2011

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

Постанова від 06.10.2011

Кримінальне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Бондар Я. М.

Постанова від 13.10.2011

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Міхеєва В. Ю.

Ухвала від 11.10.2011

Кримінальне

Московський районний суд м.Харкова

Єрмак Н. В.

Ухвала від 11.10.2011

Кримінальне

Московський районний суд м.Харкова

Єрмак Н. В.

Постанова від 14.10.2011

Кримінальне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Пошкурлат О. М.

Постанова від 14.11.2011

Кримінальне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Гафяк В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні