Ухвала
від 31.01.2012 по справі 20б/5014/279/2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20б/5014/279/2012

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

31.01.12                                                                                 Справа № 20б/5014/279/2012.

Суддя Кірпа Т.С., розглянувши матеріали за заявою

кредитора     -    Товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім

                         «Укртранс», м. Донецьк,

до боржника -   Товариства з обмеженою відповідальністю "Попаснянський

                        вагоноремонтний завод», м. Попасна Луганської області,

про порушення провадження у справи про банкрутство

          визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

          Керуючись статтями 38, 61, 64-67, 86 Господарського процесуального кодексу України та статтями 1, 5-8, 11, 12 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд

                                                        у х в а л и в:

1. Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Попаснянський вагоноремонтний завод»,          м. Попасна Луганської області.

2. Розгляд справи призначити на 10 годин 10 хвилин 27.02.2012. у підготовчому засіданні (кімната №333 у приміщенні господарського суду Луганської області).

Явка представників сторін у засідання суду обов'язкова.

3. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

4.Зобов'язати кредитора –подати оригінали документів, які додані до заяви у копіях, для огляду у засіданні суду; оригінал Статуту кредитора та зміни до нього –для огляду у засіданні суду та їх завірені копії - до справи;  документальне обґрунтування розміру грошових вимог по заяві, в тому числі: розрахункові документи, рішення та накази господарського суду тощо; докази наявності безспірного боргу та докази незадоволення боржником вимог кредитора протягом встановленого Законом трьохмісячного строку; докази наявності основного боргу у розмірі не менше  300 мінімальних розмірів заробітної плати; докази вжиття заходів щодо отримання заборгованості у встановленому законодавством порядку (звернення стягнення на майно боржника за заявою, докази відкриття виконавчих проваджень за виконавчими документами по заяві, акт судового виконавця про відсутність майна тощо); відомості про стан виконавчих проваджень на даний час; уточнення кредитних установ, обслуговуючих боржника, а також поточних рахунків боржника на даний час; відомості про часткове або повне погашення боргу боржником (при наявності); детальний розрахунок суми грошових вимог по заяві за видами заборгованості та строку їх виконання; пояснення на відзив боржника з документальним та нормативним обґрунтуванням своїх заперечень (при наявності); детальний розрахунок суми грошових вимог по заяві за видами заборгованості та строку їх виконання; довідку реєструючого органу за місцем знаходження боржника про приналежність його до суб'єктів підприємницької діяльності на даний час.

  

5.Зобов'язати боржника –подати до дати проведення підготовчого засідання відомості про реєстрацію боржника, як суб'єкта підприємницької діяльності: довідку реєструючого органу за місцем знаходження боржника про приналежність останнього до суб'єктів підприємницької діяльності на даний час; свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи; оригінал Статуту боржника та зміни до нього –для огляду у засіданні суду та їх завірені копії - до справи; відзив на заяву кредитора та докази надіслання його копії кредитору; при наявності заперечень –їх документальне та нормативне обґрунтування; відомості щодо наявного у боржника майна, у тому числі коштів, що є на його рахунках у всіх банківських або інших фінансово-кредитних установах, поштові адреси цих установ, номери рахунків та відомості щодо залишку коштів на цих рахунках; належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан на даний час, в тому числі дані про основні засоби, їх вартість, місце знаходження, баланси підприємства, відомості про наявність та місцезнаходження заставленого майна (за наявності); при погашенні боргу - докази погашення, з зазначенням дати погашення.

6. Зобов'язати відповідно до ч. 4 ст. 65 Господарського процесуального кодексу України:

                    - Державного реєстратора Попаснянської районної державної адміністрації

Луганської області у термін до 25.02.2012, підготувати та надати суду письмову інформацію згідно з запитом про приналежність боржника, Товариства з обмеженою відповідальністю «Попаснянський вагоноремонтний завод», м. Попасна Луганської області, вул. Залізнична, буд. 1, ідентифікаційний код 34502350, до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на даний час у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (витяг із Державного реєстру);

                    - Державну податкову інспекцію у Попаснянському районі Луганської області подати до суду у термін до 25.02.2012, відомості щодо банківських установ, обслуговуючих боржника, Товариства з обмеженою відповідальністю «Попаснянський вагоноремонтний завод», м. Попасна Луганської області, вул. Залізнична, буд. 1, ідентифікаційний код 34502350,  та його рахунків у них, а також висновок щодо наявності податкового боргу.

          

- Зобов'язати Відділ з питань банкрутства Головного управління юстиції у Луганській області на день проведення підготовчого засідання надати суду пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого - розпорядника майна боржника, з урахуванням ст.ст. 31, п. 5 ст. 13 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

7. В порядку ст. ст. 38, 65 Господарського процесуального кодексу України та ст. 62 Закону України "Про банки і банківську діяльність" зобов'язати: АБ "Експрес - Банк" в особі Донецької філії (м. Донецьк, бульвар Пушкіна, 11),  надати суду у термін до 25.02.2012, довідку про залишок коштів на рахунках Товариства з обмеженою відповідальністю «Попаснянський вагоноремонтний завод», м. Попасна Луганської області,                 вул. Залізнична, буд. 1, ідентифікаційний код 34502350, за станом на 31.01.2012.

8. Дану ухвалу надіслати: кредитору (рекомендованим листом з повідомленням); боржнику (рекомендованим листом з повідомленням);  ВДВС Попаснянського РУЮ Луганської області; Державному реєстратору Попаснянської районної державної адміністрації Луганської області, Відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції у Луганській області;  Попаснянському районному суду Луганської області (до відома); ДПІ у Попаснянському району Луганської області; АБ "Експрес - Банк" в особі Донецької філії        (м. Донецьк, бульвар Пушкіна, 11).

Суддя                                                                               Т.С. Кірпа

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення31.01.2012
Оприлюднено08.02.2012
Номер документу21275188
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —20б/5014/279/2012

Ухвала від 22.10.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 29.08.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 20.04.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 23.03.2012

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Богатир К.В.

Ухвала від 23.03.2012

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Богатир К.В.

Ухвала від 29.02.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 31.01.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні